«عنوان خبر»
آذربایجان برای برگزاری کنفرانس آب و هوایی خود، “ویزای ویژه COP29” الکترونیکی و رایگان ارائه میدهد
چکیده خبر:
- آذربایجان برای تمامی اتباع خارجی ثبتنامشده در کنفرانس آب و هوایی، ویزا ویژه الکترونیکی COP29 را به صورت رایگان صادر میکند.
- ویزای ویژه COP29 یکبار ورود به کشور را امکانپذیر میسازد.
- تمامی شرکتکنندگان خارجی COP29 باید گذرنامهای با حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ ورود به آذربایجان داشته باشند.
متن خبر
اتباع خارجی شرکتکننده در بیست و نهمین اجلاس کنفرانس اعضای کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد در تغییر اقلیم (COP29)، “ویزای ویژه COP29” الکترونیکی از آذربایجان دریافت خواهند کرد.
این ویزای ویژه COP29 یکبار ورود بوده و کلیه شرکت کنندگان خارجی COP29 باید دارای گذرنامهای با حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ ورود به آذربایجان باشند.
اتباع خارجی که قصد خروج و ورود مجدد به آذربایجان در طول برگزاری COP29 را دارند، باید مجدداً برای ویزای ویژه COP29 اقدام کنند.
اگر شرکتکنندهای قصد دارد در طول برگزاری COP29 از آذربایجان خارج شده و مجدداً وارد شود، پس از فرآیند اولیه صدور ویزا، باید با استفاده از شماره ثبتنام UNFCCC خود، مجدداً برای ویزای ویژه COP29 اقدام کند.
COP29 باکو آذربایجان
پس از تأیید ثبتنام از طریق سامانه ثبتنام آنلاین UNFCCC، شرکتکنندگان لینکی برای درخواست ویزا در ایمیل تأیید ثبتنام UNFCCC دریافت خواهند کرد.
ویزای ویژه COP29 تاریخ صدور خود را نشان میدهد و تا 30 نوامبر 2024 اعتبار خواهد داشت. با این حال، انتظار میرود سیستم درخواست ویزای الکترونیکی برای COP29 به زودی معرفی شود.
COP29 باکو آذربایجان
به شرکت کنندگان توصیه میشود بلافاصله پس از تأیید ثبت نام UNFCCC خود برای ویزای ویژه COP29 اقدام کنند. لطفاً برای پیگیری وضعیت ویزای خود از لینک پورتال ویزا در ایمیل ثبت نام UNFCCC خود استفاده کنید.
این تلاش با هدف حمایت و برجستهسازی اهمیت سیاستهای اقلیمی در سطح محلی، بلندپروازیها، و قدرت نوآورانه مشارکتهای عمومی-دولتی در آمریکای شمالی در پیشبرد اقدامات در خصوص راهکارهای اقلیمی صورت میگیرد.
میزبانی آذربایجان برای COP29 در جلسه عمومی COP28 در تاریخ 11 دسامبر 2023 پس از کسب حمایت جمعی کشورهای اروپای شرقی از باکو، تأیید شد.
باکو انتظار دارد در طول کنفرانس آب و هوایی در نوامبر 2024 میزبان حدود 70 تا 80 هزار میهمان خارجی باشد و به این ترتیب به کانون بحثهای جهانی در مورد تغییرات اقلیمی تبدیل شود.
علاوه بر این، آذربایجان بر تعهد خود برای کاهش 35 درصدی گازهای گلخانهای تا سال 2030 تأکید کرده و قصد دارد این هدف را تا سال 2050 به 40 درصد افزایش دهد. دولت آذربایجان تحقق تعهدات تحت توافقنامه پاریس، که در سال 2015 تصویب شده است و فعالیت فعالانه در جهت این اهداف را در اولویتهای اصلی خود میداند.
همچنین، کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات اقلیمی (COP) توافقنامهای است که در اجلاس زمین در ریودوژانیرو در ژوئن 1992 امضا شد.
هدف اصلی آن ارزیابی پیشرفت جهانی در مقابله با تغییرات اقلیمی است. 198 کشور عضو این کنوانسیون هستند و مگر اینکه طرفین توافق دیگری داشته باشند، COP سالانه برگزار میشود.