تور

بهترین پرواز متعلق به کدام شرکت هواپیمایی است؟

بهترین پرواز دنیا مختص به کدام شرکت هواپیمایی معروف است؟ در این مطلب با معرفی تعدادی از بهترین شرکت های هواپیمایی جهان به این پرسش پاسخ می‌دهیم. از زمان نخستین پرواز موفق آدمیزاد در ۱۹۰۳ و تحقق رویای جاه‌طلبانهٔ برادران رایت، راه درازی را طی کرده‌ایم. شاید در تصورات اُرویل و ویلبور رایت هم نمی‌گنجید که آن نمونه‌های ابتدایی و شکننده‌ای که با کلی مکافات و نذر و نیاز از زمین بلند می‌کنند، روزی در آیندهٔ نه چندان دور، به قلعه‌هایی غول‌پیکر در آسمان تبدیل می‌شوند و صدها نفر مسافر را از قاره‌ای به قارهٔ دیگر می‌برند. آن هم چه بردنی و چه امکانات و مخلفاتی که بعضی‌شان گیر مردم روی زمین هم نمی‌آید! از رستوران‌ با منوی فلان سرآشپز بین‌المللی تا تخت‌های فوق راحت، تا سويیت اختصاصی و استخر! بله استخر! انگار اگر آدمیزاد در ارتفاع دوازده هزار متری  زمین تجربهٔ کِرال پشت را نداشته باشد، آرزوهایش ناکام می‌ماند!

در این مطلب به تعدادی از سنگین‌وزن‌ترین و بهترین شرکت‌های هواپیمایی یا به قولی ایرلاین‌های معروف جهان می‌پردازیم. کمپانی‌هایی که در یک رقابت تنگاتنگ تجاری، سعی می‌کنند تجربهٔ منحصربفردی برای مسافرینشان فراهم کنند و تمام تبلیغاتشان در نهایت به یک شعار ختم می‌شود: بهترین پرواز را با این شرکت هواپیمایی تجربه کنید!

بهترین شرکت هواپیمایی جهان

از آنجایی که سلایق و متغیرهای مختلفی برای قضاوت در این باره وجود دارد، تعیین عنوان بهترین پرواز و بهترین شرکت هواپیمایی، کار چندان ساده‌ای نیست و باید به کاردانش سپرده شود. هر کدام از نام‌هایی که در ادامه معرفی می‌کنیم، جزو دانه‌درشت‌های صنعت هوانوردی هستند و نقاط مثبت منحصر به فردی دارند. اما در نهایت معیار اصلی، نظرسنجی مسافرین و اتکا به یک رده‌بندی‌ رسمی است که بر اساس شاخص‌هایی مثل امنیت مسافرین، نوآوری در خدمات، بهر‌ه‌گیری از آخرین فناوری‌های پروازی و مدل‌های هواپیما، پرسنل حرفه‌ای، فاکتورهای مشتری‌مداری و بی‌شمار متغیر دیگر انجام می‌شوند.

کمپانی انگلیسی Skytrax معروفترین کمپانی کنونی در زمینهٔ مشاوره به شرکت‌های هواپیمایی و ارتقای صنعت هوانوردی است. این شرکت در آخرین رتبه‌بندی‌ خود، بهترین پرواز و بهترین شرکت هواپیمایی را در یک لیست ده تایی و به شرح زیر منتشر کرده است. ما هم آیتم یازدهم را به صورت افتخاری و به خاطر شهرت بالایی که در این سال‌ها بدست آورده به این لیست اضافه می‌کنیم.

شرکت هواپیمایی قطر ایرویز

شرکت هواپیمایی Qatar Airways از تأسیسش در ۱۹۹۳ به این طرف، تکان‌های شدیدی به صنعت هوانوردی داده و استانداردهای قبلی را (مخصوصاً در بخش بیزنس‌ کلاس) حسابی جابجا کرده است. دولت قطر در سال ۲۰۱۴ سهام تمام سهامداران خصوصی را خرید و قطر ایرویز را به هواپیمایی ملی قطر تبدیل کرد. این شرکت هواپیمایی، به استفادهٔ جسورانه‌اش از تازه‌ترین موتورها و بدنه‌ها و آخرین دستاوردهای صنعت هوانوردی مشهور است و عنوان طولانی‌ترین خط پروازی جهان را به طول ۱۴۵۳۶ کیلومتر (از دوهه تا نیوزلند) در اختیار دارد.

وقتی مدیریت تراز اول را با نوآوری و صد البته، ثروت کهکشانی کشور قطر ترکیب کنیم، نتیجه‌ای جز کنار زدن رقبا و درو کردن دستاوردهای بین‌المللی حاصل نمی‌شود. از نظر انجمن حمل‌ و نقل هوایی بین‌المللی یا IATA، شرکت هواپیمایی قطر، جدا از سایر پارامترهای مثبت، در بخش مدیریت محیطی و هماهنگی با استانداردهای محیط زیستی بهترین شرکت هواپیمایی یا به قولی، سبزترین شرکت هواپیمایی جهان بوده است. قطر اِیروِیز در سرتاسر جهان بیش از پنجاه هزار نفر پرسنل دارد و درآمد سالانه‌اش پنجاه و یک میلیارد ریال قطر، يعنی نزدیک به چهارده میلیارد دلار آمریکا است.

شرکت هواپیمایی سنگاپور ایرلاینز

اگر در بدو ورود به هواپیما عده‌ای با لباس سنتی سنگاپور به استقبالتان آمدند، شک نکنید که قرار است یکی از بهترین پروازهای عمرتان را با شرکت هواپیمایی سنگاپور ایرلاینز تجربه کنید. شرکتی که حدود نیم قرن پیش تأسیس شده و امروز به بیش از ۱۳۰ کشور جهان پرواز دارد و با ۱۵۸ عدد هواپیمای بوئینگ و ایرباس و چندتایی کنکورد، از ناوگان هوایی متوسط به بزرگی برخوردار است. چیزی که راجع به لباس سنتی گفتیم، کلیدی‌ترین عنصر برندینگ این شرکت هواپیمایی بوده و در تمامی تبلیغات و پروموشن‌هایش روی آن تأکید می‌شود.

یعنی سنگاپور ایرلاینز، به جای پررنگ‌ کردن خدمات پرزرق و برق و فانتزی سایر ایرلاین‌ها، به خدمه و مهماندارانش که به دختران سنگاپور معروفند می‌نازد. سنگاپور ایرلاینز با توجه به کشور مقصد، غذاهای محلی همان کشور را سرو می‌کند تا مبادا آب به دل کسی تکان نخورد و دلش برای دستپخت مادرزنش تنگ نشود. از آن طرف هم انواع و اقسام سرگرمی‌ها برای مسافران فراهم هست و به لطف ال‌سی‌دی‌های چهل اینچی (در فرست کلاس) و کنسول بازی و انواع امکانات موجود روی هر صندلی، هیچ بنی‌بشری حوصله‌اش سر نمی‌رود و روی هم رفته، سنگاپور ایرلاینز یکی از رقبای جدی برای عنوان بهترین شرکت هواپیمایی است.

شرکت هواپیمایی آل نیپُن ایرویز

شرکت هواپیمایی ANA بزرگترین شرکت هواپیمایی در ژاپن است و به طور کامل All Nippon Airways نام دارد که کلمهٔ نیپُن، تلفظ واژهٔ ژاپن در زبان خودشان است. این شرکت از تلفیق دو کمپانی مختلف که دستی هم در هلیکوپترسازی داشته‌اند بوجود آمده و جالب اینجاست که این دو جد بزرگ، کارشان را با اختلاف یک روز در ۱۹۵۲ یعنی هفت سال بعد از پایان جنگ جهانی دوم آغاز کرده‌اند. امروز نوادهٔ آنها بالای چهل و پنج هزار نفر پرسنل دارد و تمام ژاپن را به هم متصل کرده است. پروازهای خارجی ای ان ای ۱۰۴ کشور جهان را پوشش می‌دهند و ناوگانش از ۲۲۰ هواپیمای بوئینگ و ایرباس و تعدادی جت سفارشی میتسوبیشی تشکیل شده است.

سیستم‌های سرگرمی داخل کابین تماما توسط شرکت پاناسونیک ساخته‌ شده و طراحی و راحتی صندلی‌هایش، مخصوصاً در دو ردهٔ فرست‌ کلاس و بیزنس کلاس زبانزد است و از همهٔ اینها مهمتر، یکی از امن‌ترین شرکت‌های هواپیمایی محسوب می‌شود. بلیت این شرکت هواپیمایی در پنج ردهٔ فرست کلاس، بیزنس کلاس، اکونومی، پریومیم و پریمیم اکونومی ارائه می‌شود و چند صباحیست که در رتبه‌بندی اسکای‌ترکس، به باشگاه ایرلاین‌های پنج ستاره پیوسته است. ANA با دیگر شرکت ژاپنی یعنی ژاپن ایرلاینز که در ادامه معرفی می‌کنیم، بر سر عنوان بهترین شرکت هواپیمایی ژاپن رقابت سختی دارد.

شرکت هواپیمایی امارات 

هواپیمایی امارات یکی از همان پروازهای رویاییست که تجربهٔ دوش گرفتن یا شنا کردن در آسمان را فراهم می‌کند. البته به شرطی که مسافر، سر کیسه را حسابی شل و بلیت ویژهٔ بیزنس کلاس را تهیه کرده باشد. این شرکت در ۱۹۸۵ با بردن خاندان سلطنتی دوبی به کراچی پاکستان، کارش را رسماً آغاز کرد و امروز با داشتن بزرگترین ناوگان‌ هواپیماهای ایرباس مدل A380 که بزرگترین هواپیمای مسافری جهان است، به جمع غول‌های صنعت‌ هوانوردی پیوسته است. درآمد Emirate نزدیک به هفده میلیارد دلار در سال بوده و عدد پرسنلش به مرز شصت‌هزار نفر نزدیک شده‌اند و در حقیقت، ایرلاین رسمی دولت دوبی است.

این هواپیمایی از لندن به نیویورک و از دوبی به نیوزلند، تعدادی از طولانی‌ترین پروازهای جهان را در کارنامه‌اش داشته، ناوگانی متشکل از ۲۵۲ هواپیما (بیشتر ایرباس A380 و بوئینگ 777) دارد و به لطف تعدد پروازهای بین‌مللی به بیش از ۱۵۰ مقصد، عنوان سومین فرودگاه شلوغ جهان را برای فرودگاه دوبی به همراه آورده است. بسیاری از مشتریان این هواپیمایی سرشناس، بهترین پرواز عمرشان را در فرست کلاس امارات تجربه کرده‌اند و البته، هزینهٔ بسیار هنگفتی بابتش پرداخته‌اند. در انتهای مطلب و پس از معرفی شرکت‌های هواپیمایی، چندتایی از گرانترین پروازهای جهان را معرفی می‌کنیم و خواهید دید، که وقتی می‌گوییم هزینهٔ هنگفت، چه اعداد و ارقامی مد نظرمان است!

شرکت هواپیمایی ژاپن ایرلاینز

ژاپن ایرلاینز هم یکی دیگر از شرکت‌های کهنه‌کار صنعت هوانوردی است که قدمتش به ۱۹۲۵ برمی‌گردد. این کمپانی بعد از جنگ جهانی دوم و یک وقفهٔ پنج شش ساله، مجدداً در ۱۹۵۱ کارش را آغازکرد و دو سال بعد به هواپیمایی ملی ژاپن تبدیل شد. Japan Airlines یا به طور مخفف JAL در آن دوران، رشد خیره‌کننده‌ای را تجربه کرد (درست مثل سایر صنایع ژاپن!) و با اتکا به هواپیماهایی کاملاً ژاپنی‌ساز، تعدادی از طولانی‌ترین و بهترین پروازها را از توکیو به سانفرانسیسکو و به هونگ‌کونگ امکان‌پذیر کرد و قدرت صنعت هوانوردی‌اش را به رخ کشید. این شرکت در دههٔ هفتاد میلادی سه عدد کنکورد مافوق صوت سفارش داد که به خاطر بحران اقتصادی و سقوط بازار سهام در ۱۹۷۳ و البته پرمصرف بودن کنکوردهای سوپرسونیک، معامله‌اش را با فرانسه به هم زد.

فراز و فرودهای بزرگترین ایرلاینر آسیا به اینجا رسید که در ۲۰۰۹  و یک سال بعد از رکود اقتصاد جهانی در ۲۰۰۸ اعلام ورشکستگی کرد و به ضرب و زور تعدیل نیرو و کاهش حداکثری‌ هزینه‌ها و کمک صد میلیاردی دولت ژاپن، از سقوط آزاد جان سالم به در برد و ده سال بعد، به درآمدی بیش از دوازده میلیارد دلار رسید. لازم به ذکر است که پروازهای اکونومی این کمپانی، جزو بهترین پروازهای جهان محسوب می‌شود.

شرکت هواپیمایی کاتای پَسیفیک 

شرکت هونگ‌ کونگی کاتای پسیفیک، با تأسیس در ۱۹۴۶ از کهنه‌سواران صنعت هوانوردی است. دایرهٔ فعالیت‌‌های کاتای پسیفیک فقط به مسافربری محدود نمی‌شود و مثل اکثر کمپانی‌های معرفی شده در این لیست، در حمل و نقل باری هم دستی بر آتش دارد (نزدیک به دو میلیون تن در سال) و بخشی از درآمد چهارده میلیارد دلاری‌اش را از این محل تأمین می‌کند. اما این ایرلاین هونگ کونگی غیر از سابقهٔ طولانی و پرواز به ۸۸ نقطهٔ جهان، چه چیز ویژه‌ای دارد که نزدیک به هفتاد و پنج سال دوام آورده و در زمرهٔ بهترین پروازها قرار گرفته است؟

یکی از این دلایل، استفاده از بهترین‌ و پرظرفیت‌ترین هواپیماهای مسافری است. در واقع، کاتای هم مانند هواپیمایی امارات و برخی شرکت‌های دیگر، دستش به کم نمی‌رود و همیشه از بزرگترین و سنگین‌وزن‌ترین پرنده‌های موجود مثل ایرباس A380 و A350 و Boeing 777‌ استفاده می‌کند. هنر دیگر این شرکت، فراهم کردن محیطی لوکس و طراحی چشم‌نواز داخل این سفینه‌هاست که رده‌های بیزنس و فرست‌ کلاسش را در زمرهٔ بهترین‌ پروازها قرار داده است. برای نمونه، در فرست کلاس کاتای پسیفیک، جدا از صندلی‌ها و تخت‌های راحت و امکانات الکترونیکی فراوان، می‌توانید تمام مدت پرواز را در سوییت اختصاصی خودتان سر کنید یا اگر حوصله‌تان سر رفت، در بار و رستورانش پرسه‌ای بزنید و با سایر مسافران معاشرت کنید.

شرکت هواپیمایی اِوا اِیر 

ماجرای این ایرلاین تایوانی به ۱۹۶۸ و زمانی بر می‌گردد که بنیانگذار گروه تجاری Evergreen یک کشتی کانتینربر دست دوم را خریداری کرد و سال‌ها بعد با داشتن ۱۹۰ عدد از آنها، بزرگترین ناوگان حمل بار آسیا را ثبت کرد. کم‌کم جاه طلبی این مدیر موفق، از سطح دریاها فاصله گرفت به آسمان‌ها هم سرایت کرد و در ۱۹۹۱ به تأسیس کمپانی هواپیمایی EVA Air منجر شد. ایوا ایر در این سی سال فعالیت، به سرعت رشد کرده و از طرف اسکای‌تِرَکس، به گروه ایرلاین‌های پنج ستاره جهان پیوسته و در نظر صاحب‌نظران، جزو امن‌ترین و از دید مشتریان، جزو بهترین پروازهای جهان محسوب شده است. مخصوصاً در کلاس اکونومی پریمیم یا به قولی اکونومی دولوکس، که یک هوا از اکونومیِ خالی، مرغوب‌تر و شیک‌تر است و با قیمت‌های به صرفه، نمایشگرهای پهن‌تر و صندلی‌های راحت‌تر و در کل سرویس‌های بیشتری به مسافرین می‌دهد.

مسافرینی که در طولانی‌ترین پرواز ۱۶ ساعتهٔ این شرکت، از پایتخت تایوان تا هیوستون آمریکا خم به ابرو نیاورده و یکی از بهترین پروازهایشان را تجربه کرده‌اند. اوا ایر تا به امروز هیچگونه تلفات انسانی نداشته و هیچ یک از هواپیماهایش را از دست نداده و فقط به خاطر مدت کمتر فعالیت است که در پشت رقبایی مثل کاتای ایر و شرکت استرالیایی کانتاس ایر، در رتبهٔ سوم امن‌ترین شرکت ترابری تاریخ قرار دارد.

شرکت هواپیمایی کانتاس ایرویز

راه انداختن یک بیزنس بزرگ و موفق، هنر است. اما بدون تردید، حفظ کردن این بیزنس به مدت صد سال، هنری بالاتر است! شرکت استرالیایی کانتاس ایرویز، با قدمتی که به ۱۹۲۰ برمی‌گردد، یکی از درختان تنومند صنعت هوانوردی است و بعد از دو شرکت KLM هلند و آونسیا از کلمبیا، سومین ایرلاین قدیمی‌ جهان محسوب می‌شود. کانتاس در پانزده سال اول فعالیت، به داخل استرالیا محدود بوده و با اولین پرواز خارجی‌ در ۱۹۳۵ از داروین به سنگاپور، به باشگاه‌ بین‌المللی‌‌ها پیوسته است. مسیر چهارده هزار کیلومتری دالاس به سیدنی، طولانی‌ترین پرواز کانتاس تا به امروز بوده و پیش از اینکه قطر ایرویز رکوردش را بزند (از دوهه به آکلند در نیوزلند) افتخار طولانی‌ترین پرواز جهان را در اختیار داشته است.

پروازهای داخلی کانتاس با پرنده‌های جمع و جورتری مثل بوئینگ ۷۳۷ و ایرباس ۳۳۰ انجام می‌شود و در پروازهای خارجی و طولانی‌تر، هیولاهایی مثل بوئینگ ۷۸۷ و ایرباس ۳۸۰ را از آشیانه بیرون می‌کشد. اگر دست تقدیر، شانس استفاده از تخت‌خواب‌های بیزنس‌کلاس کانتاس را که به Skybed معروفند فراهم کند، بعید نیست که انتظاراتمان از تجربهٔ بهترین پرواز برای همیشه تغییر کند. سقف درآمد این شرکت با بیش از سی‌هزار نفر پرسنل، در ۲۰۱۹ به حوالی دوازده میلیارد دلار رسیده بوده است. اما امروز که کل صنعت هوانوردی، در سایهٔ همه گیری ویروس کرونا در حالت سِکندری‌ زدن قرار دارند، درآمد کانتاس به زیر چهار میلیارد دلار کاهش پیدا کرده است.

شرکت هاینان ایرلاینز

هاینان یک شرکت‌ هواپیمایی خصوصی چینی است که در ۱۹۸۹ تأسیس شده و امروز با ناوگانی متشکل از ۲۲۱ هواپیما و سفر به ۱۱۰ مقصد بین‌المللی، جزو بزرگترین شرکت‌های آسیایی و یکی از معدود ایرلاین‌های پنج ستاره جهان به شمار می‌رود. رسیدن به این میزان موفقیت و عنوان بهترین ایرلاین کشور (در سال ۲۰۱۵)، در سرزمینی مثل چین که صنعت هوانوردی‌اش در تصرف سه کمپانی عظیم اِیر چاینا، چاینا ایسترن و چاینا ساوترن قرار دارد و با میلیون‌ها دلار کمکی که از طرف دولت به آنها تزریق می‌شود، کار واقعا شاقی است. هواپیمایی هاینان از نظر پروازهای طولانی، دست کمی از سایر بزرگان صنعت ندارد و رکوردی نزدیک به پانزده ساعت از شانگهای به بوستون در کارنامه‌اش ثبت شده است. مسیری که فقط از هواپیماهایی مثل بوئینگ ۷۸۷ ملقب به دریم‌لاینر (Dreamliner) بر می‌آید. به گفتهٔ آقای چِن یعنی بنیانگذار هاینان، محور تمام فعالیت‌های این ایرلاین، ایجاد تمایز و جلب رضایت مسافران و فراهم کردن بهترین پرواز ممکن برای آنها بوده است.

وقتی به سال‌های ابتدایی فعالیت هاینان نگاه می‌کنیم، با ماجرای جالبی مواجه می‌شویم که این ادعا را تأیید می‌کند. در آن سال‌ها، خود آقای مدیرعامل، به عنوان یکی از خدمهٔ هواپیما به مسافرین سرویس می‌داده و با هل دادن چرخ نوشیدنی و مواد غذایی، از آنها پذیرایی می‌کرده است. نتیجهٔ همین روحیه و انگیزه‌ٔ بالا برای مشتری مداری، به تمام فعالیت‌های هاینان سرایت کرده و محبوبیت زیادی برای این برند به همراه داشته و در ضمن، هاینان نخستین ایرلاینی است که در ارتفاع ده هزار متری از سطح زمین، کنسرت موسیقی برگزار کرده و گوش مسافرانش را با نوای پیانسیت سرشناس چینی یعنی لانگ‌ لانگ نوازش داده است.

شرکت هواپیمایی اِیرفرانس 

ایرفرانس یکی از بزرگترین شرکت‌های هواپیمایی اروپاست که مقرش در فرودگاه بین‌المللی شارل دوگُل فرانسه قرار دارد و پیش از ادغام با شرکت هلندی KLM بیش از هفتاد هزار پرسنل داشته است. این هواپیمایی در ۱۹۳۳ تأسیس شده و اولین پرواز خارجی‌اش را بین پاریس و نیویورک در ۱۹۵۷ تجربه کرده و یکی از معدود ایرلاین‌هایی بوده که تا ۲۰۰۳ از هواپیماهای کنکورد استفاده می‌کرده است. این کمپانی غول پیکر فرانسوی، در سال‌های اخیر مشکلات مالی فراوانی را پشت سر گذاشته اما تا جای ممکن، اجازه نداده که آب به دل مسافرینش تکان بخورد و در نظرسنجی‌های انجام گرفته توسط اسکای‌تِرَکس، جزو بهترین پروازها و در ردهٔ ۱۰ تای برتر جهان بوده است.

ایرفرانس از رستوران‌هایی که منویشان توسط سرآشپزهای سرشناس بین‌المللی ایجاد شده تا طراحی داخلی هواپیما و خدمات ریز و درشتی که در قالب کارت‌های وفاداری و بر اساس کیلومتر پرواز به مسافرانش می‌دهد، همیشه حریف سنگین‌وزنی برای سایر شرکت‌های هواپیمایی بوده است.

مثلاً در فرست کلاس این شرکت که با نام لا پریمییِر شناخته می‌شود،‌ می‌توانید از طعم غذاهای رستوران سه ستارهٔ لُ گراند وُفور لذت ببرید و از نظر آسایش و خوردنی و نوشیدنی، تجربهٔ بهترین پروازتان را داشته باشید. اگر هم در ارتفاعات بالا اشتهایتان تحریک نشد، می‌توانید از انواع سرگرمی‌های صوتی و بصری داخل هر یک از کابین‌ها استفاده کنید و زمان طولانی پرواز را از یاد ببرید. امروز ناوگان ایرفرانس از ۲۱۳ هواپیمای بوئینگ و ایرباس تشکیل شده و ۲۱۱ نقطهٔ زمین را پوشش می‌دهد.

شرکت هواپیمایی اتحاد

هواپیمایی اتحاد دومین ایرلاین بزرگ کشور امارات است، مقرش در فرودگاه بین‌المللی ابوظبی بوده و از ۲۰۰۳ فعالیتش را آغاز کرده. اتحاد، در عین حال که به داشتن گران‌قیمت‌ترین پروازهای جهان مشهور است، ارزانترین بلیت‌های بیزنس کلاس را هم ارائه می‌دهد. در واقع اگر دو بلیت بیزنس کلاس را یکجا خریداری کنید، بلیت دوم برایتان نصف قیمت حساب می‌شود. اما این ارزانی دلیل نمی‌شود که انتظار بهترین پرواز را از این هواپیمایی مشهور نداشته باشید. چرا که کیفیت و راحتی صندلی‌های بیزنس کلاسش، زبانزد خاص و عام است و با نمایشگرهای پانزده اینچی و دسترسی به بی‌نهایت فیلم و سریال و بازی، وقتی برای خمیازه کشیدن و کسل شدن به مسافرانش نمی‌دهد.

این هواپیمایی به خاطر امکانات ویژه‌ای مثل زمین بازی بچه‌ها و کالسکه‌های داخل پرواز و سایر امکانات مرتبط، بهترین پرواز خانوارهای دارای فرزند است و از آن طرف، با داشتن فروشگاه‌های معاف از مالیات، تجربهٔ پرواز را با تجربهٔ یک خرید-درمانیِ مفصل و نسبتاً به صرفه ادغام می‌کند. یکی از طرح‌های جالب هواپیمایی اتحاد، شیوهٔ فروش صندلی به صورت مزایده‌ای است. یعنی می‌توانید با شرکت در یک مزایدهٔ آنلاین و پرداخت پول بیشتر، صندلی کنارتان را خالی نگه دارید و یا یک گروه صندلی سه‌تایی را برای خودتان خالی کرده و وسایل و اوراق و لپ‌تاپتان را حسابی پخش و پلا کنید.

گرانترین شرکت‌های هواپیمایی جهان

قیمت بلیت هواپیما را عوامل مختلفی مثل آب و هوا، بعد مسافت، نزدیکی زمان تهیهٔ بلیت به تاریخ پرواز، ایرلاین انتخابی و چندتایی فاکتور دیگر تعیین می‌کنند. اما اصلی‌ترین عامل تعیین‌کنندهٔ قیمت بلیت، ردهٔ کیفی آن بین اکونومی و پریمیم و فرست کلاس و بیزنس کلاس است و گران‌قیمت‌ترین و بهترین پروازهای جهان، معمولاً در دو کلاس آخر اتفاق می‌افتند. مثلاً آنهایی که فرست کلاس سنگاپور ایرلاین را برای سفر به آمریکا انتخاب کرده‌اند، بابت مسیر سنگاپور به نیویورک، بیش از چهارده هزار دلار می‌پردازند تا بتوانند از تمامی امکانات یک پرواز رویایی مثل سوییت اختصاصی و صندلی‌های تخت‌شونده و ال‌سی‌دی‌های بزرگ و منوی خوراکی رنگارنگ بهره‌مند شوند. یا بلیت فرست کلاس شرکت کانتاس، که بابت مسیر لوس‌آنجلس به ملبورن، به قیمتی در حوالی پانزده هزار دلار رسیده است.

یا ژاپن ایرلاین که با آن تخت‌های معروف و مبلمان چرمی لوکس و امکانات پذیرایی مطلوبش، لوس آنجلس به توکیو را شانزده هزار دلار حساب می‌کند. یا کاتای پسیفیک که رفت و برگشتش از نیویورک به هونگ کونگ، بیش از بیست و شش هزار دلار تمام می‌شود و با نوشیدنی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان و خاویار مرغوب، به طول عمر مسافرانش اضافه می‌کند!

اما در انتهای لیست گرانترین‌ها، دو هواپیمایی از کشور امارات قرار دارند. هواپیمایی Emirate که حکم یک تفریح‌گاه پرنده را دارد و استفاده از امکانات عجیب و غریبش در مسیر لوس آنجلس به دوبی، بیش از سی هزار دلار آب می‌خورد. بعدی هم هواپیمایی Etihad است که با کابینی موسوم به Residence، عملاً برای چند ساعت تجربهٔ اقامت در یک هتل پنج‌ستارهٔ مجهز را در بالای ابرها فراهم و شما را بابت این تجربهٔ خاطره‌انگیز، شصت و چهار هزار دلار پیاده می‌کند!

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *