مهاجرت, ویزا

اقامت دائم | چه کشورهایی اقامت دائم میدهند؟

صفر تا صد اقامت دائم، اینکه چه کشورهایی اقامت دائم میدهند و راحت ترین کشور اروپایی برای گرفتن اقامت کجاست را در این پُست نیلگام بررسی میکنیم. در مبحث مهاجرت و اخذ ویزای کشورهای خارجی دو چیز باعث ایجاد تفاوت های اساسی می شود، یکی اینکه ویزای شما از نوع کوتاه مدت و موقتی باشد و یا یک ویزای بلند مدت و قابل تمدید، گزینه بعدی نیز مربوط به شرایط اقامت شما می شود که وابستگی زیادی به مجوز حضور و پرمیت شما داشته و می تواند شامل اقامت موقت، اقامت موقت قابل تبدیل و یا اقامت دائم آن کشور شود.

اگر در ابتدای مسیر  مهاجرت قرار دارید و هنوز در مورد مقصد و نوع ویزا و نحوه دریافت اقامت دائم تحقیق و تصمیم گیری نکرده اید و از این موضوع باخبر نیستید که چه کشورهایی اقامت دائم میدهند، در ادامه با ما همراه باشید تا به طور کامل و جامع در مورد فرصت های جذاب و در دسترس اقامت دائم در سایر کشورهای دنیا با شما صحبت کرده و به قول معروف به خوبی شما را در این رابطه روشن کنیم!

اقامت دائم

اقامت دائم همان طور که از نامش مشخص است یک وضعیت قانونی و تعریف شده از حضور مستمر و دائمی یک فرد در کشوری خارجی است. البته باید به این نکته توجه کنید که این موقعیت تفاوت هایی با وضعیت حق شهروندی یک کشور داشته و به زبان ساده یک پله پایین تر است.

یعنی اگر بخواهیم یک ایرانی را مثال بزنیم، به طور خودکار دارای کارت ملی (حق اقامت دائمی) و حق شهروندی و پاسپورت ایران خواهد بود، ولی زمانی که قصد خروج از کشور و مهاجرت به مقصد خارجی را داشته باشد باید سلسله مراتب مهاجرتی را رعایت کرده و به تدریج و با گذراندن مراحل مختلف از رزرو وقت سفارت و اخذ ویزا به گزینه هایی نظیر دریافت شماره اجتماعی، ورک پرمیت، کد مالیاتی، دریافت کارت اقامت موقت یک ساله (قابل تمدید)، کارت اقامت 5 ساله و در نهایت مجوز حضور دائم دست پیدا کند.

اگر بخواهیم به یک مورد معروف و شناخته شده اقامت دائمی در خارج از کشور اشاره کنیم می توانیم بگوییم که افراد حاضر در کشور آمریکا که موفق به اخذ گرین کارت می شوند، دارای حق اقامت دائمی این کشور هستند و به آنها اصطلاحاً LPR گفته می شود. اما دریافت این وضعیت تفاوت نسبتاً زیادی به حق شهروندی و تابعیت آن کشور داشته و مزایای کمتری برای فرد دارد.

به طور معمول، اخذ اقامت بلند مدت یک کشور با دریافت مجوز کار دائمی همراه می شود و فرد ساکن امکان کار، زندگی و حتی تحصیل را همانند یک شهروند خواهد داشت. با این تفاوت که فرد مقیم و دارای اقامت دائمی هنوز دارای تابعیت و شهروندی کشوری دیگر است و برای مثال یک شهروند آمریکایی و یا کانادایی محسوب نمی شود.

در اغلب موارد یک فرد مقیم دائم از مزایای زندگی بسیار نزدیکی به یک شهروند برخوردار است، فقط در مواردی نظیر استفاده از مزایا و خدمات رایگان دولتی، پاسپورت آن کشور، امکان شرکت در رای گیری و یا استخدام در مشاغل دولتی و عالی رتبه کشوری دارای محدودیت بوده و در واقع منع شده اند.

شاید این طور فکر کنید که با دریافت اقامت یک کشور خارجی امکان از دست دادن این شرایط ارزشمند وجود نداشته و به عنوان یک وضعیت همیشگی و دائمی برای شما محسوب می شود، ولی در حقیقت باید به شما بگوییم که طبق قوانین و مقررات دولت هر کشور، در صورت حضور نداشتن بیش از دو سال یک فرد خارجی مقیم در یک کشور، امکان منقضی شدن و از دست رفتن همیشگی وضعیت کسب شده و کارت اقامت فرد وجود داشته و این یک مورد غیرقابل تغییر و ابدی نیست!

از این رو، در صورتی که فرد به هر دلیلی برای یک مدت طولانی در کشور مورد نظر حضور نداشته باشد و یا به دلیل انجام جرم یک تهدید ملی محسوب شود، به راحتی اقامت قانونی خود را از دست خواهد داد.

اکنون که به طور مختصر با تعریفی ساده از این موضوع پرمخاطب آشنا شدید، در ادامه به شما می گوییم که چه کشورهایی اقامت دائم میدهند و چه روش هایی برای انجام این کار در هر کشور وجود دارد.

چه کشورهایی اقامت دائم میدهند؟

پیش از پرداختن به این مبحث جذاب که چه کشورهایی اقامت دائم میدهند ،اول باید به این موضوع توجه کنید که اغلب روش هایی که به متقاضی اجازه کسب اقامت دائمی یک کشور خارجی را در مدت زمان نسبتاً کمی می دهد، شامل گزینه های اسپانسرشیپ خانوادگی، جذب و استخدام نیروی کار ماهر (اسکیل ورکر)، برنامه های کارآفرینی، سرمایه گذاری (در قالب ویزاهای طلایی خرید ملک) در کشورهای خارجی می شود.

البته برخی از روش های مهاجرتی نظیر ویزای تحصیلی نیز امکان تبدیل شدن به اقامت دائمی را داشته و می تواند از ماهیت موقتی به حالت مستمر و دائمی تبدیل شود. برای معرفی اینکه چه کشورهایی اقامت دائم میدهند ، اول به سراغ بهترین گزینه های مهاجران در سراسر دنیا می رویم و با معرفی مختصر طرح های در دسترس حضور مستمر در هر کشور، اولویت های بعدی اخذ این مجوز معتبر و ارزشمند را به شما معرفی می نماییم.

اقامت دائم امریکا

در جواب اینکه چه کشورهایی اقامت دائم میدهند به سراغ یکی از بهترین گزینه های حال حاضر دنیا یعنی کشور پهناور آمریکا می رویم. همانطور که در ثبت نام لاتاری آمریکا به این موضوع اشاره کردیم فرد دارنده جوازحضور دائم آمریکا کسی است که موفق به دریافت گرین کارت از سازمان USCIS شده و به طور قانونی مجاز به کار و زندگی دائمی در این کشور است.

به طور خلاصه، گزینه های در دسترس و قابل اقدام برای اخذ اقامت آمریکا از طریق روش های زیر امکان پذیر است:

  • دریافت اقامت (گرین کارت) از طریق خانواده: این روش شامل گزینه های متعددی از جمله دعوتنامه اعضای خانواده مقیم کشور کانادا، ازدواج و نامزدی با یک شهروند آمریکایی می شود
  • اقامت با روش جاب آفر کارفرما و سرمایه گذاری: در این روش شما می توانید با استفاده از گزینه مهاجرت کاری و اخذ جاب آفر و ویزای کار کشور آمریکا، مقدمات دریافت کارت اقامت و گرین کارت این کشور را برای خود مهیا کنید.این در حالی است که امکان سرمایه گذاری یک میلیون دلاری را در یک حرفه و تجارت داشته و با ایجاد شغل برای حداقل ده نیروی کار، امکان کسب اقامت دائمی این کشور را خواهید داشت.
  • اقامت مستمر آمریکا از طریق موارد استثناء: در صورتی که دارای شرایط جنگ زدگی باشید، با مشکلات جدی سیاسی و خطرات جانی روبرو شده باشید و از دلایل قانع کننده برای استفاده از گزینه انسان دوستانه برخوردار باشید، می توانید با استفاده از پناهندگی برای حضور دائم در کشور آمریکا اقدام کنید.
  • اقامت از طریق ثبت نام: همچنین امکان ثبت نام مجزا به عنوان یک دانشجوی فارغ التحصیل در این کشور برای گرین کارت وجود داشته و اغلب شهروندان کشورهای دنیا می توانند به طور سالانه در برنامه لاتاری شرکت کرده و شانس خود را برای دریافت گرین کارت و ویزای اقامت کشور آمریکا امتحان کنند.

اقامت دائم کانادا

در ادامه مبحث “چه کشورهایی اقامت دائم میدهند” باید بگوییم که اقامت کانادا از محبوبیت بسیار زیادی نزد ایرانیان برخوردار است. این بدین خاطر است که کانادا دومین کشور پهناور دنیا با جمعیتی کمتر از 40 میلیون نفر است که دارای شرایط بسیار متنوعی برای پذیرش مهاجران واجد شرایط و صدور اقامت دائمی است و می تواند به اولویت اصلی شما تبدیل شود.

در حال حاضر، روش های متداول اخذ اقامت دائم کانادا 2022 شامل موارد موارد زیر می شود:

  • گزینه تحصیل: به طور خلاصه شما ملزم به دریافت نامه پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا هستید که اجازه تحصیل دو تا 4 ساله در کانادا را به شما می دهد. اما خبر خوب این است که مجاز هستید تا پیش از فارغ التحصیلی برای مجوز کار PGWP اقدام کرده و بین 1 تا 3 سال به زندگی و کار قانونی در کشور کانادا بپردازید و در نهایت از طریق گزینه هایی مثل کلاس تجربه کانادایی برای کارت اقامت PR کانادا درخواست دهید.
  • گزینه مهاجرت کاری اسکیل ورکر: اگر بخواهید تا بدون طی کردن مراحل مختلف و زمان نسبتاً زیاد مستقیماً برای ویزای اقامت دائم کشور کانادا اقدام کنید، گزینه اسکیل ورکر فدرال و یا نامزدی استانی کشور کانادا مناسب شما خواهد بود. روشی که برای جذب نیروی کار ماهر مورد نیاز دولت فدرال و یا بخش استانی کشور کانادا طراحی شده و در صورت موافقت با درخواست متقاضی، امکان همراهی همسر و فرزندان و صدور کارت اقامت برای همگی آنها وجود دارد.
  • روش استارتاپ و کارآفرینی: در صورتی که دارای سوابق مدیریت ارشد و یا هدایت یک کسب و کار واجد شرایط در چند سال اخیر بوده و از بودجه و سرمایه نسبتاً خوبی برخوردار هستید، می توانید به سراغ انواع برنامه های کارآفرینی استانی و ویزای استارتاپ کشور کانادا برای کسب مجوز اقامت دائمی این کشور بروید.
  • اسپانسرشیپ خانوادگی: در صورتی که دارای اقوام نزدیک دارای حق شهروندی و یا اقامت دائمی در کانادا هستید و یا قصد ازدواج با یک شهروند کانادایی را دارید، این گزینه نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
  • گزینه های انسان دوستانه و پناهندگی: تنها در صورتی که مجبور به استفاده از این روش شدید، به سراغ آن بروید، چون این گزینه مهاجرتی تنها برای افراد جنگ زده و یا متقاضیانی که فاقد امنیت جانی هستند قابل استفاده بوده و در صورت نبود دلایل کافی و قانع کننده، امکان دریافت اقامت از این طریق وجود ندارد.

اگر این موضوع که چه کشورهایی اقامت دائم میدهند برای شما اهمیت نداشته و کانادا انتخاب اول و آخرتان برای مهاجرت، کار، تحصیل و زندگی دائمی است، اما کماکان در مورد روش انتخابی اخذ ویزا و کارت اقامت کشور کانادا مطمئن نیستید، می توانید از مشاوره و خدمات تخصصی موسسه مهاجرتی نیلگام در این زمینه استفاده کرده و در مدت زمان کمی به نتیجه دلخواه و مطلوب خود برسید.

اقامت دائم استرالیا

اگر به دنبال فهمیدن این موضوع هستید که چه کشورهایی اقامت دائم میدهند باید نام استرالیا را نیز به این فهرست بلند بالای مقاصد محبوب مهاجرتی دنیا اضافه کنید. در حال حاضر روش های متداول دریافت مجوز حضور دائم کشور خوش آب و هوای استرالیا به شرح زیر است:

  • روش تحصیلی: همانند بسیاری از کشورهای دنیا، شما امکان اخذ دعوتنامه پذیرش و ویزای تحصیلی این کشور را داشته، می توانید با کسب تجربه تحصیل و کار دانشجویی و دریافت مدرک معتبر دانشگاهی برای مراحل بعدی یعنی اخذ مجوز کار تمام وقت و حضور دائمی در استرالیا اقدام نمایید.
  • مهاجرت کاری: در حال حاضر این امکان برای متقاضیان واجد شرایط ایرانی وجود دارد تا از طریق ساب کلاس های معروفی مثل ویزای 190 استرالیا و طرح جذب نیروی کار ماهر، به کشور استرالیا مهاجرت کرده و از مزایای اقامت دائم این کشور به همراه مجوز کار تمام وقت در کنار اعضای خانواده برخوردار شوند. البته ویزای 190 تنها ساب کلاس در دسترس نبوده و گزینه های دیگری مثل ویزای 189 نیز قابل استفاده است.
  • روش کارآفرینی و سرمایه گذاری: چنانچه دارای شرایط راه اندازی یک کسب و کار جدید و یا مدیریت و هدایت یک کسب و کار فعال در کشور استرالیا بوده و از بودجه و سرمایه خوبی برخوردار هستید، می توانید از طریق ویزای ساب کلاس 188 این کشور به خواسته و هدف خود رسیده و ضمن کارآفرینی از مزایای متعدد زندگی، کار و اقامت دائم در استرالیا بهره مند شوید.

استرالیا نیز همانند سایر مقاصد مهاجرتی محبوب دنیا روش های مختلف دیگری از جمله اسپانسرشیپ خانوادگی، گزینه ازدواج، پناهندگی و غیره دارد که می تواند در صورت واجد شرایط بودن متقاضی منتهی به اقامت دائمی این کشور گردد.

از این رو توصیه می کنیم که برای پیشبرد هر چه بهتر اهداف خود در زمینه کسب مجوز ورود، مجوز کار و اقامت دائم استرالیا از مشاوره و خدمات تخصصی موسسه مهاجرتی نیلگام در این زمینه استفاده کرده و با ارزیابی دقیق شرایط مالی، کاری و تحصیلی خود، بهترین روش مهاجرتی را انتخاب نمایید.

راحت ترین کشور اروپایی برای گرفتن اقامت

اگر به دنبال راحت ترین کشور اروپایی برای اخذ اقامت هستید و می خواهید در کمترین زمان اقامت دائم و معتبر یک کشور خارجی را دریافت کنید، نیاز به بودجه و سرمایه اولیه نسبتاً بالایی دارید.

این بدین خاطر است که در میان فهرست کشورهایی که اقامت دائم میدهند، اغلب گزینه های سریع و آسان محدود به ویزای طلایی می شود. نوعی از روش سرمایه گذاری که در اغلب در بخش املاک و مستغلات بوده و به واسطه خرید یک یا چند ملک واجد شرایط کارت اقامت بلندمدت برای متقاضی اصلی و اعضای خانواده وی صادر می شود.

بنابر آمار ارائه شده در وب سایت visaguide، راحت ترین کشورهای اروپایی برای اخذ اقامت دائمی شامل موارد زیر می شود:

  • اسپانیا
  • پرتغال
  • جمهوری چک
  • یونان
  • ترکیه
  • آلمان

اما برای اینکه بفهمید چرا این مقاصد جزو راحت ترین کشورها برای دریافت اقامت محسوب می شوند در ادامه به ترتیب شرایط هر یک را مورد بررسی قرار می دهیم.

اقامت دائم یونان

در حال حاضر یونان به عنوان یکی از بهترین و راحت ترین گزینه های اقامتی مهاجرین واجد شرایط محسوب می شود. این کشور اروپایی که جزو قدیمی ترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا و حوزه شنگن است دارای ویزای معتبر شنگن بوده و به دارنده ویزای یونان و یا کارت اقامت یونان این اجازه را می دهد تا بدون نیاز به اخذ ویزا به سایر کشورهای این حوزه از جمله فرانسه، آلمان، سوئیس و بلژیک سفر کند.

بر همین اساس می توان این طور گفت که اخذ اقامت بلندمدت کشور یونان به منزله کسب جواز ورود، حضور بلند مدت، کار و تحصیل در سایر کشورهای اروپایی حوزه شنگن بوده و از ارزش بسیار زیادی برای دارنده آن برخوردار است.

در حال حاضر، گزینه های متداول مهاجرتی یونان شامل موارد زیر می شود:

  • روش تحصیلی: کسب نامه پذیرش تحصیلی و ویزای دانشجویی یونان، فارغ التحصیلی از دانشگاه، دریافت ویزای جستجوی کار 9 ماهه اروپا، اخذ جاب آفر و ویزای کار یونان و در نهایت دریافت کارت اقامت دائم اروپا (بعد از گذشت 5 سال از مجموع تحصیل و کار در این کشور)
  • روش تمکن مالی: طبق قوانین دولتی یونان، شما این امکان را دارید تا با اثبات داشتن تمکن مالی کافی و افتتاح حساب با حداقل موجودی 25 هزار یورویی در یونان و ارائه مدارکی دال بر داشتن درآمد خالص خارجی از منابعی نظیر (حقوق بازنشستگی، سپرده بانکی، اجاره ملک، سهام، رمز ارز و غیره) برای کارت اقامت کشور یونان برای خود و اعضای خانواده اقدام کنید. در این روش شما اجازه کار نداشته و حساب بانکی تان معاف از مالیات است.
  • ویزای طلایی یونان: چنانچه دارای حداقل 250 هزار یورو سرمایه اولیه باشید، می توانید برای یکی از راحت ترین طرح های مهاجرتی کشور توریستی و خوش آب و هوای یونان اقدام کرده و با خرید یک یا چند ملک با حداقل ارزش 250 هزار یورو، از کارت اقامت دائم یونان برای خود و اعضای خانواده بهره مند شوید. شما اجازه اجاره ملک خریداری شده را داشته و ملزم به حضور دائمی در این کشور نیستید
  • روش ثبت شرکت: یکی دیگر از گزینه های مهاجرتی کشور یونان که نسبتاً سخت و زمان بر بوده و چندان توصیه نمی شود، روش ثبت شرکت تجاری در یونان است که به حداقل سرمایه اولیه 250 هزار یورویی نیازمند بوده، معاف از مالیات بر درآمد و سود سالانه نیست و الزام برای استخدام نیروی کار یونانی در آن وجود دارد.
  • سایر گزینه ها: همانند سایر کشورهای دنیا، روش های دیگری نیز نظیر مهاجرت کاری، اسپانسرشیپ خانوادگی، پناهندگی و غیره نیز وجود دارد که نمی توان در این مطلب به جزئیات تک تک آنها پرداخت، اما در صورت واجد شرایط بودن متقاضی و طی شدن مراحل لازم، امکان کسب اقامت دائم از طریق این روش ها نیز وجود دارد.

اقامت دائم اسپانیا

در فهرست راحت ترین کشورهایی که اقامت دائم می دهند می توان به اسپانیا به عنوان یکی از قدرتمندترین و پیشرفته ترین کشورهای اروپایی حوزه شنگن اشاره کرد. در حال حاضر، به استثنای روش های زمان بر مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری اسپانیا، دو روش محبوبی که در نهایت به اخذ اقامت دائم این کشور منتهی می شود شامل موارد زیر است:

  • روش تمکن مالی: شرط شرکت در این طرح که با نام ویزای non lucrative شناخته می شود داشتن تمکن مالی کافی برای پوشش هزینه های فردی و اعضای خانواده در کشور اسپانیا است. در واقع شما اجازه کار نداشته و تنها می توانید با استفاده از موجودی حساب بانکی و منابع درآمد خارجی زندگی خود را در اسپانیا سپری کنید. از این رو، طبق قوانین دولتی این کشور، شما ملزم به داشتن حداقل 27.115 هزار یورو در هر سال برای شرکت در این طرح هستید. البته این مقدار برای متقاضی اصلی بوده و به ازای هر فرد همراه مثل همسر، مبلغ 6768 هزار یورو به این مقدار سالانه اضافه می شود.
  • ویزای طلایی اسپانیا: شما این امکان را دارید تا با پرداخت حداقل 500 هزار یورو یک یا چند ملک در کشور اسپانیا خریداری کرده و در مدت زمان کمی کارت اقامت دائم این کشور را برای خود و اعضای خانواده دریافت نمایید. در واقع این طرح از طریق سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات به شما اجازه حضور دائمی و زندگی در اسپانیا را داده و به فرزندان شما این امکان را می دهد تا تحصیل رایگان در مدارس و موسسات آموزشی با کیفیت اسپانیایی را تجربه کنند.

اقامت دائم فرانسه

در ادامه مطلب ” چه کشورهایی اقامت دائم میدهند” بد نیست نگاهی به شرایط حضور دائمی در کشور محبوب و زیبای فرانسه بیاندازیم. در حال حاضر، روش های متداول مهاجرت و اخذ اقامت دائمی این کشور شامل موارد زیر می گردد:

  • روش تحصیلی: شما امکان تحصیل کم هزینه و بسیار با کیفیتی را در موسسات آموزشی کشور فرانسه دارید،اما از همان ابتدا برای شما کارت اقامت دائم صادر نمی شود، بلکه باید اول برای نامه پذیرش، اخذ ویزای تحصیلی و ثبت نام در دانشگاه های فرانسه اقدام کرده، با گذراندن دوره های آموزشی و فارغ التحصیلی، برای ویزای جستجوی کار این کشور اقدام کنید. طبق قوانین دولتی این کشور، در صورتی که مجموع زمان حضور شما در فرانسه (زمان تحصیل و کار تمام وقت و قانونی) معادل با 5 سال باشد، مجاز به اخذ کارت اقامت دائمی اروپا خواهید بود.
  • روش تمکن مالی: در این روش مهاجرتی محبوب، شما ملزم به اثبات این موضوع هستید که از حداقل درآمد ماهانه 1300 یورویی (از منابع خارجی) برای پوشش هزینه های زندگی در فرانسه به همراه اعضای خانواده برخوردار هستید. در این طرح، شما مجاز به انجام کار در کشور فرانسه نبوده و الزامی به حضور تمام وقت در این کشور ندارید.
  • روش مهاجرت کاری: در صورتی که متقاضی مهاجرت کاری به کشور فرانسه باشید و بخواهید از طریق ویزای کار برای اقامت همیشگی فرانسه اقدام کنید، باید اول به فکر دریافت یک جاب آفر معتبر از کارفرمایی در فرانسه باشید و بعد به سراغ اپلای ویزای کار بلند مدت فرانسه بروید. در این روش، با صدور ویزای کار و عقد قرارداد کاری تمام وقت، مجوز کار و کارت اقامت یک تا دو ساله برای شما صادر شده و قابلیت تمدید آن تا زمان اعتبار ویزا و تمدید مجوز حضور در فرانسه وجود دارد. عموماً با گذشت 5 سال از حضور قانونی در این کشور، امکان تبدیل کارت اقامت موقتی به اقامت دائم وجود داشته و می توانید از همراهی همسر و فرزندان در کنار خود برخوردار شوید.

گزینه های دیگری نیز برای کسب اقامت همیشگی کشور فرانسه وجود دارد که به دلیل وجود جزئیات زیاد، نمی توان در این مطلب به آنها پرداخت، اما در صورتی که تمایل به کسب مجوز اقامت دائم این کشور را دارید،می توانید از مشاوره و خدمات تخصصی موسسه مهاجرتی نیلگام برای این مهم استفاده کنید.

اقامت دائم آلمان

در تکمیل این سوال که چه کشورهایی اقامت دائم میدهند، می توان به یکی از بهترین مقاصد اروپایی یعنی کشور آلمان اشاره کرد. در حال حاضر، روش های مختلفی برای حضور موقتی و تبدیل آن به حضور دائمی در آلمان وجود دارد که از آن جمله می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

  • روش تحصیلی: مهاجرت تحصیلی به آلمان بسیار کم هزینه و منطقی بوده و با فارغ التحصیلی و کسب مدرک دانشگاهی، امکان درخواست ویزای جستجوی کار، استخدام در یک موقعیت شغلی تمام وقت و کسب مجوز اقامت دائمی آلمان بعد از گذشت 5 سال وجود دارد. اما این تنها روش مهاجرت به آلمان نبوده و گزینه های دیگری نیز در دسترس شما قرار دارد.
  • روش مهاجرت کاری: در صورتی که واجد شرایط اخذ جاب آفر از یک کارفرما و شرکت آلمانی باشید، می توانید برای ویزای کار بلند مدت این کشور اقدام کرده و در مدت زمان حضور خود در آلمان، به کار و زندگی بپردازید، مادامی که امکان تمدید مجوز کار و ویزای این کشور را داشته باشید، کارت اقامت شما تمدید شده و با گذشت 5 سال از حضور قانونی در آلمان، مجاز به درخواست کارت اقامت دائم این کشور هستید. تمامی این موارد بستگی به تخصص و موقعیت شغلی و فاکتورهای دیگری از جمله مهارت زبان و میزان تطبیق پذیری شما دارد.

روش های در دسترس مهاجرت و اخذ اقامت کشور آلمان، تقریباً مشابه سایر کشورهای اروپایی عضو حوزه شنگن است و شرایط بسیار خوبی را برای متقاضی واجد شرایط مهاجرت ایجاد می کند.

اقامت دائم ترکیه

در نهایت بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که روش خرید ملک در ترکیه نیز یکی دیگر از گزینه های در دسترس برای کسب اقامت دائم و حتی حق شهروندی این کشور اروپایی – آسیایی است که می تواند ارزش فراوانی برای شما و اعضای خانواده داشته باشد.

طبق قوانین دولتی ترکیه، شما این امکان را دارید تا با پرداخت حداقل 250 هزار دلار آمریکا و خرید یک یا چند ملک در ترکیه، از کارت اقامت و حق شهروندی و پاسپورت ترکیه برای خود و اعضای درجه یک خانواده بهره مند شوید.

البته چنانچه خانه خریداری شده دارای ارزش کمتری باشد، باز هم اجازه دریافت کارت اقامت دائم برای شما وجود داشته و تنها از کسب پاسپورت ترکیه محروم خواهید شد.

سایر روش های در دسترس مهاجرتی این کشور شامل مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری، اسپانسرشیپ خانوادگی، ازدواج و پناهندگی می شود که همگی قابلیت دریافت جواز حضور دائم را برای متقاضی واجد شرایط خواهد داشت.

چنانچه قصد مهاجرت و اقامت دائمی در کشوری خارجی را دارید و از اطلاعات کافی برای انتخاب روش مهاجرتی و تصمیم گیری نهایی برخوردار نیستید، توصیه می کنیم که از مشاوره و خدمات تخصصی کارشناسان نیلگام در این زمینه استفاده کرده و در کوتاه ترین زمان ممکن، بهترین انتخاب را برای خود و اعضای خانواده بگیرید.

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

4 دیدگاه در “اقامت دائم | چه کشورهایی اقامت دائم میدهند؟

  1. Amir گفت:

    درود…با کسب اقامت یونان که از اول اقامت دائم است میتوان در کشور دیگر اروپایی زندگی کرد یا هر ۶ماه فقط ۳ماه امکانش هست؟ ممنون بابت مطالب مفیدیدتون.ارادت

    1. نیلگام سفر گفت:

      درود و سپاس، با خرید ملک گلدن ویزای اروپا بهتون تعلق میگیره که میشه اقامت 5 ساله قابل تمدید.
      با اقامتی که از کشور یونان دریافت می‌کنید به راحتی میتونن از طریق اداره مهاجرت هر کشور دیگر در حوزه شنگن، پروسه های لازم برای زندگی در کشور دیگر رو انجام بدید
      اما به تنهایی و فقط با کارت اقامت یونان محدودیت زمانی 6 ماهه را خواهید داشت.

  2. رحمت الله محمدی گفت:

    اسم من رحمت الله هستم یکی از منسوبین نظام دولت جمهوری افغانستان بعد از سقوت کشور بدست طالبان به ایران مهاجرشدم فعلان درایران هستم خطرردی مرزی هرلحظه است نمیتوانم افغانستان برگردم

    1. نیلگام سفر گفت:

      سلام و احترام؛
      تنها در صورت داشتن اقامت قانونی در ایران میتونیم کمکتون بکنیم دوست عزیز. در این صورت لطفا با ما تماس بگیرید تا بسته به شرایطتون روش مناسب رو بهتون پیشنهاد کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *