تور, مهاجرت, ویزا

شهرهای بزرگ اتریش | پنج شهر بزرگ اتریش

شما میتوانید با سفر به اتریش از جاذبه های توریستی شهرهای بزرگ اتریش بازدید به عمل بیاورید.ما با انتشار این مطلب اطلاعات شما را در خصوص شهرهای بزرگ اتریش افزایش خواهیم داد.

پنج شهر بزرگ اتریش

اتریش یکی از کشورهای اروپای مرکزی است.جمهوری امروزی اتریش بعد از جنگ جهانی دوم در سال ۱۹۴۵ آغاز شد اما اتریش تا ۲۷ جولای ۱۹۵۵ از نظر فنی، کشوری تحت اشغال متفقین بود. سپس طی یک دوره، اتریش تمامیت ارضی خود را باز پس گرفت.

وین، پایتخت ملی، بزرگ ترین شهر اتریش با جمعیتی میلیونی است. گراز، دومین شهر بزرگ اتریش، مرکز ایالت استیریا هم هست و کمی بیش از ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد. سه شهر بزرگ دیگر اتریش، عملا جمعیتی حدود ۱۰۰ هزار نفر دارند.

از هر پنج اتریشی، یک نفر در محدوده کلان شهر وین (جمعیت ۲٫۴ میلیون نفر) زندگی می کند. پایتخت اتریش، مرکز غالب فعالیت های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی است؛ درست مانند چند شهر دیگر اروپایی. شهرهای بزرگ اتریش شامل پنج شهر میباشد که در قسمت پایین معرفی خواهیم کرد:

۱_ وین(۱٫۷ میلیون نفر):

وین بعنوان پایتخت اتریش هر سال حدود ۵ میلیون نفر توریست و شرکت کننده در کنفرانس ها و همایش های مختلف را جذب خود می کند. وین که به شهر موسیقی معروف است، جایگاه و محل زندگی آهنگ سازان و موسیقی دان های برجسته ای مانند ولفگانگ آمادوس موتزارت، یوسف هایدن، لودویگ فان بتهوون، فرانتس شوبرت، یوهانس برامس، گوستاو مالر، آرنولد شون برگ، و جدیدتر، فالکو و راین هارت فندریخ است.

نام این شهر با هنر و فرهنگ گره خورده است و پر از تئاتر، صحنه های نمایش، اپرا، موسیقی کلاسیک، معماری و هنرهای زیباست. بورگ تیاتر (Burgtheater) در کنار وولکس تیاتر (Volkstheater) و تئاتر در یوسف اشتاد (der Josefstadt) یکی از بهترین ها در دنیای آلمانی زبان ها محسوب می شود. وین یک شهر دانشگاهی هم هست و دارای موسسات یادگیری فراوانی است.

وین به پارک های متعدد هم مزین است و بیش از ۱۰۰ موزه گوناگون دارد. وین دارای سیستم حمل و نقل عمومی است که شامل مترو، خودروهای خیابانی، و اتوبوس می شود. سیستم راه آهن وین از ایستگاه اصلی وین به همه جای اتریش و اروپا حرکت می کند. فرودگاه بین المللی وین حدود ۱۸ کیلومتری جنوب شرقی مرکز شهر، نزدیک شهر شواشات (Schwechat) است.

براتسلاوا پایتخت اسلواکی از جنوب شرقی وین از راه رودخانه یا با خودرو یا راه آهن، ۸۰ کیلومتر (یعنی یک ساعت) فاصله دارد. براتیسلاوا تنها پایتخت ملی است که با دو کشور هم مرز می باشد: اتریش و مجارستان. تا سال ۱۹۱۹ به این شهر پرس بورگ (Pressburg) می گفتند تا این که بعد از آن نام جدید را به خود گرفت. این شهر که قرن ها تحت تاثیر ساکنان خود از نژادها و مذاهب گوناگون (اتریشی، اهل چک، آلمانی، مجار، یهودی و اسلواک) بوده است، تاریخی منحصر به فرد دارد. حالا که این کشور جزو کشورهای حوزه شینگن است، در مرز اتریش-اسلواکی معطل نخواهید ماند اما مثل اتریش باید به خودروتان یک برچسب اتوبان نصب کنید.

۲_ گراز (با جمعیت ۲۷۰ هزار نفری):

گراز جزو شهرهای بزرگ اتریش است قدمت آن به قرن دوازدهم برمی گردد که در آن به مرکز مهم تجاری در شعبه های رود مور تحت حاکمیت بابن برگ ها تبدیل شد. بعدها تحت تسلط خاندان هابزبورگ قرار گرفت و از سال ۱۳۷۹ تا ۱۶۱۹ محل سکونت خاندان هابزبورگ شد. در آن زمان، این شهر چندین حمله از طرف امپراتوری عثمانی را دفع کرد. در سال ۱۹۹۹ شهر قدیم گراز جزو اماکن ثبت میراث جهانی یونسکو قرار گرفت و در سال ۲۰۱۰، مرکز شهر تاریخی و کاخ اگن برگ هم به آن اضافه شد.

معروف ترین نماد شهر، برج ساعت (Uhturm) است که از فراز تپه شلوس برگ بر شهر مشرف است. این تپه از سال ۱۱۲۵ تا ۱۸۰۹ دژ شهر به شمار می رفت. اولین ذکر نام برج ساعت ۲۸ متری به سال ۱۲۶۵ مربوط است که هنوز بخشی از دژ به شمار می رفت. اما ۲۰۰ سال بعد بود که این تپه شکل امروزی را به خود گرفت.

گراز شهری دانشگاهی است و شش نهاد آموزشی دارد. از هر شش ساکن شهر، یک نفر دانشجو است. دانشگاه اصلی گراز در قرن ۱۶ تاسیس شد. جاذبه های دیگر گراز: زرادخانه (Landeszeughaus که بزرگ ترین از نوع خود است)، کونست هاوس (Kunsthaus) و موزه های هنر نوگالری (Neue Galerie) و همچنین شلوس برگ بان (Schlossbergbahn) که یک راه آهن دایره ای شکل تا بالای شلوس برگ است.

۳_ لینز (جمعیت ۱۹۱ هزار نفر):

لینز جزو سومین شهرهای بزرگ اتریش و مرکز ایالت اتریش علیا (Oberösterreich) است. رومی ها لینز را بر رود دانوب با نام لنتیا (Lentia) تاسیس کردند و این نام اولین بار در سال ۷۹۹ به کار رفت. امروزه این شهر ترکیبی از جدید و قدیم است. شورای شهر مدرن و تالار کنسرت بروکنرهاوس (Brucknerhaus) با کلیسای قرون وسطایی سنت مارتینز (که در دوران کارولینگی ساخته شد) و صومعه تاثیر گذار مریم باکره (Mariendom) که بین سال های ۱۸۶۲ تا ۱۹۲۴ به سبکو گوتیک نو ساخته شد در تضاد کامل است.

موزیک تیاتر (Musiktheater) لینز به عنوان مدرن ترین خانه اپرای اروپا در سال ۲۰۱۳ افتتاح شد. در میدان اصلی شهر، ستون طاعون (Pestsäule) برای یادبود آن ها که در قرون وسطا در اثر طاعون مردند بنا شده است (شهرهای دیگر اتریش هم ستون های مشابهی دارند).

آدولف هیتلر اگرچه در بروناو آم این (Braunau am Inn) به دنیا آمد اما بعدها در لینز زندگی می کرد، در آن جا به مدرسه می رفت و آن جا را خانه خود می دانست. آرامگاه پدر و مادر او در قبرستان کلیسای لئوندینگ در اطراف لینز قرار دارد. دانشگاه محلی یوهانس کپلر به افتخار ریاضی دان و منجم نامدار اتریشی بنا شده که مدتی در لینز کار و زندگی می کرد. کپلر (۱۵۷۱-۱۶۳۰) در گراز هم ریاضی درس می داد.

۴_سالزبورگ (جمعیت ۱۴۸ هزار نفر):

سالز بورگ جزو چهارمین شهرها بزرگ اتریش است و زادگاه ولفگانگ آمادوس موتزارت (۱۷۵۶-۱۷۹۱) می باشد. خانه ای که او در آن به دنیا آمد اکنون موزه گتریدگاس (Getreidegasse) در شهر قدیم است (این شهر فرزند خود که در سال ۱۷۸۱ برای کار و تحصیل به وین رفت را فراموش نکرده است). شهر قدیم سالزبورگ علاوه بر زادگاه موتزارت دارای معماری معروف باروک هم هست و دژ فشتونگ هوخن سالزبورگ مشرف بر شهر قرار گرفته است.

شهر قدیم به عنوان یکی از حفظ شده ترین شهرهای قدیمی در شمال آلپ در سال ۱۹۹۷ جزو میراث جهانی یونسکو قرار گرفت. هر کسی که فیلم محصول ۱۹۶۵ نوای موسیقی (در ایران با نام اشک ها و لبخندها) را دیده باشد می داند سالزبورگ یکی از دیدنی ترین شهرهای اروپا و جهان است. این شهر در حاشیه رود سالزاخ در مرز شمالی کوه های آلپ واقع است. برخی از جاذبه های فراوان شهر شامل: صومعه سالزبورگ، گتریدگاس، زادگاه موتزارت، کاخ میرابل و باغ های آن، هل برون و آب نماهای آن، اونترزبرگ (ارتفاع ۱۹۷۲ متر) نزدیک سالزبورگ و قلعه هوخن سالزبورگ است.

سالزبورگ علاوه بر زادگاه موتزارت، زادگاه کریستین دوپلر (۱۸۰۳-۱۸۵۳) کاشف اثر دوپلر، زادگاه یوسف مور (۱۷۹۲-۱۸۴۸) نویسنده اثر شب آرام (Stille Nacht)، فلیکس بام گارتنر قهرمان سقوط آزاد (۱۹۶۹-) که در پروژه سال ۲۰۱۲ رد بول سه رکورد جهانی هم از خود به جای گذاشت و هربرت ون کارایان (۱۹۰۸-۱۹۸۹) رهبر ارکستر فیلارمونیک برلین به مدت ۳۵ سال، هم هست.

۵_ اینسبروک (جمعیت ۱۲۱ هزار نفر):

اینسبروک شاید بیشتر از همه به دو بار میزبانی بازی های المپیک زمستانی در سال های ۱۹۶۴ و ۱۹۷۶ معروف باشد. نام آن را از واژه آلمانی به معنی «پلی روی این (Inn)» گرفته اند. این شهر در دره این و ۳۰ کیلومتری شمال گذرگاه برنر (Brenner) در مسیری حیاتی به آلپ قرار دارد. اینسبروک مرکز ایالت تیرول و پنجمین شهر بزرگ اتریش است. این شهر در سال ۱۴۲۹ مرکز تیرول شد. اینسبروک در قرن ۱۵ مرکز مهم سیاسی و فرهنگی اروپا شد زیرا امپراتور ماکسیمیلیان اول در آن ساکن بود.

دانشگاه اینسبروک در سال ۱۶۶۹ تاسیس شد. یکی از نمادهای اصلی شهر، پشت بام کوچ طلایی است که در واقع پشت بام یک ساختمان سه طبقه پوشیده از ۲۶۵۷ قطعه مس با حاشیه های آتشین (با افزودن کمی طلا) است و به همین دلیل پشت بام طلایی به نظر می رسد. یاکوب هاتر (Jacob Hutter) بنیان گزار هوتریتس (Hutterites) در سال ۱۵۳۶ جلوی همین میدان به خاطر اعتقادات و فعالیت های آناباپتیستی و کفر آمیزش سوزانده شد.

جاذبه های دیگر اینسبروک شامل: هاف کرخ (کلیسای سلطنتی) به دستور ماکسیمیلیان اول، امپراتور روم مقدس، کازینوی اینسبروک، شهر قدیم، صومعه اینسبروک، و کلیساها، موزه ها، پارک ها و باغ های بسیار دیگر است. ما بهترین مسیر را برای گرفتن وقت سفارت اتریش،اخذ ویزای اتریش و در نهایت اقامت در اتریش با تور اتریش پیش روی شما خواهیم گذاشت. منبع : german-way

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *