«عنوان خبر»
شش کشور به دلیل نگرانیهای امنیتی سفر به انگلستان را توصیه نمیکنند.
چکیده خبر:
- امارات متحده عربی، مالزی، اندونزی، نیجریه و استرالیا به شهروندان خود در مورد سفر به انگلستان هشدار دادهاند.
- دلیل این اقدامات، مسائل مربوط به امنیت عمومی اعلام شده است.
- هند آخرین کشوری است که به شهروندان خود توصیه کرده است از سفر به انگلستان خودداری کنند.
متن خبر
در پی ناآرامیهای اجتماعی در انگلستان، از جمله در شهرهای لیورپول و منچستر، چندین کشور جهان توصیههای مسافرتی علیه انگلستان صادر کردهاند.
این کشورها شامل امارات متحده عربی، اندونزی، مالزی، نیجریه و استرالیا هستند، در حالی که هند آخرین کشوری است که به شهروندان خود توصیه کرده است از سفر به انگلستان خودداری کنند.
اعتراضات در بلفاست، ایرلند شمالی و همچنین دارلینگتون و پلیموث ادامه دارد و پلیس ملی تأیید کرده است که بیش از 378 نفر دستگیر شدهاند.
دولتهایی که توصیههای مسافرتی انگلستان را صادر کردهاند، به مسافران هشدار میدهند که از مناطق اعتراضی دوری کنند.
دولتهای هر شش کشور از شهروندان خود خواستهاند که از اعتراضات در سراسر انگلستان دوری کنند و دولت استرالیا خاطرنشان کرده است که احتمال اختلال و خشونت وجود دارد.
دولت استرالیا
از مناطقی که در آنها تظاهرات در حال برگزاری است، به دلیل احتمال بروز اختلال و خشونت، دوری کنید. رسانهها را برای کسب اطلاعات و بهروزرسانیها پیگیری کنید. از دستورالعملهای مقامات محلی پیروی کنید.
تخمین زده میشود که لندن تنها مقصد محبوب در انگلستان است که شاهد هیچگونه خشونت یا ناآرامی اجتماعی نبوده است. به همین ترتیب، نیجریه هشدار داد که شورشها «ممکن است در سراسر کشور گسترش یابد» و به شهروندان هشدار داد که از مناطقی که تجمعات بزرگ در آنها برگزار میشود، دوری کنند.
وزارت خارجه مالزی
به مالزیاییهای مقیم یا مسافر به انگلستان اکیداً توصیه میشود که از مناطق اعتراضی دوری کنند، هوشیار باشند و آخرین بهروزرسانیها و راهنماییهای ارائه شده توسط مقامات محلی را دنبال کنند.
علاوه بر این، امارات متحده عربی در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که «وضعیت امنیتی بیثبات در شهرهای مختلف انگلستان» میتواند مسافران را در معرض خطر قرار دهد.
تظاهرات ضد مهاجرت در انگلستان به خشونت کشیده شد
شورشها پس از گزارشهایی مبنی بر اینکه یک نوجوان سه دختر بچه را در یک کلاس رقص کشته و هشت نفر دیگر را نیز زخمی کرده است، شعلهور شد. اگرچه قانون انگلستان افشای هویت افراد زیر سن قانونی را ممنوع میکند، اما مقامات نام و سایر جزئیات او را علنی کردهاند.
گفته میشود که مظنون در انگلستان متولد و بزرگ شده است و والدین او اهل رواندا هستند.
شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه مظنون یک مهاجر غیرقانونی است – نکته کلیدی برای شعلهور شدن شورشها. پس از آن، معترضان هتلهایی را که پناهجویان در آن اقامت داشتند، هدف قرار دادند. شورشیان همچنین مساجد را هدف قرار دادهاند و گزارشهایی مبنی بر حمله به یک مرد آسیایی وجود دارد.
تعداد دستگیریها نزدیک به 400 نفر است، اما انتظار میرود که افزایش یابد. این شورشها شباهتهایی با ناآرامیهای اجتماعی دارد که در آگوست 2011 زمانی که یک جوان دورگه توسط یک پلیس کشته شد، رخ داد.
شورشهایی که پس از این پرونده شعلهور شد، باعث کشته شدن سه مسلمان در انگلستان شد.
اخبار خواندنی: گرانترین ویزاهای شینگن در سال 2023