مهاجرت, مهاجرت کاری

یافتن شغل در استرالیا

در سالیان اخیر پیدا کردن کار در کشورهای خارجی تبدیل به یک گزینه مطلوب برای ایرانی‌ها شده است. یکی از کشورهای محبوب در این زمینه استرالیا است که تعداد مهاجران سالانه زیادی را جذب می‌کند. استرالیا به واسطه اقتصاد توسعه یافته، آمار بیکاری پایین، حقوق و دستمزد مناسب و سبک زندگی آرام تبدیل به مقصدی جذاب برای زندگی، کار و تحصیل خارجی‌ها شده است. در استرالیا فرصت‌های شغلی مناسبی برای متخصصان در زمینه‌های مختلف وجود دارد و در صورت برخورداری از یک مهارت خاص می‌توانید در این کشور پهناور مشغول به کار شوید. اما یافتن شغل در استرالیا چگونه است؟

نحوه پیدا کردن کار در استرالیا

برای یافتن شغل در استرالیا باید یک برنامه‌ریزی از پیش تعیین شده را داشته باشید. ورود به این کشور بدون این که از قبل آماده‌سازی مقدماتی را برای یافتن شغل در استرالیا انجام داده باشید شما را دچار مشکلاتی خواهد کرد. حتی اگر در یک زمینه، مهارت بسیار خوبی هم داشته باشید ممکن است شش ماه زمان ببرد تا بتوانید یک شغل مناسب را در استرالیا پیدا کنید. بنابراین اگر بدون برنامه وارد استرالیا شوید مجبور خواهید شد که چندین ماه در مشاغل سخت و سطح پایین فعالیت کنید تا بتوانید از پس هزینه‌های خود بربیایید. نحوه پیدا کردن کار در استرالیا مراحلی دارد که در ادامه بررسی خواهد شد.

مرحله اول: جستجوی شغل در استرالیا

اولین کاری که برای یافتن شغل در استرالیا باید انجام دهید جستجو برای پیدا کردن یک کار مناسب در حوزه تخصصی خودتان است. دقت داشته باشید که باید در شغل مورد نظر دارای سابقه کاری و مهارت کافی باشید. بهترین روش برای یافتن شغل در استرالیا این است که در سایت‌های کاریابی بین‌المللی به جستجوی فرصت‌های شغلی موجود در حوزه تخصصی خودتان بپردازید. در ادامه تعدادی از بهترین سایت‌های کاریابی معرفی شده‌اند:

نکته مهم در این رابطه این است که شغل و تخصص مورد نظر شما حتما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا آمده باشد. در حال حاضر کشور استرالیا در برخی حوزه‌های کاری دارای کمبود نیروی کار ماهر است از جمله این حوزه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

  • امور مالی
  • ساخت و ساز
  • آموزش
  • مهندسی
  • بهداشت و درمان

موضوع دیگری که در این مورد وجود دارد انتخاب ایالت و شهر مورد نظر برای کار کردن است. شهرهای مختلف استرالیا به لحاظ شرایط زندگی و همچنین مشاغل مورد نیاز با یکدیگر تفاوت‌هایی را دارند. به عنوان مثال اگر در زمینه‌هایی نظیر امور مالی، IT، علوم زیستی و تولید انرژی دارای تخصص و مهارت باشید کار در بریزبین استرالیا گزینه مطلوبی برای شما خواهد بود.

بعد از این که شغل متناسب با مهارت‌های خود را در بین مشاغل مورد نیاز استرالیا پیدا کردید می‌توانید اقدامات بعدی را در دستور کار خود قرار دهید. یکی از این اقدامات می‌تواند ارسال رزومه به کارفرمایان کشور استرالیا باشد.

مرحله دوم: گرفتن ویزای کار استرالیا

۱- تعیین نوع ویزای کار استرالیا

در حال حاضر انواع مختلفی از ویزای کار استرالیا وجود دارد که برای اطلاع از جزئیات هر یک از آن‌ها می‌توانید به سایت اداره مهاجرت استرالیا مراجعه نمایید. اما در اینجا به دو نوع رایج ویزای کار استرالیا خواهیم پرداخت.

  • ویزای مهارت استرالیا به صورت مستقل

این ویزا مخصوص مهاجرانی است که در یک زمینه تخصصی مورد نیاز بازار کار استرالیا دارای مهارت باشند. برای اخذ ویزای مهارت استرالیا به صورت مستقل باید واجد شرایطی باشید. از جمله این شرایط باید به سن، زبان انگلیسی و اثبات مهارت شغلی اشاره داشت.

  • ویزای حمایتی استرالیا

افرادی می‌توانند برای اخذ ویزای حمایتی استرالیا اقدام نمایند که در یک زمینه تخصصی دارای مهارت بوده و توسط یک کارفرمای مورد تایید در استرالیا حمایت شده باشند. برای اخذ ویزای حمایتی استرالیا نیز باید الزاماتی را داشته باشید اما در روند اخذ این ویزا کارفرمای شما تاثیر زیادی را خواهد داشت.

۲- درخواست ویزای کار استرالیا

در حال حاضر، اداره مهاجرت استرالیا امکانی را فراهم کرده تا افراد خارجی دارای مهارت بتوانند یک فرم اعلام آمادگی تحت عنوان EOI را ارسال نمایند. برای ارسال فرم اعلام آمادگی کار در استرالیا باید در قسمت SkillSelect سایت اداره مهاجرت استرالیا ثبت نام نمایید.

  • درخواست ویزای مهارت استرالیا

برای این که بتوانید ویزای مهارت استرالیا را به صورت مستقل دریافت کنید ضروری است که یک پروفایل شخصی را در SkillSelect ایجاد کرده و توانمندی‌های خود را ارائه نمایید. دقت داشته باشید که ثبت EOI در سایت مذکور به معنای درخواست ویزا نیست و هیچ هزینه‌ای را نخواهد داشت. بعد از انجام این مرحله باید منتظر بمانید تا اطلاعات شما مورد ارزیابی قرار بگیرد و در صورت واجد شرایط بودن دعوتنامه‌ای برای شما ارسال خواهد شد. بعد از دریافت این دعوتنامه شش ماه زمان خواهید داشت تا برای اخذ ویزا اقدام کنید.

  • درخواست ویزای حمایتی استرالیا

تفاوت اصلی در اخذ ویزای حمایتی و ویزای مهارت استرالیا در این نکته است که برای اخذ ویزای حمایتی استرالیا باید در ابتدا یک شغل را پیدا کنید. در واقع باید فرصت‌های شغلی در استرالیا را از طریق سایت‌های کاریابی معروف دنبال کرده و درخواست خود را برای کارفرماهای مختلف بفرستید. دقت داشته باشید که در این مرحله، رزومه کاری شما اهمیت بسیار زیادی را در تصمیم‌گیری کارفرمای مورد نظر خواهد داشت. در صورتی که بتوانید حمایت یک کارفرمای مورد تایید در کشور استرالیا را جلب کنید کارفرمای مذکور درخواستی را مبنی بر حمایت از شما ارائه می‌کند. تنها زمانی می‌توانید برای ویزای حمایتی استرالیا اقدام کنید که این نامه را داشته باشید.

۳- بررسی واجد شرایط بودن

اداره مهاجرت استرالیا به منظور سازمان‌دهی امور مربوط به مهاجران یک سیستم امتیازبندی مهاجرت به استرالیا را ایجاد کرده است. این سیستم بر اساس معیارهای مختلف اقدام به محاسبه امتیازات متقاضیان می‌کند. برای این که واجد شرایط مهاجرت به استرالیا باشید باید بتوانید حد نصاب مورد نیاز این سیستم را کسب کنید. بنابراین قبل از جستجو برای یافتن شغل در استرالیا و ارسال EOI بهتر است که شرایط خود را از طریق محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت به استرالیا مورد بررسی قرار دهید.

۴- افزایش شانس دریافت ویزای کار استرالیا

برای این که بتوانید امتیازات بالاتری را در سیستم امتیازبندی مهاجرت به استرالیا به دست بیاورید می‌توانید برخی اقدامات را انجام دهید. از جمله این اقدامات می‌توان به بهبود مهارت زبان انگلیسی جهت کسب نمره بالا در آزمون IELTS اشاره داشت. همچنین با گذراندن دوره‌های حرفه‌ای در حوزه تخصصی خودتان نیز شانس خود را برای اخذ ویزای کار استرالیا بیشتر خواهید کرد. یافتن شغل در استرالیا کاملا بستگی به نوع و سطح مهارت شخص متقاضی دارد.

در صورتی که تخصص و مهارت شما مورد نیاز کشور استرالیا بوده و در زمینه تخصصی خودتان مهارت بالایی داشته باشید این امکان برای شما فراهم است که شغل مناسبی را در استرالیا پیدا کنید. البته فرآیند یافتن شغل در استرالیا زمان‌بر خواهد بود و بین شش ماه تا یک سال طول می‌کشد.

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *