اخذ اقامت فنلاند از طریق استارتاپ

اخذ اقامت فنلاند از طریق استارتاپ

اولین راه برای دریافت اقامت اروپا بررسی شرایط و مدارک متقاضی نسبت به استاندارهای کشورهای مورد نظر است. برای دریافت اقامت شنگن و ویزای استارتاپ فنلاند می‌توانید با همکاران ما در گروه مشاوران اقامتی نیلگام ارتباط بگیرید. برای رزرو وقت مشاوره اقامت فنلاند کلیک کنید.

  • مدت اعتبار اقامت : 1 تا 2 سال
  • زمان رسیدگی : کمتر از یک‌سال
  • نوع خدمات : ویزای استارتاپ و کارآفرینی
  • مزایای طرح : بدون نیاز به مدرک زبان

امکان تمدید اعتبار اقامت

تمدید اعتبار اقامت موقت و دریافت اقامت دائم پس از 4 سال

اقامت برای 2 تا 4 نفر

دریافت اقامت فنلاند برای تمام اعضای تیم استارتاپ و خانوده‌شان با ارائه تنها یک بیزنس‌پلن

یک تا دوسال اقامت فنلاند

دریافت اقامت 1-2 ساله برای متقاضی و خانواده بسته به تمکن مالی

معرفی

برنامه استارت آپ فنلاند یکی از روش‌های اخذ اقامت شنگن و بهره‌مندی از فرصت‌های اقامت اروپا محسوب می‌شود که طرفداران زیادی در بین علاقمندان به سرمایه‌گذاری در اروپا دارد. ویزای استارتاپ فنلاند با اعتبار یک تا دوساله صادر می‌شود و به دفعات نامحدود قابل تمدید است.

برای اطلاع از شرایط دریافت ویزای استارت‌آپ فنلاند با ما در مجموعه مهاجرتی نیلگام همراه شوید.

اقامت فنلاند از طریق استارتاپ

مطلب مرتبط:

مهاجرت کاری IMP و ICT کانادا

اقامت فنلاند از طریق استارتاپ

یکی از بهترین برنامه‌های مهاجرتی ارائه شده دولت، برنامه استارتاپ فنلاند است که به واجدین شرایط اقامت فنلاند اعطا می‌شود؛ با ارائه طرح کسب‌وکارِ مورد تاییدِ دولت، می‌توان شرایط را برای دریافتِ اقامت آماده کرد. اگرچه الزامی به ثبت شرکت در این برنامه وجود ندارد، دولت شرایط را برای کارآفرینان با استعداد مهیا کرده تا برای اجرای طرح تجاری خود اقدام به ثبت و تاسیس شرکت کنند. برای اطلاع از شرایط دریافت انواع ویزای فنلاند و شرایط دریافت آن کلیک کنید.

از این‌رو، مجوز اقامت فنلاند برای جذب و حمایت از بنیانگذاران استارت‌آپیِ با پتانسیل بالا ارائه می‌شود تا ایده‌های تجاری بکر و مورد تایید، برای تبدیل شدن به بخشی از اکوسیستم فعالِ این کشور مسیر همواری را پیش رو داشته باشند. به دلیل اهمیت این موارد در آینده اقتصاد این کشور، ایده‌های تجاری ابتدای کار و پیش از ورود به پروسه درخواست اقامت و ویزا، توسط سازمانی با عنوان Business Finland بررسی می‌شود.

بنابراین قبل از درخواست برای مجوز اقامت و راه‌اندازی استارت‌آپ، مدل کسب‌وکار توسط Business Finland ارزیابی می‌شود تا از آتیه این ایده در رقابت بازار بین‌المللی اطمینان حاصل شود. در صورت تایید، تیم ارزیابی یک بیانیه صادر می‌کند و گواهی را برای دریافت ویزا و رسیدگی به امور مهاجرتی به متقاضی ارائه می‌دهد.

مراحل ویزای استارت آپ فنلاند

اگر مایل به تاسیس یک استارت‌آپ در فنلاند هستید، می‌توانید برای اجازه اقامت و Startup Visa فنلاند یک تیم متشکل از حداکثر 4نفر که برای اجرای ایده در نظر گرفته‌شده‌اند، به‌عنوان کارآفرینان تازه کار معرفی کنید.

در اولین گام برای دریافت اجازه اقامت استارت آپ، باید یک طرح نوآورانه مشخص داشته باشید. فرآیند درخواست برای مجوز اقامت استارت آپ فنلاند شامل 2 مرحله است:

مرحله اول: برای کار به عنوان یک کارآفرین تازه کار به یک بیانیه واجد شرایط از مرکز نوآوری فنلاند نیاز دارید.

مرحله دوم: برای اجازه اقامت استارت آپ درخواست دهید و برای شناسایی هویت خود به یک نمایندگی دیپلماتیک فنلاند یا دفتر خدمات مهاجرت فنلاند مراجعه کنید.

پروسه دریافت اقامت استارت آپ فنلاند به شرح زیر است:

  1. تشکیل تیم استارتاپ (بین 2 الی 4 نفر)
  2. طراحی و ایده‌پردازی
  3. ارسال طرح نهایی
  4. بررسی و دریافت تاییدیه از بیزنس فنلاند (Business Finland)
  5. ارائه تاییدیه به سفارت و صدور مجوز اقامت

برای دریافت ویزای استارت آپ فنلاند متقاضی در ابتدا باید طرح تجاری خود را به سازمان تجارت فنلاند ارائه کند تا این سازمان تمامی فاکتورهای مربوطه را بررسی و شرایط آن‌را بسته به حال و آینده اقتصادی این کشور تایید صلاحیت کند.

پس از تایید صلاحیت متقاضی اقامت فنلاند از طریق استارتاپ موظف است تمامی مدارک مورد نیاز را در کنار طرح کسب‌وکار یا بیزینس پلنِ تاییدشده به اداره مهاجرت کشور فنلاند ارائه کند تا پس از بررسی‌های لازم، اجازه دریافت اقامت صادر شود.

“باید توجه داشت که طبق قوانین مهاجرتی کشور فنلاند، اثبات تمکن مالی برای دریافت ویزاهای کارآفرینی و استارت‌آپی ضروری‌ست و متقاضی اقامت استارتاپ فنلاند باید با ارائه مدارک مالی ثابت کند که توانایی مدیریت هزینه‌ها را در طول دوره اقامت (به ازای هر یک از افراد خانواده) دارد.”

فرآیند دریافت ویزای استارت آپ فنلاند چندان طولانی نیست؛ اما باید توجه داشت که جمع‌آوری مدارک و تهیه طرح کسب‌وکار و بیزینس‌پلن ممکن است پروسه را تا حدودی طولانی‌تر کند. در کل، فرایند درخواست ویزای استارت آپ و کارآفرینی در کشور فنلاند تنها دو الی سه ماه به‌طول می‌انجامد.

اما در حال حاضر نمی‌توان بازه زمانی دقیقی را برای طول پروسه ارائه طرح تا دریافت اقامت فنلاند مشخص کرد. در برخی از مواقع ممکن است این پروسه چهار تا نه ماه نیز طول بکشد.

در صورتی که بیزینس پلن ارائه شده بر اساس اصول و قوانین این کشور ارائه شود و هیچ‌گونه نقصی در مدارک ارائه شده وجود نداشته باشد، پروسه ارزیابی و صدور ویزای استارتاپ فنلاند چندان طولانی نخواهد بود.

ویزای استارت آپ فنلاند

مزایای اخذ ویزای استارت آپ فنلاند

بسیاری از متقاضیان اخذ ویزای استارت آپ فنلاند، پیش از اخذ این ویزا تمایل دارند تا از مزایا و امتیازاتی که از این طریق به آن دست پیدا می‌کنند، اطلاع یابند. در این بخش چند نمونه از مزایای شاخص اخذ ویزای استارت آپ فنلاند در اختیار شما همراهان عزیز قرار خواهد گرفت:

امکان اخذ ویزای استارت آپ در کوتاه‌ترین زمان ممکن در مقایسه با کشورهای هم‌رده دیگر (دوره کمتر از یک سال)
عدم الزام بر سرمایه‌گذاری
دریافت کارت اقامت در ایران قبل از ورود به فنلاند
امکان دریافت اقامت و تابعیت قانونی برای متقاضی اصلی و همراه
اجازه کار تمام‌وقت متقاضی و همسر
شرایط کاملا مهیا برای تحصیل رایگان فرزندان
امکان اشتغال‌زایی و ثبت شرکت قانونی
بدون نیاز به مدرک زبان
امکان دریافت اقامت دائم پس از 4 سال و تابعیت پس از 6 سال
امکان دریافت وام بلاعوض به پیشبرد اهداف استارتاپ‌های واجد شرایط به مبلغ حداکثر 50 هزار یورو

یکی از مهم‌ترین مزایای اخذ ویزای استارت آپ فنلاند امکان اقامت در این کشور پس از نتیجه منفی آن است؛ اگر شرایط پیش‌بینی شده در طرح کسب‌وکار به وقوع نپیوندد، اما متقاضی درآمدی مشروع برای دولت داشته باشد، امکان اقامت و حضور قانونی در این کشور را دارد؛

به عبارتی دیگر، حتی در صورت شکست خوردن طرح تجاری، در صورتی که متقاضی کماکان به هر روش قانونی مشغول کسب درآمد در کشور فنلاند باشد، می‌تواند به اقامت خود در این کشور ادامه دهد. البته راهکارهای دیگری نیز وجود دارد که تاثیری بر مجوز و اقامت دریافت شده و مزایای آن ندارد و مسئولیتی را متوجه اعضا نخواهد کرد.

مزایای ویزای استارت آپ فنلاند

روش دیگر مهاجرت کاری:

اسکیل ورکر استرالیا

مراحل و مدارک ویزای استارت آپ فنلاند

متقاضیان استارتاپ فنلاند باید مدارک مورد نیاز را برای طی کردن تمامی مراحل مربوط به دریافت ویزا گردآوری کنند. همکاران ما در نیلگام در ارائه طرح کسب‌وکار و بیزنس‌پلنی که مورد تایید دولت باشد، متقاضیان ویزا استارتاپ فنلاند همراهی می‌کند.

اما در بخش مربوط به احراز هویت و مدارک مورد نیاز اقامت، باید مدارکی مشخص گردآوری و ارائه شود. از جمله مدارک لازم برای دریافت ویزای استارت آپ فنلاند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • گذرنامه معتبر و مدارک هویتی
  • پرینت گردش حساب برای اثبات تمکن مالی
  • اسناد کلی نشان‌دهنده برنامه‌ریزی‌‎ها، سودآوری‌ها، میزان درآمد و اهداف
  • مدارک تحصیلی و شغلی

علاوه بر مدارک مورد نیاز که در بالا ارائه شد، ممکن است موارد دیگری نیز بسته به شرایط از متقاضی دریافت شود. به همین دلیل برای بررسی‌های دقیق‌تر هر پرونده باید نظر کارشناسان و وکلای امور مهاجرتی را جویا شد تا سریع‌تر، با کمترین هزینه و اتلاف زمان و انرژی به نتیجه مطلوب دست یافت.

مراحل ویزای استارت آپ فنلاند

تمکن مالی مورد نیاز ویزای استارتاپ فنلاند

مانند دیگر روش‌ها و مقاصد مهاجرتی، یکی از مهم‌ترین مدارک و شرایط اقامت فنلاند از طریق استارتاپ ارائه تمکن مالی مورد نیاز است. همان‌طور که پیش‌تر هم به آن اشاره کردیم، هر یک از متقاضیان و اعضای تیم استارتاپ باید میانگین هزینه زندگی در فنلاند را به ازای تعداد افراد خانواده در حساب بانکی خود ارائه دهد.

اما در صورت تمایل به تاسیس شرکت، متقاضی باید علاوه بر هزینه‌های زندگی خانواده، تمکن مالی برای ایجاد یک کسب‌وکار و راه‌اندازی یک شرکت را نیز ارائه دهد.

باید در نظر داشت که میزان تمکن‌مالی ارائه شده در این مرحله، رابطه مستقیمی با مدت‌زمان اعتبار ویزای استارتاپ فنلاند دارد؛ اگر مدارک و منابع مالی هزینه زندگی یک‌سال زندگی در فنلاند را پوشش دهد، مجوز اقامت با اعتبار یک‌ساله صادر می‌شود و اگر منابع مالی کافی برای هزینه دوسال زندگی در فنلاند کافی باشد، اقامت با اعتبار دوساله صادر خواهد شد.

پس از ارائه طرح تجاری و دریافت تاییدیه واجد شرایط بودن از Business Finland همه شرایط برای دریافت اقامت فنلاند مهیا می‌شود. پس باید در سرویس مهاجرت فنلاند (Migri) صفحه کاربری ایجاد کرد تا درخواست ویزای استارتاپ فنلاند به صورت آنلاین ثبت شود.

مرحله اول: تکمیل فرم‌های درخواست

به دلیل هزینه‌های کمتر، درخواست آنلاین معمولا طرفدارهای بیشتری دارد؛ برای این کار باید ابتدا در سایت Enter Finland فرم درخواست خود را به دقت تکمیل کنید. نحوه ثبت مدارک و موارد و نکاتی که در این فرم ثبت می‌شود، اهمیت بسیار زیادی در نتیجه آن دارد؛ به همین دلیل، پیشنهاد می‌کنیم کار را دست کاردان بسپارید و از تجربه و مهارت همکاران ما در نیلگام بهره‌مند شوید.

مرحله دوم: پرداخت هزینه پردازش درخواست

پس از تکمیل فرم آنلاین نوبت به پرداخت هزینه می‌رسد؛ در سایت Enter Finland امکان پرداخت هزینه آنلاین وجود دارد. البته هنگامی که برای اثبات هویت خود به سفارت یا کنسولگری فنلاند در خارج از کشور، یا مرکز خدمات اداره مهاجرت در فنلاند مراجعه می‌کنید هم امکان پرداخت آن وجود دارد.

مرحله سوم: احراز هویت

حالا که درخواست خود را به ثبت رسانده‌اید، نوبت به احراز هویت است. برای این کار می‌توان از کارگزاری VFS Global در ایران یا سفارت فنلاند در تهران مراجعه کرد. توجه داشته باشید که پس از پایان این مرحله باید منتظر نتیجه درخواست ویزا باشید. مراحل پردازش پرونده شما از طریق سیستم اطلاع‌رسانی نیلگام برای شما ارسال می‎‌شود.

زمانی که شما در فنلاند با مجوز اقامت برای کارآفرینان نوپا زندگی می‌کنید، فعالیت اصلی شما باید کارآفرینی و استارتاپ باشد. با این حال، مجوز اقامت به شما اجازه می‌دهد تا علاوه بر اداره شرکت، کارهای دیگری نیز انجام دهید. باید توجه داشت که فعالیت‌های متقاضی در این بازه و نتیجه آن در درخواست تمدید ویزا تاثیرگذار است.

کشور فنلاند

چرا فنلاند؟

جمهوری فنلاند مستقر در شمال اروپا با حدود ۵٫۶ میلیون نفر جمعیت یکی از قدیمی‌ترین اعضای پیمان شنگن و اتحادیه اروپا محسوب می‌شود که با جذب ایده‌های ناب استارتاپی به دنبال جذب کارآفرینان با استعداد و فعال است. این سرزمین 3400 هزار کیلومتر مربعی از شمال با نروژ، از شرق با روسیه و از غرب با سوئد مرز مشترک دارد و زبان رسمی آن فنلاندی و سوئدی هستند.

صادرات نقش بسیار مهمی در چرخه اقتصادی این کشور ایفا می‌کند؛ به‌طوری که ۴۵ درصد تولید ناخالص داخلی وابسته به صادرات است. سرانه درآمد ساکنان این سرزمین نه چندان وسیع، هم‌سطح دیگر کشورهای اروپای غربی نظیر فرانسه، آلمان، سوئد و بریتانیا اعلام شده است.

اما چرا کارشناسان نیلگام از میان برنامه‌های مهاجرتی دیگر، برنامه استارتاپ فنلاند را برای دریافت اقامت این کشور برای متقاضیان انتخاب کرده‌اند؟ فرصت‌های متعدد و اقتصاد تشنه فنلاند شرایط بسیار مناسبی برای کسب درآمد ارزی رقم زده است تا فرصتی برای محک زدن خود داشته باشید.

از طرفی دیگر، تیم 2 تا 4 نفره استارتاپ میتواند همراه با خانواده اقامت دریافت کند و با یک تیر چندین نشان را هدف بگیرد. برای بررسی شرایط خود می‌توانید با کارشناسان بخش اقامتی نیلگام ارتباط بگیرید.

سوالات متداول اخذ اقامت فنلاند از طریق استارتاپ

آیا امکان دریافت ویزای همراه برای دارنده ویزای استارتاپ فنلاند وجود دارد؟

بله، همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال در خاک ایران و پیش از ورود به فنلاند اقامت شنگن دریافت می‌کنند. همسر اجازه کار دریافت می‌کند و می‌تواند به‌صورت مستقل کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرده و یا در جایی استخدام شود.

آیا امکان تحصیل همسر یا فرزندان دارنده ویزای استارتاپ فنلاند وجود دارد؟

بله، همراهان (همسر و فرزندان زیر 18 سال) می‌توانند از امکان تحصیل رایگان برخوردار شوند.

دلایل ریجکت شدن ویزای استارت آپ فنلاند چیست؟

گرچه ارائه پلن و طرح کسب‌وکار مناسب و درخور اهمیت بسیاری دارد، اما تمکن مالی ناکافی، سوءپیشینه کیفری و ارائه مدارک نامعتبر یا ناقص هم از دیگر عوامل متداول ریجکتی ویزاست.

خدمات نیلگام در زمینه دریافت ویزای استارتاپ فنلاند چیست؟

ما با ارزیابی شرایط و ارائه ایده کسب‌وکار مسیر شما را تا دریافت مجوز اقامت هموار می‌کنیم. نگارش بیزنس پلن به‌عهده همکاران کارآزموده و با تجربه ما خواهد بود و شما را در آماده‌سازی مدارک مورد نیاز ویزا هم همراهی می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *