مهاجرت

مهاجرت به کانادا | صفر تا صد مهاجرت به کانادا

اگر شما هم به دنبال مهاجرت به کانادا 2022، ارزانترین راه مهاجرت به کانادا و یا سریع ترین راه مهاجرت به کانادا هستید، در این مطلب همراه ما باشید. امروزه ایرانیان زیادی به دنبال اخذ ویزای کشور بینهایت زیبای کانادا و مهاجرت به این کشور مهاجرپذیر و دوست داشتنی هستند و تمایل دارند تا با تجربه مهاجرت کانادا، آینده درخشان و روشنی را برای خود و اعضای خانواده فراهم کنند.

اگر شما هم جزو افرادی هستید که اطلاعات جامع درباره مهاجرت به کشور کانادا و جزئیاتی نظیر ارزانترین راه مهاجرت به کانادا و سریع ترین راه مهاجرت ندارید، خواندن این مطلب مناسب شما خواهد بود.

مهاجرت به کانادا

عموماً بسیاری از شما اطلاعات کمی درباره نحوه مهاجرت کانادا دارید و ممکن است سوالات زیادی در مورد مهاجرت به این کشور دوست داشتنی و وسیع آمریکای شمالی ذهن شما را مشغول کرده باشد، اینکه مهاجرت به کانادا چگونه است، چطور ویزای کانادا بگیریم، مهاجرت کانادا چقدر زمان می برد، هزینه مهاجرت کانادا چقدر است و سوالات بی شمار دیگری که قصد داریم در ادامه این مطلب به توضیح تک تک آنها بپردازیم.

از همین ابتدا باید به شما بگوییم که اگر سراغ هیچ یک از روش های مهاجرت به کشور کانادا نروید و تنها برای محبوب ترین ویزای کانادا یعنی ویزای توریستی این کشور اقدام کنید، در صورت موفقیت، قادر به دریافت یک ویزای چندبار ورود 5 ساله از این کشور هستید.

مجوزی که به شما اجازه حضور 6 ماهه در هر بار ورود به کانادا و گشت و گذار در این کشور را می دهد. اما اخذ ویزای توریستی به دلیل ماهیت موقتی بودن آن شامل مهاجرت به کانادا نمی شود.

زمانی که درباره مهاجرت کشور کانادا صحبت می کنیم، در واقع به دنبال روش های حضور بلند مدت، اقامت و دریافت کارت PR این کشور هستیم که کاملاً با هدف گردشگری مغایرت دارد.

به طور خلاصه مهاجرت به کشور کانادا شامل روش های محبوب و پرکاربرد زیر می شود:

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت خانوادگی (ویزای اسپانسرشیپ)
  • مهاجرت از طریق ویزای کارآفرینی
  • مهاجرت کاری (برنامه اسکیل ورکر فدرال و استانی)
  • روش سرمایه گذاری
  • روش پناهندگی

اما هر یک از این روش های مهاجرتی کانادا شامل جزئیاتی است که در ادامه به اختصار به شما توضیح می دهیم.

مهاجرت به کانادا تحصیلی

ماهیت اصلی مهاجرت تحصیلی به کانادا یک بازه زمانی طولانی اما موقتی بوده و از همان ابتدا نمی توان آن را در دسته برنامه های دائمی مهاجرت کانادا قرار داد. ولی با این حال، روش تحصیلی یکی از بهترین گزینه های حال حاضر مهاجرت به کشور کانادا است.

اگر دارای سن بالا و گپ تحصیلی زیاد نیستید و می توانید از پس پرداخت شهریه دانشگاه و هزینه های زندگی در این کشور خوش آب و رنگ بر بیایید، ادامه تحصیل گزینه ایده آل شما برای مهاجرت به این کشور خواهد بود.

شما باید اول از همه شهر و استان و دانشگاه مورد نظر خود در کانادا را انتخاب کنید. بعد به وب سایت دانشگاه مراجعه نموده و از اطلاعات و قوانین پذیرش دانشجویان خارجی و مواردی چون شهریه، نمرات مورد پذیرش، مدارک تحصیلی و زبان و رشته های در دسترس باخبر شوید.

سپس باید فهرست مدارک درخواستی دانشگاه از جمله توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی، ریزنمرات، آخرین مدارک دانشگاهی، مدرک زبان، نامه تمکن مالی، رسید پرداخت ادمیشن فی، اسکن پاسپورت و عکس رنگی جدید را برای دانشگاه ارسال کنید.

در صورت موافقت با شرایط شما، نامه پذیرش برایتان ارسال می شود. این نامه حکم دعوتنامه را داشته و به شما اجازه می دهد تا برای بقیه ماجرا، یعنی رزرو وقت سفارت، درخواست ویزای تحصیلی، انگشت نگاری بیومتریک و مصاحبه ویزا اقدام کنید.

با دریافت ویزا، امکان مهاجرت به کشور کانادا و تحصیل در این کشور برای یک بازه مشخص (4 سال برای کارشناسی) و یا (2 تا 3 سال برای مقاطع تکمیلی) برای شما وجود دارد. نکته مهم اینجاست که شما می توانید تا پایان دوره تحصیل در این کشور اقامت داشته به کار دانشجویی بپردازید و با اخذ مجوز کار تمام وقت، برای چند سال دیگر اجازه حضور در کانادا و دریافت کارت اقامت این کشور را دریافت کنید.

مهاجرت به کانادا خانوادگی

همان طور که در مطلب ویزای اسپانسرشیپ کانادا به طور کامل به معرفی این مجوز ورود کانادایی پرداختیم، در صورتی که دارای اقوام دارای حق شهروندی و یا کارت اقامت دائم کانادا باشید، می توانید از این طرح مهاجرتی استفاده کنید.

بنابر آخرین اطلاعات وب سایت Canada.ca، کلاس خانوادگی و اسپانسرشیپ شامل همسر، پدر و مادر، پدربزرگ و مادربزرگ، فرزندان وابسته و یا به سرپرستی گرفته شده و سایر بستگان از جمله خواهر و برادر می شود.

نکته قابل توجه در مورد برنامه اسپانسرشیپ این است که فرد دعوت کننده باید حداقل 18 سال سن داشته باشد و از تمکن مالی کافی برای ارائه تعهد مالی برخوردار باشد. یعنی اسپانسر موظف است این تعهد را بدهد تا در یک بازه 10 تا 20 ساله حضور فرد دعوت شده، از وی حمایت مالی به عمل می آورد.

فرد دعوت شده نیز باید تعهد دهد که در چند سال اول حضور خود در این کشور کار پیدا کرده و به سرعت استقلال مالی در کشور کانادا پیدا کند. لازم به ذکر است که حوزه ازدواج شهروند خارجی با یک کانادایی نیز در این دسته مهاجرتی قرار می گیرد.

باید به این موضوع توجه داشته باشید که فرد دارنده یکی از انواع ویزای تحصیلی، توریستی و یا ویزای کار کانادا قادر به شرکت در برنامه اسپانسرشیپ و کمک به شما برای مهاجرت به کانادا نیست. تنها افراد دارای حق شهروندی و یا کارت اقامت دائم مجاز به شرکت در این برنامه مهاجرتی هستند.

مهاجرت به کانادا کارآفرینی

یکی دیگر از برنامه های متداول مهاجرت کانادا، طرح کارآفرینی و استارت آپ در این کشور است. به طور معمول کارآفرینی در زیرمجموعه برنامه نامزدی استانی قرار می گیرد و هر یک از استانهای کانادا دارای شرایط مختص به خود است.

برای مثال، ویزای کارآفرینی بریتیش کلمبیا یکی از بهترین نمونه های در دسترس است که از دو طرح اصلی و منطقه ای تشکیل شده و در نهایت منجر به مهاجرت به کشور کانادا و اخذ اقامت دائم این کشور پیشرفته می شود.

لازم به ذکر است که حوزه کارآفرینی کاملاً با مهاجرت کاری متفاوت بوده و نیاز به شرایط متفاوت زیر دارد:

  • داشتن حداقل 3 تا 4 سال تجربه مدیریتی
  • داشتن حداقل 300 تا 600 هزار دلار کانادا دارایی
  • برخورداری از حداقل مدرک دیپلم یا کاردانی و سابقه مدیریتی یک کسب و کار شخصی
  • داشتن بیزینس پلن موجه و جدید
  • بهره مندی از حداقل یک سوم مالکیت یک کسب و کار
  • برخورداری از حداقل 100 تا 200 هزار دلار سرمایه گذاری
  • ایجاد حداقل یک شغل تمام وقت برای یک شهروند و یا فرد مقیم کانادا
  • داشتن حداقل مهارت زبان انگلیسی و یا فرانسوی معادل clb4
  • نزدیکی محل سکونت سرمایه گذار به محل بیزینس
  • کسب حداقل 200 امتیاز از فاکتورهای تعیین شده

در حال حاضر مهاجرت از طریق کارآفرینی و طرح استارت آپ در کانادا یکی از پیچیده ترین و تخصصی ترین طرح ها بوده که نیاز به تحقیق فراوان و استفاده از همراهی و مشاوره جامع کارشناسان دارد. از این رو شما می توانید در صورت تمایل، به جای اقدام شخصی و پذیرش ریسک عدم موفقیت در برنامه کارآفرینی، از خدمات تخصصی کارشناسان گروه شرکت های نیلگام در این زمینه استفاده کنید.

مهاجرت به کانادا کاری

اکنون نوبت به معرفی یکی از متداول ترین انواع مهاجرت کشور کانادا یعنی مهاجرت کاری می رسد. به طور معمول، این روش ها تحت سیستم معروف اکسپرس اینتری کشور کانادا هستند و به دو دسته اصلی اسکیل ورکر فدرال و طرح نامزدی استانی تقسیم بندی می شوند.

همان طور که از اسم اسکیل ورکر بر می آید، کشور کانادا به دنبال نیروی کار ماهر و واجد شرایط برای حضور دائمی و اقامت در کشور کانادا است. از این رو هر ساله لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را در وب سایت رسمی Canada.ca قرار می دهد تا متقاضیان طبق لیست ارائه شده برای مهاجرت به کشور کانادا و اقامت در این کشور مهاجرپذیر اقدام نمایند.

شما باید برحسب فاکتورهای اصلی این برنامه که شامل میزان تحصیلات، مهارت زبان، سابقه کار، مقدار ین، تطبیق پذیری و پیشنهاد کاری می شود، از حداقل امتیاز 67 برای ورود به pool و قرعه کشی اولیه برخوردار شوید.

در صورتی که از مهارت کاری و زبان لازم، تمکن مالی، سابقه کاری و سایر شرایط از جمله موقعیت شغلی مورد نیاز برخوردار باشید، دعوت نامه درخواست ویزا و مهاجرت به کانادا برای شما ارسال می شود

باید این موضوع را به خاطر داشته باشید که مشاغل عمومی و ساده و همچنین افراد بدون مهارت زبان و تحصیلات مورد نظر دولت کانادا نبوده و حتماً شغل شما باید در یکی از دسته های مهارتی ناک صفر (مدیریتی)، ناک A (تخصصی) و یا ناک B (فنی، تجاری و بازرگانی) قرار بگیرد.

همچنین در صورتی که از جاب آفر و دعوتنامه معتبر یک کارفرما در کانادا برخوردار نیستید، می توانید به سراغ برنامه های استانی نظیر نامزدی استانی ساسکاچوان بروید که نیاز به جاب آفر برای اخذ ویزا و مهاجرت به کشور کانادا ندارد.

از آنجایی که روش های کارآفرینی و یا اسکیل ورکر شامل جزئیات زیادی بوده و جزو طرح های پیچیده و زمان بر مهاجرت کشور کانادا محسوب می شود، بهتر است در مورد هر یک از طرح های تحقیقات کاملی داشته باشید و یا از خدمات و مشاوره تخصصی یک شرکت معتبر و مجرب در این زمینه استفاده کنید.

سرمایه گذاری در کانادا

خیلی از متقاضیان مهاجرت کانادا این طور فکر می کنند که امکان دریافت اقامت کانادا از طریق خرید ملک در این کشور وجود داشته و تمایل به سرمایه گذاری در بخش املاک و مستغلات این کشور دارند. اما در واقع این یک تفکر و فرضیه اشتباه بوده و چنین چیزی صحت ندارد.

در واقع شما امکان خرید ملک در کشور کانادا را به عنوان یک شهروند خارجی دارید، اما داشتن ملک در این کشور به منزله دریافت کارت اقامت PR نیست و تنها ممکن است در امر اخذ ویزای توریستی کمی به شما کمک کند.

در حال حاضر، تنها گزینه موجود برای سرمایه گذاری در کانادا مربوط به استان کبک است که نیاز به حداقل 2 میلیون دلار کانادا سرمایه دارد. البته این طرح نیز شامل برخی از شرایط کلی زیر می شود که باید برای شرکت در آن، آنها را داشته باشید:

  • دارای تجربه مدیریت برای حداقل 2 سال در یک بازه 5 ساله باشید. این تجربه باید شامل وظایفی نظیر برنامه ریزی، مدیریت، کنترل امور مالی، نیروی انسانی و یا منابع مادی تحت نظارت شما باشد. از این رو تجارب کسب شده در کارآموزی، دوره های آموزشی و تخصص های دارای گواهی دیپلم شامل این مورد نمی شود.
  • قصد اقامت و زندگی دائم در استان فرانسوی زبان کبک را داشته باشید
  • یک قرارداد سرمایه گذاری را با یک واسطه مالی مورد تائید دولت کانادا و برنامه Investor امضا کنید
  • یک سرمایه گذاری 1 میلیون و دویست هزار دلاری به مدت 5 سال در بخش Investissement Québec – Immigrants Investisseurs Inc انجام دهید
  • در مهلت مقرر، گواهی یادگیری ارزشهای دموکراتیک و کبک را کسب کنید

این در حالی است که درخواست شما براساس فاکتورهای دیگری از جمله سن، میزان تحصیلات و مهارت های زبان مورد ارزیابی قرار می گیرد.

با توجه به بالا بودن مبلغ سرمایه گذاری و نبود امکان دریافت اقامت از طریق سرمایه گذاری کمتر در بخش املاک کانادا، بهتر است از سایر گزینه های موجود مهاجرت به کشور کانادا استفاده کنید.

اگر شرایط خطرناک سیاسی و یا جنگ زدگی را در کشور خود تجربه می کنید و یا به دلایل مختلفی جانتان در خطر است، می توانید از گزینه پناهندگی کشور کانادا استفاده کنید.تنها در صورتی که دارای شرایط ویژه و قابل توجیه به دولت کانادا هستید، از این گزینه استفاده کنید، چون در غیر این صورت، درخواست شما ریجکت شده و به کشور مبدا بازگردانده خواهید شد و یا اینکه مدت زمان زیادی را باید با سختی در کمپ های خارج از شهر کانادا بگذرانید.

هزینه مهاجرت به کانادا

اکنون که با انواع روش های مهاجرت کانادا آشنا شدید، بد نیست تا از جدیدترین اطلاعات هزینه های مهاجرت به کشور کانادا نیز مطلع گردید. بنابر آمار ارائه شده در وب سایت رسمی cic.gc.ca، هزینه ها برحسب روش مهاجرتی شما متغیر بوده و شامل موارد زیر می شود:

  • روش تجربه کانادایی IEC(زیرمجموعه مهاجرت کاری): 156 دلار کانادا
  • روش مهاجرت تحصیلی: 150 دلار برای مجوز تحصیلی – 350 دلار برای بازیابی وضعیت تحصیلی دانشجو
  • مجوز اقامت موقت کانادا: 200 دلار
  • ویزای توریستی کانادا و سوپر ویزا: 100 دلار
  • مجوز کار: 155 دلار
  • مجوز کار آزاد: 100 دلار
  • بازیابی موقعیت نیروی کار در کانادا: 355 دلار
  • هزینه مهاجرت تجاری و اقامت دائم که شامل مهاجرت تجاری کبک، برنامه خویش فرما و ویزای استارت آپ می شود: هزینه درخواست (ارزیابی و حق اقامت دائم) 2075 دلار، هزینه همراه (همسر) 1325 دلار، هزینه فرزند به ازای هر یک 225 دلار
  • هزینه مهاجرت اقتصادی اکسپرس اینتری: درخواست ویزا و حق اقامت دائم 1325 دلار، هزینه همسر 1325 دلار، هزینه فرزند 225 دلار
  • صدور کارت اقامت: 50 دلار
  • طرح پناهندگی: درخواست متقاضی 1050 دلار، همراه (همسر) 1050 دلار، هزینه به ازای هر فرزند 150 دلار
  • اسپانسرشیپ والدین، پدربزرگ و مادربزرگ: 1050 دلار
  • اسپانسرشیپ همسر و فرزندان: 1050 برای همسر و 150 به ازای هر فرزند
  • درخواست حق شهروندی: 630 دلار برای متقاضی 18 ساله و یا بیشتر، 100 دلار برای متقاضی زیر 18 سال
  • هزینه بیومتریک و انگشت نگاری: 85 دلار

ارزانترین راه مهاجرت به کانادا

اکنون که با انواع روش های مهاجرت کشور کانادا و هزینه های آن آشنا شدید، بد نیست تا از ارزانترین راه مهاجرت به کانادا مطلع شوید. با توجه به اینکه در روش مهاجرت تحصیلی نیاز به پرداخت شهریه و هزینه زندگی برای حداقل 2 تا 4 سال را در کشور کانادا دارید، دو روش اسپانسرشیپ و مهاجرت کاری، ارزانترین روش ها برای مهاجرت به کشور کانادا محسوب می شوند.

تنها باید به این موضوع توجه داشته باشید که دارای اقوام نزدیک و واجد شرایط در این کشور هستید و یا اینکه از شرایط کلی مهاجرت کاری به کانادا برخوردار باشید.

این در حالی است که روش پناهندگی هم می تواند جزو گزینه های ارزان مهاجرتی محسوب شود، ولی دارای ریسک و سختی زیادی بوده و چندان به شما توصیه نمی گردد.

سریع ترین راه مهاجرت به کانادا

در نهایت، نوبت به تصمیم گیری در مورد سریع ترین راه مهاجرت به کانادا می رسد. بنابر آخرین آمار اداره شهروندی و مهاجرت کانادا، سریع ترین روش، گزینه مهاجرت تحصیلی به این کشور است که با احتساب ارزیابی دانشگاه و تصمیم گیری سفارت کانادا، در مجموع حدود 6 ماه و یا کمتر از شما زمان گرفته و موجب صدور ویزای بلند مدت تحصیلی کشور کانادا می شود.

البته همان طور که قبلاً اشاره کردیم، ماهیت این ویزا موقتی بوده و با دریافت مجوز کار تمام وقت بعد از فارغ التحصیلی و درخواست کارت اقامت و حق شهروندی از طریق کلاس مهاجرتی تجربه کانادایی، قابل تبدیل به شرایط دائم اقامت در این کشور می شود.

گروه شرکت های نیلگام با سالها تجربه موفق در امر اخذ انواع ویزا و مهاجرت کشور کانادا، آماده پاسخگویی به تمامی سوالات شما بوده و برترین خدمات تخصصی را به شما ارائه می دهد.

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *