مهاجرت

مهاجرت به فرانسه | روش های مهاجرت به فرانسه

همواره بسیاری از ایرانیان به دنبال مهاجرت به قاره اروپا و کشورهای پیشرفته حوزه شنگن هستند و کشور فرانسه یکی از اولویت های اصلی متقاضیان ایرانی مهاجرت به خارج از کشور محسوب می شود.

اگر شما هم در مورد معایب و مزایای زندگی در فرانسه تحقیق کرده و مایل هستید تا با استفاده از یکی از روش های مهاجرت به فرانسه به این کشور پیشرفته، فرهنگی و زیبا مهاجرت کنید، کمی از زمان تان را به خواندن این مطلب اختصاص داده و با اطلاع از جزئیات انواع روش های مهاجرت به کشور فرانسه از جمله مهاجرت تحصیلی و یا روش تمکن مالی و مهاجرت به فرانسه از طریق خرید ملک، دید جامعی از پروسه و شرایط پیش روی خود پیدا کرده و بهترین گزینه ممکن را انتخاب نمایید.

مهاجرت به فرانسه

جمهوری فرانسه یک کشور قاره ای محسوب می شود که در غرب اروپا، آمریکای جنوبی، اقیانوس آرام و اقیانوس هند دارای قلمرو و مستعمراتی است و با در نظر گرفتن تمامی این مستعمرات، می توان این طور گفت که فرانسه از 12 محدوده زمانی مختلف بهره می برد.

این کشور جزو اتحادیه اروپا و عضو حوزه شنگن است و به همین خاطر، انواع ویزای صادر شده از سوی سفارت و کنسولگری این کشور، ویزای شنگن محسوب می شود. خوشبختانه فرانسه دارای سفارت فعال در داخل ایران بوده و شما می توانید برای مقدمات اولیه و اساسی کار، به فکر اخذ وقت سفارت فرانسه و ویزای فرانسه از کنسولگری این کشور باشید.

باید به این موضوع توجه داشته باشید که به استثنای ویزای توریستی فرانسه که دارای اعتبار محدود و معین کمتر از یک ماه (بین 1 تا 2 هفته) است و در اغلب موارد اجازه تمدید آن در داخل فرانسه وجود ندارد، انواع دیگر ویزای فرانسه از جمله مجوز کار و یا تحصیل قابلیت تمدید و تبدیل از مهاجرت موقت به دائم را داشته و از این لحاظ، دارای ارزش و اعتبار بیشتری محسوب می شود.

اگر قصد دارید تا به صورت شخصی و یا به همراه خانواده برای مهاجرت به فرانسه اقدام کنید، اما نمی دانید که از میان روش های مهاجرت به کشور فرانسه کدام را انتخاب کرده و هر یک شامل چه شرایط و جزئیاتی می شود، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.

روش های مهاجرت به فرانسه

همان طور که می دانید، فرانسه یکی از اعضای معتبر اتحادیه اروپا و حوزه شنگن است، این بدین معنی است که دارندگان کارت اقامت، پاسپورت و ویزای کشورهای عضور اتحادیه اروپا EU و یا منطقه اقتصادی EFTA می توانند بدون نیاز به ویزا آزادانه به این کشور سفر و مهاجرت کنند.

اما این موضوع برای شهروندان ایرانی (متقاضیان غیراروپایی) صدق نکرده و برای حضور موقت در کشور فرانسه نیز نیاز به اخذ یکی از انواع ویزای کوتاه مدت و یا بلند مدت شنگن را خواهند داشت.

شما باید بنابر هدف و مقصود خود از سفر و مهاجرت به فرانسه، برای اخذ ویزای این کشور اقدام کنید. در حال حاضر، روش های مهاجرت به این کشور شامل موارد زیر می شود:

  • روش تحصیلی
  • روش کاری
  • تمکن مالی
  • اسپانسرشیپ خانوادگی
  • توریستی و گردشگری

به استثنای گزینه گردشگری و ویزای توریستی که دارای ماهیت مشخصی بوده و تنها برای گشت و گذار در کشور فرانسه در مدت محدودی صادر می شود، سایر روش هایی که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم، قابلیت تمدید و تبدیل داشته و دارای زیرمجموعه های متنوعی هستند که به ذکر جزئیات آنها خواهیم پرداخت.

مهاجرت به فرانسه تحصیلی

اگر از جانب یک دانشجوی بین المللی کشور فرانسه این سوال را بپرسید که چرا فرانسه انتخاب مناسبی برای اخذ اقامت و تحصیل است، حتماً به مزایای متعدد زیر به عنوان جواب اشاره خواهد کرد:

  • هزینه های بسیار پایین و نسبتاً رایگان تحصیل
  • امکان انجام کار دانشجویی در خلال تحصیل
  • کیفیت بالای سیستم آموزشی
  • امکان تحصیل به زبان انگلیسی
  • امکان دریافت ویزای جستجوی کار 6 تا 9 ماهه بعد از فارغ التحصیلی
  • اجازه سفر بدون ویزا به 25 کشور حوزه شنگن (مثل اسپانیا، سوئد، آلمان) با استفاده از کارت اقامت دانشجویی
  • اعتبار بالای مدارک دانشگاهی
  • فرصت های کاری متعدد در بازار کار
  • امکان همراهی همسر و فرزندان زیر 18 سال
  • هزینه های مناسب زندگی
  • امکان تبدیل کارت اقامت موقت به دائم فرانسه

در حال حاضر، اگر بخواهیم از میان روش های مهاجرت به فرانسه محبوب ترین آنها را انتخاب کنیم، مطمئناً به گزینه روش تحصیلی خواهیم رسید. این بدین خاطر است که زمان کمتری نسبت به سایر روش های مهاجرتی این کشور گرفته و به غیر از شرایط تحصیل کم هزینه و رایگان، مزایای بی شماری را برای شما به همراه خواهد داشت.

اگر می خواهید با استفاده از این گزینه مهاجرت به کشور فرانسه را تجربه کنید، باید شهر و دانشگاه خود را انتخاب کرده و با مراجعه به وب سایت پذیرش، از شروط و قوانین مورد نیاز پذیرش مطلع شوید، معمولاً فاکتورهای مورد نیاز برای دریافت نامه پذیرش تحصیلی دانشگاه شامل موارد زیر می شود:

  • مدرک زبان معتبر انگلیسی یا فرانسوی
  • ترجمه رسمی آخرین مدارک تحصیلی و ریزنمرات دانشجو
  • سوابق تحصیلی، انگیزه نامه و برنامه تحصیلی
  • توصیه نامه اساتید دانشگاهی (برای مقاطع تکمیلی)
  • پرداخت هزینه ادمیشن فی
  • ترجمه مدارک هویتی
  • فرم درخواست تکمیل شده پذیرش
  • سوابق کاری مرتبط (در صورت وجود)

چنانچه با ارسال مدارک به دانشگاه فرانسوی، با شرایط کلی شما موافقت شود، ایمیلی تحت عنوان نامه پذیرش تحصیلی برای شما ارسال می شود. شما باید با در دست داشتن این نامه به وب سایت فرانسه مراجعه کرده و با رزرو وقت سفارت این کشور، برای اخذ ویزای تحصیلی فرانسه اقدام نمایید.

ویزای تحصیلی فرانسه از نوع بلند مدت بوده و برای دوره های آموزشی یک ساله این کشور است و فرق اساسی آن با ویزای توریستی در این است که مجوز توریستی فرانسه برای بازه زمانی 3 ماهه یا کمتر بوده و اجازه تحصیلی تمام وقت را به متقاضی نمی دهد.

با در نظر گرفتن زمان مورد نیاز برای گذراندن دوره های آموزشی کارشناسی (3 تا 4 ساله) و یا ارشد (2 ساله) در کشور فرانسه، می توان این طور گفت که اعتبار یک ساله ویزای تحصیلی برای دانشجو کم بوده و فرد را با مشکل روبرو می کند.

اما این ویزا به گونه ای است که با ثبت نام در ترم جدید دانشگاهی و تمدید اعتبار کارت اقامت اروپا، برای یک سال دیگر قابل تمدید بوده و به دانشجو اجازه تحصیل و انجام کار دانشجویی پاره وقت در این کشور را می دهد.

از میان روش های مهاجرت به فرانسه، گزینه تحصیلی جزو موارد موقتی و قابل تبدیل است. این بدین معنی است که شما می توانید تا پایان دوره دانشگاهی خود، در این کشور اقامت داشته و به کار و زندگی و تحصیل بپردازید. زمانی که از دانشگاه فارغ التحصیل می شوید، برای این که بتوانید برای زمان بیشتری در این کشور حضور داشته و زندگی کنید، باید برای یک مجوز به نامه ویزای جستجوی کار درخواست دهید.

این ویزا دارای اعتبار 6 تا 9 ماهه بوده و به شما این امکان را می دهد تا به جستجوی موقعیت شغلی مناسب در این کشور پرداخته و با استخدام در یک کسب و کار، امکان دریافت مجوز و ویزای کار بلند مدت این کشور را برای خود فراهم کنید.

مهاجرت کاری به فرانسه

اما روش های مهاجرت به فرانسه فقط به گزینه تحصیلی محدود نشده و شامل موارد دیگری از جمله گزینه کار و تجارت نیز می شود. بر همین اساس، اگر دارای بودجه و یا سایر فاکتورهای لازم تحصیل در کشور فرانسه از جمله مدرک زبان، شرایط سنی و آمادگی ذهنی کافی برای مهاجرت تحصیلی به این کشور اروپایی نیستید، می توانید به سراغ یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور فرانسه یعنی گزینه کار موقتی و یا دائمی در بازار کار این کشور بروید.

بنابر قوانین دولتی فرانسه، اولویت اعطای موقعیت شغلی با شهروندان بومی، افراد دارای کارت اقامت دائم و شهروندان سایر کشورهای اروپایی EU و EFTA است. اما اگر باز هم مایل به مهاجرت کاری به کشور فرانسه هستید، باید برای مدرک مهم جاب آفر کارفرما پیش از درخواست ویزای کار فرانسه اقدام کنید.

یعنی باید از موقعیت های شغلی در دسترس فرانسه مطلع شوید و بر مبنای مهارت های کاری و فردی، رزومه و سوابق خود را برای شرکت و کارفرمای فرانسوی ارسال کنید. در صورتی که دارای شرایط مورد نیاز استخدام نیروی کار خارجی در این کشور باشید، با پذیرش اولیه شما موافقت شده و برای شما نامه جاب آفر ارسال می شود.

باید به این موضوع توجه کنید که دریافت جاب آفر و دعوت نامه کاری پیش نیاز اخذ ویزای کار و مهاجرت به فرانسه است و نمی توان بدون هماهنگی و داشتن پیشنهادی کاری از شرکت های مستقر در فرانسه، برای دریافت ویزای کار اقدام کرد.

در صورتی که متقاضی موفق به دریافت ویزای کار فرانسه شود، می تواند به این کشور سفر کرده و با عقد قرارداد یک تا دو ساله کاری، از مجوز کار و کارت اقامت موقت این کشور بهره مند شود.

به طور معمول، شما تنها مجاز هستید تا برای سالهای بعدی با همان کارفرما تمدید قرارداد کنید و اگر مایل به تغییر حرفه و موقعیت شغلی در کشور فرانسه باشید، باید برای یک جاب آفر و ویزای کار جدید درخواست دهید.

اما با فرض این که کارفرما از نحوه کار شما در این کشور در سال اول راضی است، پیشنهاد تمدید قرارداد به شما داده می شود و تحت این شرایط، امکان تمدید مجوز کار، ویزای کار و کارت اقامت اروپا برای شما و اعضای خانواده (همسر و فرزندان وابسته زیر 18 سال) وجود دارد.

بنابر قوانین دولتی این کشور، چنانچه موفق به تمدید کارت اقامت اروپا برای مدت 5 سال شوید، می توانید برای کارت اقامت دائم این کشور با اعتبار ده ساله و قابل تمدید درخواست دهید. همچنین با گذشت 5 سال از زمان دریافت کارت اقامت دائم، در صورتی که دارای مهارت بالای زبان فرانسوی باشید و تطابق کامل با فرهنگ و اجتماع این کشور پیدا کرده باشید، حتی مجاز به درخواست حق شهروندی و پاسپورت فرانسه نیز خواهید بود.

روش تمکن مالی

با اینکه دو روش تحصیلی و کاری فرانسه جزو گزینه های محبوب و پرتقاضا محسوب می شوند، اما باز هم افراد زیادی از میان روش های مهاجرت به فرانسه به سراغ گزینه اخذ اقامت از طریق تمکن مالی می روند.

در روش تمکن مالی فرانسه، شما به طور پیش فرض یک فرد بازنشسته و یا دارای توان مالی بالا برای پوشش هزینه های زندگی خود و اعضای خانواده در کشور فرانسه هستید و می توانید بدون نیاز به انجام کار در بازار کار این کشور، هزینه های سالانه خود را پوشش دهید.

برای استفاده از این روش مهاجرتی، شما باید داشتن یک منبع درآمد ثابت با حداقل ارزش 1300 یورو در ماه را از منابع خارج از کشور فرانسه نظیر اجاره ملک تجاری و مسکونی، حقوق بازنشستگی، سهام، ارز دیجیتال و موارد این چنینی اثبات کنید.

البته در صورت همراهی همسر و فرزندان، معادل این مبلغ به درآمد ماهانه مورد نیاز برای شرکت در برنامه تمکن مالی اضافه می شود. اما برای این که بفهمید چرا این روش مهاجرتی تا این اندازه مورد درخواست متقاضیان قرار گرفته، بد نیست تا با مزایای آن آشنا شوید:

  • نبود نیاز به انتقال دارایی ها و سرمایه ها از کشور مبدا
  • امکان دریافت سریع و آسان کارت اقامت اروپا برای خود و اعضای خانواده
  • سفر آزادانه به کشورهای حوزه شنگن
  • امکان افتتاح حساب بانکی بین المللی
  • نبود نیاز به مهارت بالای زبان و یا شرایط تحصیلی و سوابق کاری
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان در مدارس و موسسات آموزشی فرانسه
  • بهره مندی از مزایای بیمه درمانی دولتی
  • امکان تبدیل کارت اقامت موقت به دائم و در نهایت حق شهروندی فرانسه

اما اگر مایل به استفاده از روش تمکن مالی برای مهاجرت به فرانسه هستید، باید علاوه بر شرایط مالی مناسب، دارای فاکتورهای زیر باشید:

  • ارائه اجاره نامه معتبر محل سکونت در کشور فرانسه یا سند ملکی (با خرید ملک در این کشور)
  • داشتن پاسپورت معتبر با حداقل یک سال اعتبار
  • اصل و کپی مدارک هویتی
  • ارائه گواهی ازدواج (در صورت وجود)
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • نبود سابقه ریجکتی ویزای شنگن
  • داشتن سابقه سفر به کشورهای اروپایی حوزه شنگن
  • ارائه نامه تمکن بانکی معتبر
  • توانایی اثبات داشتن حقوق سالانه از منابع درآمد خارجی با حداقل ارزش 19.074 هزار یورو
  • ارائه بیمه درمانی بین المللی
  • ارائه نامه تعهد برای عدم فعالیت دارای درآمد در بازار کار فرانسه

در این روش، شما مجاز به انجام کار در بازار کار این کشور نیستید و تنها اجازه ثبت شرکت و فعالیت تجاری غیر مستقیم به شما داده می شود. در صورتی که  شرایط مالی شما دارای ثبات باشد و به طور قانونی و بدون مشکل به زندگی در این کشور بپردازید، اجازه تمدید کارت اقامت به شما داده شده و می توانید با گذشت 5 سال، برای کارت اقامت دائم فرانسه اقدام کنید.

در کنار گزینه های تحصیلی، کاری و تمکن مالی، شما این امکان را دارید تا از گزینه اسپانسرشیپ و دعوتنامه خانوادگی نیز استفاده کنید. یعنی اگر دارای عضو خانواده دارای اقامت و حق شهروندی فرانسه هستید و قصد ازدواج با شهروندی فرانسوی را دارید، شرایط مهاجرت به کشور فرانسه برای شما آسان و سریع خواهد بود.

اما باز هم تاکید می کنیم که دریافت ویزای توریستی فرانسه شرایط مهاجرت شما به این کشور را فراهم نکرده و به استثنای گزینه غیرقانونی و دارای ریسک اعلام پناهندگی، فرد ملزم است تا پیش از اتمام اعتبار ویزا به کشور مبدا بازگردد. یعنی شما امکان تمدید اعتبار ویزا از داخل کشور فرانسه را نداشته، نمی توانید آن را به ویزای دیگری تبدیل کنید و بدون اجازه تحصیل و یا کار تمام وقت،باید پیش از پایان اعتبار ویزا، خاک کشور فرانسه را ترک نمایید.

مهاجرت به فرانسه از طریق خرید ملک

یک تصور اشتباه در میان متقاضیان مهاجرت به فرانسه به وجود آمده که فکر می کنند خرید ملک نیز جزو روش های مهاجرت به کشور فرانسه است. اما باید بگوییم که فرانسه برخلاف کشورهایی نظیر یونان و اسپانیا دارای گزینه ویزای طلایی نیست و با خرید ملک در این کشور، اجازه اقامت به فرد خریدار داده نمی شود.

بلکه اگر خواستار استفاده از روش تمکن مالی فرانسه باشید، می توانید به جای ارائه اجاره نامه معتبر در این کشور به عنوان پیش نیاز این طرح، اقدام به خرید ملک کرده و سند ملک خریداری شده را به دولت فرانسه ارائه دهید.

بنابر قوانین دولتی این کشور، اجازه خرید ملک برای شهروندان خارجی فاقد کارت اقامت فرانسه وجود دارد،اما به هیچ وجه مالکیت به تنهایی موجب اخذ اقامت فرانسه و مهاجرت به این کشور نشده و نیاز به فاکتورهای دیگری از جمله اثبات تمکن مالی کافی دارد.

بر همین اساس، توصیه می کنیم تا پیش از اقدام برای هر یک از انواع روش های مهاجرت به فرانسه، برای جلوگیری از بروز هرگونه خطا و هدر دادن وقت ارزشمندتان در زمینه انتخاب روش مناسب مهاجرتی، از مشاوره تخصصی کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی نیلگام بهره مند شوید.

هزینه ی مهاجرت به فرانسه

بنابر جدیدترین تغییرات هزینه های مهاجرت به فرانسه، هزینه درخواست ویزای شنگن کوتاه مدت این کشور معادل 80 یورو است. این در حالی است که هزینه ویزای متقاضیان 6 تا 12 سال کمتر و معادل 40 یورو است.

در صورتی که متقاضی تحصیل در کشور فرانسه باشید، هزینه درخواست ویزا برای شما 50 یورو و برای متقاضیان ویزای بلند مدت اروپا، ملزم به پرداخت هزینه 99 یورویی هستید.

این در حالی است که یک هزینه خدمات کارگزاری ویزا از جمله انگشت نگاری و عکس بیومتریک از فرد دریافت می شود که بین 28 تا 35 یورو برای هر نفر است.

در کنار این موارد، هزینه صدور کارت اقامت فرانسه برای موقعیت های مختلف شامل موارد زیر می شود:

  • ویزای VLS-TS برابر با 250 یورو – برای دانشجویان و کارآموزان معادل 60 یورو
  • مجوز اقامت نیروی کار موقت: 269 یورو
  • مجوز پاسپورت Talent: 269 یورو
  • نیروی کار فصلی: 19 یورو
  • کارت اقامت EU Blue : 269 یورو
  • مجوز اقامت دانشجوی بین المللی: 79 یورو
  • کارت اقامت 10 ساله: 269 یورو (19 یورو برای پناهندگان)

در صورتی که از روشی مثل تمکن مالی برای مهاجرت به فرانسه استفاده کنید، هزینه های شما بیشتر شده و شامل اجاره ملک و اثبات داشتن تمکن مالی به دولت این کشور می شود.

با توجه به وجود جزئیات زیاد در مورد روش های مهاجرت به فرانسه، پیشنهاد می کنیم که به خوبی در زمینه مهاجرت به این کشور اروپایی تحقیق کرده و متناسب با شرایط و نیازهای خود، نسبت به انتخاب گزینه مهاجرتی تصمیم گیری نمایید.

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *