اخذ ویزای شینگن

ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن

آیا با تعریف کلی شنگن آشنایی دارید؟ آیا می‌دانید ویزای شینگن چیست و چه مزایای برای شما دارد؟ آیا تا به حال برای یکی از انواع مختلف ویزا شینگن درخواست داده‌اید و از جزئیات مدارک و شرایط اپلای ویزای شنگن باخبر هستید؟ اگر اطلاعات کمی در مورد این مجوز مهم و کاربردی قاره اروپا دارید و مایل به کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هستید، همراه ما باشید.

  • هزینه درخواست بزرگسال : از 80 یورو + هزینه کارگزاری
  • زمان رسیدگی سفارت : بین 1 تا 3 ماه
  • زمان درخواست : حداکثر 6ماه قبل از سفر
  • هزینه درخواست خردسال : از 40 یورو + هزینه کارگزاری
ویزای شینگن

ارزیابی سریع پرونده ویزا

زمان 15 تا 30 روزه رسیدگی به درخواست‌های ویزا

ویزای مالتیپل

امکان سفر به 29 کشور حوزه شینگن (در صورت صدور ویزا مولتیپل)

سابقه سفر قوی

سابقه سفر عالی برای اخذ ویزای کانادا، استرالیا و انگلیس

معرفی

شینگن در اصطلاح به منطقه‌ای در اروپا اطلاق می‌شود که 29 کشور حاضر در آن نیاز به پاسپورت و باقی محدودیت‌های مرزی برای تردد اتباع خود را حذف کرده و از این جهت به منزله کشوری واحد به شمار می‌آیند. کشورهای عضو منطقه شینگن هر اندازه در قبال اتباع خود و عبور مرور مرزی آنها سهل می‌گیرند، در قبال اتباع کشورهایی که برای ورود به این حوزه نیاز به ویزا دارند، سخت‌گیر هستند.

شینگن یعنی چی؟

احتمالاً تا به حال نام شنگن و یا ویزای شینگن زیاد به گوشتان خورده و این سوال برای شما پیش آمده که شینگن یعنی چی و چه مفهمومی دارد؟

در جواب این سوال که شینگن یعنی چی باید بگوییم که شنگن به منطقه‌ای در اروپا اطلاق می‌شود که در آن طبق توافقی رسمی 29 کشور محدودیت‌ مرزهای داخلی خود را حذف کرده‌اند تا شهروندان واجد شرایط امکان سفر آزادانه و بدون محدودیتی را به سایر کشورهای این حوزه داشته باشند.

اگر شهروند و دارای تابعیت و پاسپورت حوزه شنگن و یا کارت اقامت شنگن باشید، این امکان را دارید تا بدون نیاز به ویزا و آزادانه در کشورهای این حوزه سفر کنید.

البته در صورتی که دارای یکی از انواع ویزای شینگن نیز باشید هم می‌توانید تا پایان اعتبار ویزای خود به کشورهای شنگن سفر کنید و محدودیتی از قبال دریافت مجوز ورود مجدد نداشته باشید.

این در حالی است که کشورهای حوزه شنگن از قوانین کنترل مرزهای خارجی، مبارزه با جرم و جنایت و سیستم قضایی و پلیس مشترک برخوردار است.

محدوده شنگن اغلب کشورهای اتحادیه اروپا EU را تحت پوشش خود قرار داده است، اما کشورهایی مثل ایرلند و قبرس استثنا هستند و ممکن است در آینده به این حوزه معتبر اضافه شوند.

در تکمیل این سوال که شینگن یعنی چی باید به این موضوع نیز اشاره کنیم که برخی از کشورهای این حوزه خارج از اتحادیه اروپا EU بوده و شامل کشورهای مطرح حوزه اسکاندیناوی زیر می‌شوند:

  • نروژ
  • ایسلند
  • سوئیس
  • لیختن‌اشتاین

Schengen

کشورهای حوزه شینگن

اگرچه شینگن اصطلاحی رایج در ایران است، اما در واقع تلفظ درست آن شنگن Schengen zone است. به طور کلی کشورهای شنگن شامل موارد زیر می‌شود:

  1. اتریش
  2.  بلژیک
  3.  جمهوری چک
  4.  دانمارک
  5.  استونی
  6.  فنلاند
  7.  فرانسه
  8.  آلمان
  9.  یونان
  10.  مجارستان
  11.  ایسلند
  12.  ایتالیا
  13.  لتونی
  14.  لیتوانی
  15.  لوکزامبورگ
  16.  مالت
  17.  هلند
  18.  نروژ
  19.  لهستان
  20.  پرتغال
  21.  اسلواکی
  22.  اسلوونی
  23.  اسپانیا
  24.  سوئد
  25.  سوئیس
  26.  لیختن اشتاین
  27. کرواسی
  28. رومانی
  29. بلغارستان

این منطقه که در وب‌سایت schengenvisainfo از آن با عناوینی هم‌چون بزرگترین منطقه بدون نیاز به پاسپورت جهان یاد شده ‌است، در سال 1985 در کشور لوکزامبورگ طی یک قرارداد بین‌المللی به وجود آمد.

بر اساس این پیمان، 25 کشور عضو اتحادیه اروپا و 4 کشور عضو انجمن تجارت آزاد اروپا (EFTA) محدوده‌ای به مساحت 4.312.000 کیلومتر مربع و جمعیتی بالغ بر 420 میلیون نفر را در بر گرفته‌ و به عنوان مجموعه‌ای واحد عمل می‌کنند.

نام قرارداد شینگن Schengen از دهکده‌ای به همین نام در لوکزامبورگ قرض گرفته شده، جایی که محل تلاقی مرز این کشور با آلمان و فرانسه است.

در حال حاضر محدوده شنگن جزو مقاصد توریستی بسیار محبوب در دنیا است و سالانه تعداد زیادی از گردشگران بین‌المللی و سایر کشورهای اروپایی به این حوزه دیدنی و جذاب سفر می‌کنند.

بنابر اطلاعات به روز‌رسانی‌شده وب‌سایت schengenvisainfo، کشورهای زیر برای ورود به حوزه شینگن نیاز به دریافت ویزا دارند:

عمانگابنافغانستان
پاکستانگامبیاالجزایر
پاپوآ گینه نوغناآنگولا
فلسطینگینهارمنستان
فیلیپینگینه بیسائوآذربایجان
قطرگویانبحرین
روسیههائیتیبنگلادش
روانداهندبلاروس
سائوتومه و پرنسیپاندونزیبلیز
عربستان سعودیایرانبنین
سنگالعراقبوتان
سیرالئونجامائیکابولیوی
سومالیاردنبوتسوانا
آفریقای جنوبیقزاقستانبورکینافاسو
سودان جنوبیکنیابرمه/ میانمار
سریلانکاکوزووبوروندی
سودانکویتکامبوج
سورینامقرقیزستانکامرون
سوازیلندلائوسکاپه‌ورده
سوریهلبنانجمهوری مرکزی آفریقا
تاجیکستانلسوتوچاد
تانزانیالیبریاچین
تایلندلیبیکومور
تیمور شرقیماداگاسکارکنگو
توگومالاویساحل عاج
تونگامالیکوبا
تونسمالدیوجمهوری دموکرات کنگو
ترکیهموریتانیجیبوتی
ترکمنستانمغولستانجمهوری دومینیکن
اوگاندامراکشاکوادور
ازبکستانموزامبیکمصر
ویتنامنامیبیاجمهوری گینه استوایی
یمننپالاریتره
زامبیانیجراتیوپی
زیمباوهنیجریهفیجی
ماریانای شمالیکره شمالی

در این میان، شهروندان کشورهای لیست زیر در صورتی که در مسیر سفر خود نیاز به توقف در فرودگاهی در حوزه شینگن داشته باشند، ملزم به دریافت ویزای ترانزیت فرودگاهی شنگن برای تعویض هواپیما خود در یکی از فرودگاه‌های این حوزه خواهند بود:

  • افغانستان
  • بنگلادش
  • کنگو
  • اریتره
  • اتیوپی
  • غنا
  • ایران
  • عراق
  • نیجریه
  • پاکستان
  • سومالی
  • سریلانکا

درخواست ویزای شینگن

ویزای شینگن چیست؟

بعد از پرداختن به این موضوع که شینگن یعنی چی نوبت به جواب سوال متداول ویزای شینگن چیست می‌رسد. در یک تعریف ساده، شما برای ورود به حوزه گسترده شنگن که از 29 کشور مختلف تشکیل شده، نیاز به ویزای شنگن (Schengen Visa) دارید.

این ماهیت کلی ویزای شینگن است که با یکبار گرفتن آن اجازه ورود به تمامی کشورهای عضو این پیمان به شما داده می‌شود و در صورتی که ویزای صادر شده به صورت چندبار ورود باشد، شما می‌توانید برای مدت‌ زمان مشخصی به هریک از کشورهای عضو پیمان شنگن سفر کنید.

اصولاً ماهیت و هدف از سفر متقاضی، تعیین کننده نوع و مدت زمان ویزای شینگن است.

به بیان دیگر، اینکه هدف از سفر شما شرکت در یک تور گردشگری است یا انجام فعالیتی تجاری، کار و تحصیل بلندمدت و یا صرفاً توقف چند ساعته در یکی از کشورهای شنگن، نوع ویزا و مدت اعتبار آن را تعیین خواهد کرد.

ویزای شنگن می‌تواند توسط هر یک از کشورهای عضو این پیمان صادر شود و در اغلب موارد دارنده آن می‌تواند در مدت زمان اعتبار ویزا، بدون مشکل در هر یک از کشورهای منطقه شینگن تردد نماید. ویزای شینگن به عنوان یک مجوز چندکاربردی و معتبر آزادی سفر متمایزی به دارنده ویزا داده و به همین خاطر از ارزش بالایی برخوردار است.

انواع ویزای شینگن

عموماً هدف از سفر شما نوع ویزای شینگن را تعیین می‌کند. چون هر یک از انواع ویزای شینگن دارای اعتبار متفاوتی است و تعیین‌کننده نحوه و شرایط ورود شما به یک یا چند کشور حوزه شنگن خواهد بود.

به طور کلی ویزای شنگن به 3 دسته کلی زیر تقسیم‌بندی می‌شود:

  • ویزای اتحادیه شنگن یاUniform Schengen Visa  (USV)
  • ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای یا Limited territorial validity visa  (LTV)
  • ویزای ملی یا  National Visa

1. ویزای اتحادیه شنگن

این نوع از ویزای شنگن در واقع همان مجوز گردشگری اروپا است و دارنده آن این اجازه را دارد تا هر 6 ماه یک‌بار به مدت حداکثر 90 روز به کشورهای عضو اتحادیه شنگن سفر کرده و در آن اقامت داشته باشد؛

به یاد داشته باشید که زمان مجاز اقامت حوزه شنگن از زمان ورود فرد محاسبه می‌شود.

براساس هدف متقاضی از سفر به هر یک از کشورهای این حوزه، این نوع از ویزای شینگن به 3 دسته ویزای A, B, C  تقسیم می‌شود:

2. ویزای شنگن تایپ A

یک ویزای ترانزیت فرودگاهی است که تنها به فرد اجازه می‌دهد تا در یکی از فرودگاه‌های حوزه شنگن پرواز خود را تعویض و به کشوری خارج از حوزه شنگن سفر کند. این ویزای شنگن تنها برای استفاده از فرودگاه‌های محدوده شینگن معتبر است و فرد اجازه خروج از فرودگاه را نخواهد داشت.

از این رو T دارنده ویزای ترانزیت شنگن تنها مجاز به توقف و انتظار برای تعویض هواپیما در محدوده ترانزیت فرودگاهی و خروج از این محدوده است.

اگر برای عبور از بیش از یک فرودگاه در محدوده شنگن به ویزای ترانزیت نیاز دارید، دیگر واجد شرایط دریافت این نوع از ویزای شنگن نبوده و باید به جای آن برای ویزای شینگن نرمال تایپ C اقدام کنید.

این بدین خاطر است که بیش از یک پرواز در محدوده شنگن، پروازهای داخلی این حوزه محسوب می‌شود و صرف نظر از دلایل ارائه شده، متقاضی ترانزیت نیازمند دریافت ویزای شنگن نوع C خواهد بود.

در صورتی که بخواهید به ناچار برای تعویض پرواز خود از یک فرودگاه در حوزه شنگن خارج شده و به فرودگاه دیگری در همان کشور بروید، باز هم واجد شرایط دریافت ویزای ترانزیت شینگن نبوده و ملزم به دریافت ویزای شنگن تایپ C هستید.

چنانچه فردی دارای یکی از شرایط زیر باشد، ملزم به دریافت ویزای ترانزیت فرودگاهی نیست:

  • دارای ویزای دارای اعتبار حوزه شنگن، اتحادیه اروپا و مناطق اقتصادی اروپا، کانادا، ژاپن و یا آمریکا باشد.
  • دارای یک مجوز اقامت معتبر صادر شده از حوزه شنگن، اتحادیه اروپا و مناطق اقتصادی EU وEEA ، شهرداری آندورا، کانادا، ژاپن، جمهوری سن مارینو و یا ایالات متحده آمریکا باشد.
  • دارای یک پاسپورت دیپلماتیک باشد.
  • عضوی از یک خانواده اتحادیه اروپا  EU، EEA  و یا شهروند سوئیس باشد.
  • جزو پرسنل پرواز تحت قرارداد کنوانسیون شیکاگو در هواپیمایی بین‌المللی باشد.

ویزای شنگن تایپ A

3. ویزای شنگن تایپ B

ویزای تایپ B نوع دیگری از ویزای شینگن ترانزیت است که به فرد اجازه می‌دهد تا ظرف حداکثر 5 روز از طریق خودرو و یا قطار از خاک چندین کشور منطقه شنگن عبور کرده و به کشوری در خارج از این حوزه برود.

در صورتی که سفر شما نیازمند ترک محدوده ترانزیت بین‌المللی و ورود به محدوده شنگن باشد (اگر ادامه سفر شما از طریق قطار و یا هواپیما برای صبح بوده و شما نیاز به گذراندن شب و اقامت در هتل دارید)، برای سفر با هواپیما نیز نیاز به ویزای شنگن ترانزیت خواهید داشت.

ویزای شنگن تایپ B

4. ویزای شنگن تایپ C

ویزای تایپ C یک مجوز کوتاه ‌مدت برای سفر به حوزه شنگن است و دارنده آن مجاز است تا به اندازه اعتبار ویزا برای اهدافی نظیر گردشگری، رویداد ورزشی، رویداد فرهنگی و بازدید از اقوام در کشورهای عضو اتحادیه شنگن اقامت داشته باشد.

این نوع از ویزای شینگن بسته به اهداف سفر و شرایط متقاضی به 3 دسته زیر تقسیم بندی می‌شود:

  • ویزای سینگل شنگن یا ویزای یک بار ورود (Single)
  • ویزای شنگن دوبار ورود  (به ندرت صادر می‌شود)
  • ویزای شینگن مالتیپل یا چند بار ورود

ویزای شنگن تایپ C

5. ویزای سینگل شنگن

ویزای شینگن (Single-entry) تنها برای یک ‌بار ورود به یکی از کشورهای حوزه شینگن اعتبار دارد و به‌ محض خروج از محدوده شینگن، اعتبار ویزای شما فارغ از این که مدت‌ زمان آن به پایان رسیده یا نه، منقضی می‌شود.

در صورتی که بخواهید در مدت اعتبار ویزای شینگن سینگل خود به سایر کشورهای شنگن سفر کنید، تا زمانی که از این حوزه خارج نشوید، مشکلی وجود ندارد.

معمولاً بر روی برچسب ویزای سینگل شنگن نوشته Number of Entries 1“‌ نمایش داده می‌شود.

 6. ویزای شینگن دوبار ورود

ویزای شنگن Dual  در بسیاری از مواقع مشابه با ویزای یک ‌بار ورود است با این تفاوت که فرد این اجازه را دارد تا در بازه 180 روزه و تا زمان اعتبار ویزا، برای 2 بار به کشوری در ناحیه شنگن وارد شود که شامل شرایط و محدودیت‌های زمانی می‌گردد و یا بدون نگرانی یکبار حوزه شنگن را ترک کرده و مجدد به آن وارد شود.

معمولاً بر روی برچسب ویزای شنگن دوبار ورود با نوشته‌  Number of Entries: 2 روبرو می‌شوید.

7. ویزای مولتی شنگن یا ویزای چند بار ورود

ویزای مولتی شنگن یا (Multiple-entry) به فرد اجازه می‌دهد تا بدون محدودیت و به دفعات وارد یک یا چند کشور حوزه شنگن شده و آن را ترک نماید.

تنها محدودیت ویزای شینگن مولتی به بازه زمانی آن باز می‌گردد. یعنی این ویزا به شما مجوز اقامت و تردد در منطقه شنگن را به مدت حداکثر 90 روز به ازای هر 6 ماه از سال جواز می‌دهد.

این موضوع هیچ ارتباطی به مقدار اعتبار ویزای شینگن شما ندارد و در هر صورت باید قانون 90/180 را رعایت نمایید.

محدودیت زمانی 90 روزه به ‌محض ورود دارنده ویزای شنگن مولتی به هریک از کشورهای این حوزه محاسبه می‌شود.

معمولاً بر روی برچسب ویزای شینگن مولتی و یا همان چندبار ورود نوشتهNumber of Entries: MULT نمایش داده می‌شود.

8. ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای شنگن

ویزای شنگنLTV  نوعی ویزای موقت است که بنا بر دلایلی ویژه و اضطراری و با شرایطی خاص صادر می‌شود. شرایط اضطراری نظیر دلایل انسان دوستانه یکی از رایج‌ترین موارد برای صدور ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای شنگن محسوب می‌شود.

پیوست این ویزا در گذرنامه بدین معنی است که فرد تنها مجاز است به همان کشوری که از آن ویزای شینگن دریافت کرده‌ و یا در چند کشور محدود دیگر که در زمان اخذ ویزا مشخص شده تردد نماید و اجازه ورود به دیگر کشورهای حوزه شینگن را نخواهد داشت.

یکی دیگر از مواردی که عموماً موجب صدور این نوع از ویزای شنگن می‌شود به نحوه تعامل با پناهندگانی باز می‌گردد که بدون مدارک معتبر وارد این حوزه شده‌اند.

اعتبار این نوع از ویزا شینگن بنابر شرایط متقاضی و صلاحدید آفیسر متغیر بوده و ممکن است به شکل ویزای ترانزیت و یا ویزای کوتاه‌‎مدت برای فرد صادر شود.

9. ویزای ملی و یا ویزای نوع D شنگن

ویزای ملی شینگن (National Visa) که به ویزای نوع D شنگن نیز معروف است اختصاصاً برای افرادی صادر می‌شود که باید برای تحصیل، کار و یا اقامت دائمی  در یکی از کشورهای این منطقه اقامت داشته‌ باشند.

ویزای شینگن ملی برای افرادی صادر می‌شود که برای هدف خاصی (مثل بیزینس و یا تحصیل) و برای مدت زمان طولانی نیاز به اقامت در یکی از کشورهای اروپایی دارند و پس از اتمام زمان مشخص شده، به کشور خود بازخواهند گشت.

بر این اساس، می‌توان ویزا شینگن تایپ D را به دو دسته سینگل و مولتی تقسیم بندی کرد:

ویزای شنگن تایپ D – سینگل

معمولاً این نوع از ویزای شنگن (یک بار ورود) برای افرادی است که با هدف استفاده از خدمات درمانی قصد اقامت محدود برای دوره‌ای تعیین‌شده در یکی از کشورهای عضو شنگن را دارند و پس از آن به کشور خود بازخواهند گشت.

ویزای شینگن تایپ D – مولتی

ویزای شنگن (چند بار ورود) نوع D به فرد این اجازه را می‌دهد تا بدون نیاز به اخذ هرگونه ویزای دیگری به‌ تمامی کشورهای حوزه شنگن سفر کند. به طور کلی افراد زیر می‌توانند برای این نوع از ویزا شینگن اقدام نمایند:

  • دانشجویان بین‌المللی که درصدد آغاز تحصیل تمام‌وقت در یکی از مقاطع تحصیلی در کشورهای عضو شنگن هستند. برای این افراد ویزای شنگن یک ‌ساله صادر می‌شود که قابل تمدید است.
  • دانشجویان خارجی که تحت شرایط خاص و برای مدتی مشخص، برای پیگیری پروژه‌های تحقیقاتی به کشوری در حوزه شنگن سفر می‌کنند.
  • پروژه و یا فعالیت‌های علمی و آموزشی در یک مرکز تحقیقاتی یا موسسه معتبر آموزشی در هریک از کشورهای حوزه شنگن: این نوع از ویزا شینگن با بررسی دقیق سوابق علمی فرد و اعضای خانواده‌اش صادر می‌شود .
  • افراد متخصصی که به منظور به اشتراک گذاشتن تخصص خود به کشوری در منطقه شینگن سفر می‌کنند که ورزشکاران، هنرمندان یا هر حرفه و تخصص دیگری در این دسته‌بندی قرار می‌گیرند.
  • موارد اضطراری هم‌چون شرایط حاد پزشکی که فرد نتواند پس از اتمام مهلت ویزای شینگن ملی و برای مدت مشخصی این حوزه را ترک کند.

پیشنهاد می‌کنیم که در هنگام اپلای کردن ویزای شنگن، از سفارت کشوری که قصد دارید بیشترین زمان سفر خود را به آن اختصاص دهید، اقدام کنید.

ویزای شنگن تایپ D

شرایط اخذ ویزای شینگن

در مبحث شرایط اخذ ویزای شنگن باید به این موضوع توجه کنید که آیا متقاضی از شرایط و معیارهای لازم برای درخواست این مجوز برخوردار است یا خیر؟

در بسیاری از موارد، شرایط اخذ ویزای شینگن در کشورهای این منطقه مشابه یکدیگر بوده و مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در اخذ این ویزا شامل موارد زیر می‌گردد:

  • مدارک متقاضی
  • شرایط سنی (سفارت‌های اروپایی در قبال افراد مجرد زیر ۳۰ سال که سابقه سفر به اروپا ندارند، سختگیری بیشتری نشان می‌دهند)
  • سابقه سفر
  • تمکن مالی و موجودی حساب ویزای شینگن (شما ملزم به داشتن بودجه و دارایی مشخصی در بانک برای اثبات پوشش هزینه‌های سفر به حوزه شنگن دارید)
  • داشتن سابقه ویزای شنگن (کمتر از 5 سال قبل) یا دعوتنامه معتبر

به عنوان مثال، متقاضی مجردی که کمتر از 30 سال سن دارد و تاکنون به هیچ کشور اروپایی سفر نکرده است و از سوی دیگر مدارک مالی چندان قانع کننده‌ای نیز ارائه نداده‌ است، اگرچه مشکلی برای درخواست ویزای شینگن ندارد، اما شانس قبولی وی بسیار پایین خواهد بود.

بنابراین، بهتر است پیش از اقدام برای ویزای شنگن، شرایط و مدارک متقاضی به طور کامل بررسی و ارزیابی شود.

طبق قوانین تعیین شده Article 21(5) of Regulation 810/2009 (Visa Code) ، در صورتی که دارای فاکتورهای زیر باشید واجد شرایط دریافت ویزای شنگن مولتی خواهید بود:

  • باید قصد از سفر مکرر و یا منظم شما توجیه‌پذیر باشد.
  • سوابق سفر شما درست و قابل اطمینان باشد؛ دارای انواع ویزا یکپارچه و یا ویزاهای با اعتبار محدود منطقه‌ای و انواع ویزای کشورهای معتبر دنیا باشید.
  • وضعیت اقتصادی شما در کشور مبدا قابل قبول باشد.
  • پیش از پایان اعتبار ویزا، قصد واقعی شما از ترک محدوده شنگن توجیه‌پذیر و قابل اثبات باشد.

دفتر vfs گلوبالمراحل درخواست ویزای شنگن

شما می‌توانید برای قبل و یا بعد از پر کردن فرم‌های مربوطه و تکمیل مدارک ویزا شینگن، برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. در صورتی که مایل به اپلای ویزای شینگن از طریق موسسه مهاجرتی نیلگام باشید، مراحل درخواست به شرح زیر خواهند بود:

  • بررسی مدارک متقاضی توسط کارشناسان بخش ویزا (با هدف تایید واجد شرایط بودن)
  • عقد قرارداد با موسسه مهاجرتی نیلگام
  • تکمیل فرم‌های مربوطه
  • درخواست وقت سفارت توسط کارشناسان اجرایی نیلگام
  • بررسی مجدد مدارک، پس از ترجمه رسمی و بر طرف کردن نواقص احتمالی
  • ارسال مدارک و پرداخت هزینه ویزا شینگن به سفارت توسط کارشناسان اجرایی نیلگام
  • رزرو وقت سفارت و انجام انگشت نگاری در محل کارگزاری

شما این امکان را دارید تا به طور شخصی صفر تا صد مراحل اپلای ویزای شینگن را انجام داده و به پیگیری تمامی امور بپردازید.

زمان درخواست ویزای شینگن

بنابر جدیدترین آمار اینترنتی، شما باید درخواست ویزای شنگن خود را حداقل 3 ماه قبل از شروع تاریخ سفر ارسال کنید.

اگرچه، ممکن است کنسولگری از شما مدارک بیشتری را درخواست کند و یا اینکه به زمان بیشتری برای بررسی درخواست شما نیاز داشته باشد. بر همین اساس، توصیه می‌کنیم که حداقل 90 روز قبل از زمان سفر برای اپلای ویزای شینگن اقدام کنید.

همچنین شما مجاز هستید تا حداکثر 6 ماه قبل از زمان سفر برای ارسال مدارک و درخواست ویزا شینگن اقدام نمایید.

مدارک مورد نیاز ویزای شینگن

مدارک مورد نیاز ویزای شنگن یکی از مهمترین بخش‌های این پروسه است، زیرا پیش از مصاحبه حضوری این مدارک شماست که معرف شما خواهد بود. در واقع، مدارک ارائه شده توسط متقاضی سرنوشت ویزا شدن و یا ریجکت درخواست ویزای شینگن را تعیین می‌کند.

فهرست کلی مدارک مورد نیاز ویزای شنگن به شرح زیر است:

  • تکمیل فرم درخواست ویزای شنگن (برای هر متقاضی)
  • دو عکس رنگی بیومتریک و مناسب پاسپورت
  • اصل و کپی شناسنامه
  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان اتمام سفر، با حداقل 2 صفحه خالی
  • مدارک شغلی و استخدام، مدارک و سوابق بیمه تامین اجتماعی
  • پرینت گردش حساب مالی 3 ماهه اخیر
  • نامه تمکن مالی و موجودی حساب ویزای شینگن
  • مدارک ملکی نظیر سند خانه، اجاره‌نامه
  • مدارک توجیه کننده هدف از سفر و برنامه سفر دقیق با ذکر جزئیات
  • بلیط رفت و برگشت پرواز
  • رزرو هتل و یا دعوت‌نامه دوست و یا اقوام به عنوان میزبان در صورت اقامت در مسکن آنها (به همراه کپی پاسپورت و کارت شناسایی میزبان و مدارک اثبات اقامت وی در حوزه شنگن)
  • بیمه مسافرتی بین‌المللی با حداقل پوشش درمانی 30.000 یورو با پوشش کرونا برای کشورهای حوزه شنگن
  • بین 120 تا 250 یورو وجه نقد برای هزینه درخواست و هزینه‌های جانبی ویزا شینگن

مدارک ویزای شینگن

اگر متقاضی ویزای شینگن زیر 18 سال باشد موارد زیر مورد نیاز خواهد بود:

  • گواهی تولد
  • رضایت‌نامه یکی از والدین ( در صورتی که تنها می‌خواهید با یکی از آنها سفر کنید)
  • رضایت محضری والدین ( چنانچه قصد سفر بدون همراهی والدین و یا قیم قانونی را دارید)

برای اهداف کسب و کار و بیزینس نیاز به مدارک زیر خواهید داشت:

  • دعوت‌نامه‌ای از یک شرکت معتبر و مستقر در حوزه شنگن برای شرکت در جلسه، رویداد و یا همایشی مرتبط با کار
  • قراردادها، فاکتورهای پرداخت‌شده و مدارک دیگری که ارتباط کاری شما را نشان دهد
  • گزارش سالانه و سایر مدارکی که فعالیت‌های کاری شرکت را به طور شفاف نمایش دهد
  • قرارداد، مدارک بیمه تامین اجتماعی و دیگر مدارکی که وضعیت فعلی استخدام شما در یک شرکت را نمایش دهد
  • بلیط شرکت در سمینار کاری که قصد شرکت در آن را دارید

البته برای سایر انواع ویزای شنگن مثل مجوز تحصیلی و یا کاری مدارک اختصاصی دیگری مثل نامه پذیرش، توصیه‌نامه و جاب آفر نیاز خواهد بود که باید به صورت مجزا و تخصصی به آن پرداخته شود.

تمام مدارک ویزا شینگن باید توسط دارالترجمه رسمی به زبان مورد درخواست سفارت ترجمه شود و در روز انگشت‌نگاری توسط متقاضی به سفارت تحویل گردد.

قطع عکس‌ها باید در اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی‌متر، 80 درصد عکس شامل صورت، پشت آن سفید و بدون لبخند باشد. پاسپورت متقاضی نباید کمتر از 6 ماه اعتبار داشته و ارائه پاسپورت‌های قبلی نیز الزامی است. این در حالی است که حداقل پوشش بیمه مسافرتی برای ویزای شنگن 30 هزار یورو اعلام شده است.

در صورتی که اطلاعات بیومتریک متقاضی در سامانه سیستم اطلاعات ویزای اروپا VIS ثبت نشده باشد و یا اینکه 59 ماه از زمان ثبت این اطلاعات گذشته باشد، متقاضی ملزم به انجام پروسه انگشت‌نگاری در محل سفارت ویزای شنگن خواهد بود.

هزینه ویزای شینگن

برای درخواست ویزای شنگن ملزم به پرداخت هزینه‌ای مشخص برای انواع ویزای کوتاه‌مدت و ترانزیت هستید که به شرح زیر است:

  • متقاضیان 13 ساله و بزرگتر: 80 یورو (در حدود 90 دلار آمریکا) + هزینه های مربوط به مراکز انگشت نگاری
  • کودکان 6 تا 12 ساله: 40 یورو (در حدود 45 دلار آمریکا) + هزینه های مربوط به مراکز انگشت نگاری
  • کودکان 5ساله و پایین‌تر: بدون هزینه، رایگان

البته در صورتی که دارای تابعیت و شهروندی هر یک از کشورهای زیر باشید، مشمول موافقت‌نامه تسهیل ویزای شینگن شده و پرداختی شما به سفارت 35 یورو (معادل 41.24 دلار آمریکا) خواهد بود:

  • آلبانی
  • ارمنستان
  • آذربایجان
  • بوسنی و هرزگووین
  • کاپه‌ورده
  • یوگسلاوی سابق جمهوری مقدونیه
  • گرجستان
  • مولداوی
  • مونته‌نگرو
  • صربستان
  • روسیه
  • اوکراین

اگر قصد دارید تا برای ویزای ملی و طولانی‌مدت درخواست دهید، باید برای اطلاع از هزینه دقیق ویزای شنگن خود با کنسولگری سفارت تماس بگیرید. اما چنانچه شامل یکی از دسته‌بندی‌های زیر شوید نیازی به پرداخت هزینه ویزای شنگن نخواهید داشت:

  • دانشجویان و مدرسانی که برای تحصیل و مشارکت در دوره‌ای آموزشی قصد بازدید از محدوده شنگن را دارند.
  • محققانی از خارج از این حوزه که برای اجرای تحقیقات علمی قصد سفر به حوزه شنگن را داشته باشند.
  • نمایندگان سازمانی غیر دولتی و خیرخواهانه که 25 ساله و یا جوانتر هستند و قصد شرکت در رویدادی مرتبط با فعالیت سازمان خود را دارند.
  • یکی از اعضای خانواده اروپایی EU/EEA که مشمول قانون Directive 2004/38 شود.

در صورت صرف‌نظر از ادامه روند درخواست ویزا و یا ریجکت ویزای شینگن، هزینه پرداختی متقاضی به وی بازگردانده نخواهد شد.

هزینه ویزای شینگن

ارزیابی ویزای شینگن

مدت زمان بررسی و تایید ویزای شنگن به دو بخش تقسیم بندی می شود. بخش نخست مدت زمان بررسی مدارک پیش از ارسال به سفارت مربوطه و بخش دوم مدت زمان بررسی مدارک در سفارت مورد نظر است.(البته این زمان‌بندی در صورتی که فرد بخواهد از طریق موسسه مهاجرتی نیلگام اقدام کند)

  • به طور میانگین مدت زمان بررسی مدارک مورد نیاز برای ویزای شنگن و برطرف کردن نواقص و کاستی‌های احتمالی در مجموعه نیلگام بین 2 تا 4 هفته زمان خواهد برد.
  • مدت زمان بررسی و تایید ویزای شنگن در سفارت نیز بین 3 تا 6 هفته به طول میانجامد.

به بیانی دیگر، از زمان ارسال مدارک ترجمه شده و نهایی به سفارت و انجام انگشت نگاری توسط متقاضی، حدود 3 تا 4 هفته زمان بررسی و تایید طول می‌کشد.

اعتبار ویزای شینگن

معمولاً در مقوله مدت اعتبار ویزای شنگن دو تاریخی که با یکدیگر اشتباه گرفته می‌شود و برای بسیاری از متقاضیان محترم تعریف دقیق و مجزایی ندارد، تاریخ اعتبار ویزای شینگن و تعداد روزهای مجاز اقامت است که در شرایط عادی به ترتیب 6 ماه و 3 ماه هستند.

برای مثال، اگر در اولین روز سپتامبر ویزا شینگن برای فردی صادر شود، وی قادر خواهد بود تا اواخر فوریه سال بعد (180 روز) وارد حوزه شینگن شود.

این 180 روز همانتاریخ اعتبار ویزای شنگن است. اما تعداد روزهای مجاز اقامت بدین معنی است که دارنده ویزای شینگن در این مدت شش ماهه، می‌تواند تا حداکثر 90 روز در کشورهای حوزه شنگن اقامت داشته باشد و موظف است تا پیش از پایان این مهلت 90 روزه حوزه شینگن را ترک کند.

افرادی که سابقه سفر و اقامت در منطقه شنگن را نداشته باشند، کد درج شده بر روی ویزای آنها 1 خواهد بود. این بدین معنی است که با ویزای شنگن اخذ شده تنها قادر به ۱ بار ورود به این منطقه هستند و از سوی دیگر مدت مجاز اقامتشان در حوزه شنگن به جای 90 روز ، تنها 15 روز است.

اعتبار ویزای شینگن

نکات دریافت ویزای شینگن

بد نیست بدانید که کدی اختصاصی برای مسافرت‌های هر فرد وجود دارد که نشان دهنده تعداد دفعات مجاز تردد وی در این مدت 90 روزه است.

فردی که کد مالتیپل شینگن در ویزای وی ثبت شده ‌باشد، می‌تواند 90 روز اقامت مجاز خود در حوزه شینگن را در یک نوبت 3 ماهه به پایان برساند یا این فرصت 90 روزه را تقسیم کرده و در چند بار ورود از آن استفاده کند.

این در حالیست که اگر کد سینگل در ویزای شینگن فردی درج شده باشد، حتی در صورتی که تنها 1 روز در منطقه شینگن اقامت داشته و اروپا را به هر دلیلی ترک کند و از اعتبار 180 روزه ویزای وی نیز زمان بسیاری باقی مانده باشد، برای ورود مجدد به این منطقه باید دوباره برای درخواست ویزا شینگن اقدام نموده و تا زمان صدور ویزای جدید حق ورود به هیچ یک از کشورهای این منطقه را نخواهد داشت.

سایر نکات مهم ویزای شنگن شامل موارد زیر می‌شوند:

  • همراه داشتن حداقل 80 یورو در روز مصاحبه الزامی است (شما باید هزینه مجزای کارگزاری خدمات ویزای شنگن مثل وی اف اس یا ویزامتریک را نیز در نظر بگیرید)
  • پس از صدور ویزای شینگن، حداقل ضمانت نامه 300میلیون تومانی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد (این مبلغ در هر سال تغییر کرده و باید راجع به بروز رسانی این مورد از کارشناسان نیلگام سوال شود)
  • در صورت ویزا نشدن درخواست، مبلغی بابت هزینه‌های جاری کم شده و مابقی مبلغ بازپرداخت خواهد شد (تنها زمانی این امر ممکن است که از خدمات کامل ویزای شنگن موسسه مهاجرتی نیلگام استفاده کنید)

دلایل رد شدن ویزای شینگن

رد شدن یا ریجکت ویزای شینگن دلایل متعددی می‌تواند داشته باشد که برای هر پرونده متفاوت است اما بدترین اتفاقی که بعد از ریجکت ویزا می‌افتد این است که متقاضی دست کم برای مدت 6 ماه نمی‌تواند از هیچ سفارت اروپایی دیگری برای دریافت ویزای شینگن اقدام کند.

عموماً هیچ فرد حقیقی و حقوقی نمی‌تواند ویزا شدن درخواست شینگن را تضمین کند! تنها کاری که می‌توان انجام داد، اعتماد به موسسات معتبر و با سابقه در این رابطه است تا با دقت و تجربه بالا و تکیه بر دانش به روز، شانس صدور ویزای شینگن را افزایش دهند.

مهمترین دلایل رد شدن ویزای شنگن به شرح زیر است:

  • مدارک جعلی؛ تحت هیچ شرایطی با مدارک جعلی برای ویزای شینگن اقدام نکنید، چون در 99 درصد مواقع درخواست شما رد خواهد شد.
  • وجود سوابق فعالیت‌های مجرمانه در گذشته
  • گذرنامه مخدوش و یا آسیب دیده
  • توضیحات ناکافی در مورد دلایل سفر
  • گذرنامه نامعتبر (پاسپورتی که در هنگام درخواست از اعتبار آن کمتر از 3 ماه باقی مانده باشد)
  • نامه مرجع نامعتبر(دعوتنامه)
  • عدم ارائه هدف مشخصی از سفر
  • عدم اثبات تمکن مالی برای سفر
  • ارائه گواهی تولد و یا ازدواج نامعتبر
  • بیمه‌نامه مسافرتی نامعتبر
  • ناتوانی در ارائه مدارک اسکان (رزرو هتل و یا اجاره نامه)
  • وضعیت نامطلوب ویزای شینگن؛ مواردی همچون برنامه سفر غیر منطقی می‌تواند به ریجکت ویزای شما بیانجامد.

دانلود فرم‌های درخواست ویزای شینگن

یکی از اولین و مهمترین مدارک لازم برای دریافت ویزای شینگن، پر کردن صحیح فرم‌های درخواست ویزا است. توصیه تیم اجرایی نیلگام به متقاضیان محترم این است که در این مرحله حتماً با کارشناسان خبره مشورت کرده و از راهنمایی آنها استفاده کنند. جهت آشنایی شما فرم نمونه درخواست ویزای شینگن فرانسه قرار داده شده است.

مشاوره دریافت ویزای شینگن

کارشناسان دپارتمان شنگن موسسه مهاجرتی نیلگام، ضمن ارزیابی و ارائه مشاوره تخصصی به شما عزیزان، در تمامی مراحل آماده‌سازی مدارک سفر و پشتیبان، همراه شما بوده و در جهت بالا رفتن شانس موفقیت در درخواست ویزای شینگن، شرایط و مدارک شما را مورد ارزیابی دقیق قرار می‌دهند و هرگونه نواقص احتمالی در فرم‌های تکمیل شده و مدارک پشتیبان را رفع می‌نمایند.

 

مصاحبه ویزای شینگن

یکی از مراحل مهمی که هر متقاضی دریافت ویزای شینگن باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشد، زمان گفتگو و مصاحبه با آفیسر ویزای شینگن است. این بدین خاطر است که هرگونه تناقض و عدم تطابق پاسخ سوالات با مدارک ارائه شده و غیرعادی و غیرواقعی بودن توضیحات می‌تواند به سادگی در تصمیم‌گیری نهایی افسر پرونده تاثیر منفی گذاشته و موجب ریجکت درخواست ویزای شینگن شود.

بر همین اساس قصد داریم تا با توضیح مهم‌ترین سوالات مصاحبه ویزای شنگن و ارائه پاسخ‌های مرتبط، کمی شما را برای این بخش از پروسه دریافت ویزا شینگن آشنا کنیم.

مصاحبه ویزای شینگن

1. چرا برای ویزای 1 ماهه و یا 3ماهه شینگن درخواست داده‌اید؟ آیا امکان کوتاه کردن مدت زمان سفر برای شما وجود دارد؟

برای پاسخ به این سوال باید با توجه برنامه سفر ارائه شده خود، توضیح دقیقی در این مورد بدهید که قصد دارید از جاذبه‌های گردشگری چندین کشور مختلف در حوزه شینگن بازدید کنید و با توجه به بعد مسافت و تعدد مکان‌‎ها، مدت اعتبار کمتر ویزا نظیر ویزا 10 تا 15 روزه برای شما کفایت نخواهد کرد.

البته باید توجه داشته باشید که برای توجیه برنامه سفر خود به آفیسر پرونده، ارائه رزرو بلیط رفت و برگشت و رزرو هتل تمام شهرها و کشورهایی که قصد بازدید از آن‌ها را دارید الزامی بوده و باید اطلاعات ارائه شده توسط شما با مدارک سفر مطابقت کامل داشته باشد.

(اگر تاریخ ورود و خروج شما از یک کشور و یا شهر به مکانی دیگر در هنگام مصاحبه با اطلاعات رزرو هتل یکی نباشد، مطمئناً آفیسر پرونده دچار شک خواهد شد.)

2. آیا همسرتان شما را در سفر همراهی می‌کنند؟

در پاسخ به این سوال نام همسر و شغل وی را عنوان کنید. اگر ازدواج نکرده‌اید، اما دارای نامزد و یا ارتباط دوستی نزدیکی هستید، باز هم نام و شغل وی را بازگو کنید. چنان‌چه همسر و یا دوست شما قصد همراهی شما را دارد، آن‌را به آفیسر اطلاع داده و در صورتی که به تنهایی قصد سفر دارید، دلیل همراهی نکردن همسر خود را به طور واضح به آفیسر توضیح دهید.

3. یکی از خویشاوندان، دوستان و یا والدین شما در حال کار و زندگی در محدوده شنگن هستند. آیا قصد دارید به دیدار آن‌ها بروید؟

چنان‌چه دارای ارتباطی در محدوده شنگن هستید، دادن اطلاعات محل اقامت، موقعیت کاری و مشخصات وی به هنگام مصاحبه به آفیسر پرونده اهمیت زیادی دارد. اگر قصد دریافت ویزای شینگن شما گردشگری اعلام شده، باید با ارائه توضیح و مدارک موجه این اطمینان خاطر را به آفیسر بدهید که تنها با هدف توریستی مایل به سفر به حوزه شینگن هستید و قصد از سفر شما به هیچ وجه کاری نیست.

اما در صورتی که از ابتدا قصد از سفر شما به حوزه شینگن کار و همکاری با اقوام حاضر در این محدوده باشد، باید توضیحات دقیقی در این رابطه ارائه دهید.

4. آیا دارای شغل آزاد و شخصی هستید و یا این‌که در یک شرکت کار می‌کنید؟

با مطرح شدن این سوال چنان‌چه کسب و کار دارید، بدون معطلی آن‌ را اعلام کرده و جزئیات جواز کسب، نوع کار، آدرس دفتر و یا مغازه، کارخانه، انبار، وضعیت کارکنان تحت استخدام شما و برخورداری از شریک کاری را به آفیسر پرونده توضیح دهید.

و در صورتی که در استخدام شرکتی هستید، به توضیح اطلاعاتی نظیر آدرس و شماره تماس شرکت، مدت زمان قرارداد کاری، میزان درآمد و سایر اطلاعات مرتبط با کسب و کار خود پرداخته و در صورت درخواست آفیسر، کارت ویزیت یا کارت شناسایی شرکتی خود را ارائه نمایید.

5. آیا از شرکت خود نامه مرخصی رسمی دریافت کرده‌‎اید؟

در صورتی که در استخدام شرکتی هستید و برای اهداف توریستی قصد سفر به حوزه شینگن را دارید، باید به هنگام مصاحبه با آفیسر پرونده، ترجمه رسمی نامه مرخصی برای بازه زمانی مسافرت خود را به همراه داشته باشید.

6. به چه دلیل قصد سفر به این کشور و یا این کشورها را دارید؟

با توجه به هدف شما از سفر، می‌توانید در 5 زمینه مختلف گذراندن تعطیلات، ادامه تحصیل، کار، تجارت و یا استفاده از خدمات درمانی به این سوال به طور کامل و صریح پاسخ دهید. بهتر است با صداقت تمام توضیحات خود را ارائه دهید و چنان‌چه برای استفاده از خدمات درمانی و اهداف پزشکی به حوزه شینگن سفر می‌کنید، دلایل موجه و قانع‌کننده‌ای ارائه کنید.

7. چرا فکر می‌کنید که سفارت باید به شما ویزای شینگن بدهد؟

می‌توان گفت که این سوال یکی از مهم‌ترین سوالات مصاحبه ویزا شینگن خواهد بود. با توجه به گستردگی پاسخ به این سوال، می‌توانید این موضوع را توضیح دهید که به چه اندازه به فرهنگ کشورهای این حوزه علاقه‌مند هستید و چقدر دوست دارید تا از نزدیک فرهنگ و آداب و رسوم حوزه شینگن را تجربه کنید.

همچنین می‌توانید اینگونه توضیح دهید که قصد دارید در آینده‌ای نزدیک به ادامه تحصیل در یکی از کشورهای محدوده شنگن بپردازید و این سفر برای ارزیابی و تصمیم آگاهانه شما کمک فراوانی خواهد کرد و در نهایت در مورد منابع مالی خود برای پوشش هزینه‌های سفر و برگشت به کشور خود توضیحات کاملی ارائه دهید.

با توجه به تنوع سوالات احتمالی مصاحبه ویزای شنگن، نظر شما را به سایر این سوالات جلب می‌کنیم:

  • اگر درخواست ویزای شنگن شما را ریجکت کنیم چه کار می‌کنید؟
  • آیا می‌توانید این موضوع را اثبات یا تضمین کنید که پیش از اتمام اعتبار ویزا شینگن خود به کشورتان باز خواهید گشت؟
  • آیا می‌دانید با ویزای شنگن به چه کشورهایی می‌توانید سفر کنید و سفر به چه کشورهایی برای شما مجاز نیست؟ آیا از جزئیات مدت زمان اعتبار ویزای شینگن مطلع هستید؟
  • آیا پیش از این درخواست دیگری برای دریافت ویزای شینگن داشته‌اید؟ نتیجه چه بوده است؟
  • چرا بیشترین زمان اقامت شما در حوزه شینگن مربوط به این کشور است؟
  • آیا صاحب ملک و املاکی در داخل و خارج از کشور هستید؟
  • چه کسی مسئول هزینه‌های سفر شماست؟
  • آیا قصد دارید تا در مدت زمان اقامت خود در حوزه شینگن کار موقت و یا دوره کارآموزی را تجربه کنید؟
  • آیا منتظر هستید که بچه‌دار شوید؟ آیا قصد به دنیا آوردن فرزند خود را در محدوده شنگن دارید؟
  • آیا والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ با شما زندگی می‌کنند؟
  • در چه دانشگاهی مشغول تحصیل هستید و یا فارغ‌التحصیل شده‌اید؟ آیا قصد ادامه تحصیل در حوزه شینگن را دارید؟

سوالات متداول ویزای شینگن

 

از چه سفارت‌هایی می‌توان برای ویزای شینگن اقدام کرد؟

در همه‌ی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های کشورهای عضو پیمان شینگن در سراسر دنیا

برای سفر به بیش از یک کشور در اروپا باید از چه کشوری برای ویزای شینگن اقدام کرد؟

فرقی نمی‌کند از چه کشوری اقدام شود، ولی توصیه می‌شود از کشوری اقدام کنید که در طول سفر بیشترین اقامت را در آن کشور دارید.

فرم درخواست ویزای شینگن را چگونه می‌توان تهیه کرد؟

فرم درخواست ویزای شینگن را از این لینک دانلود کنید. البته این فرم نمونه ویزای شینگن فرانسه است و برای هر کشور باید فرم مربوطه را تکمیل نمایید.

نحوه پر کردن فرم درخواست ویزای شینگن چگونه است؟

فرم درخواست ویزا را به دو روش دست‌نویس یا تایپی می‌توان پر کرد. دقت داشته باشید که فرم حتما باید کامل تکمیل شود و هیچ جای خالی باقی نماند. در صورتی که فکر می‌کنید قسمتی از فرم شامل حال شما نمی‌شود، باید جای خالی را با عبارت NA (بدون جواب – No Answer) پر کنید.

آیا فرد دیگری می‌تواند مدارک مربوط به درخواست ویزای شینگن را به سفارت تحویل دهد؟

خیر، مدارک می بایست حتما توسط خود فرد و در زمان انگشت نگاری تحویل سفارت شود.

در مصاحبه حضوری سفارت معمولا چه پرسش‌هایی طرح می‌شود؟

در مصاحبه حضوری سفارت برای ویزای شینگن معمولا سؤالات شخصی در مورد وضعیت کنونی، انگیزه‌ی درخواست ویزا و سایر جزئیات سفر پرسیده می‌شود که متقاضی باید با اطمینان و صداقت به آن‌ها پاسخ دهد.

آیا خرید بلیط هواپیما پیش از صدور ویزای شینگن کمکی به صدور میزا می‌کند؟

خیر، اگر چه پرینت رزرو بلیط هواپیما از مدارکی است که باید به سفارت ارائه شود اما خرید قطعی بلیط پیش از صدور ویزا به هیچ وجه توصیه نمی‌شود.

برای دریافت ویزای شینگن چه مقدار پول لازم است؟

غیر از مدارک مالی مورد نیاز سفارت که به آن اشاره شد، فقط به مقدار لازم برای تأمین هزینه‌های رفت و برگشت، محل اقامت و مخارج روزمره در کشورهای شینگن در طول مدت سفر به پول نیاز خواهد بود.

آیا برای متقاضی زیر سن قانونی ویزای شینگن صادر می‌شود؟

بله. ولی در هنگام درخواست و تکمیل مدارک، پدر و مادر یا قیم قانونی باید حتما فرم درخواست ویزا را امضا کنند. اگر والدین متقاضی از هم جدا شده باشند ولی حضانت فرزند به عهده هر دوی آن‌ها باشد، بازهم به امضای هر دو نیاز است. در صورتی که حضانت فرزند به عهده‌ی یکی از والدین باشد، فرم درخواست فقط توسط سرپرست قانونی امضا می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *