استانداردهای بالای زندگی، اقتصاد باثبات و بازار کار روبه رشد و پرظرفیت، عدهٔ زیادی را به مهاجرت کاری به کانادا علاقمند کرده است. امروز بر کسی پوشیده نیست که این سرزمین پهناور، از محبوبترین مقاصد مهاجرتی جهان بوده و سالانه صدها هزار نفر را چه با هدف ادامهٔ تحصیل و روشن نگه داشتن موتورهای صنعت آموزش کشور، و چه با انواع روش های مهاجرت کاری به کانادا و به بهانههایی چون جذب سرمایه و نیروی متخصص یا کارآفرینی به سمت خود سرازیر میکند. دولت این کشور برای تأمین نیازهای بازار کار و تقویت ارکان اقتصادی، تعداد زیادی طرح و برنامه مخصوص به مهاجرت کاری پیاده کرده و متقاضیان با داشتن مقادیری تمکن مالی، و یا تخصص و یکسری پیشنیازهای لازم، شانس موفقیت بالایی در این مسیر داشته و مشمول یکی از این طرحها خواهند شد.
روش های مهاجرت کاری به کانادا
برای مهاجرت کاری به کانادا روشهای مختلفی وجود دارد که برخی از آنها در سطح ملی و برخی دیگر در سطح استانی اجرا میشوند. از طریق این برنامهها میتوانید به عنوان یک نیروی کار ماهر یا یک کارآفرین وارد کشور کانادا شوید.
برنامه اسکیل ورکر skilled worker کانادا
برنامه اسکیل ورکر یا نیروی کار ماهر کانادا مهمترین برنامهای است که در زمینه مهاجرت کاری به این کشور وجود دارد. از طریق این برنامه آن دسته از نیروهای کار خارجی که در یک زمینه دارای تخصص و مهارت هستند میتوانند شانس خود را برای ورود به بازار کار کانادا امتحان نمایند. برنامه اسکیل ورکر کانادا دارای سه دسته مختلف شامل موارد زیر است:
- برنامه اسکیل ورکر فدرال
- برنامه اسکیل ورکر کبک
- برنامه نامزدی استانی یا PNP
برنامه اسکیل ورکر فدرال کانادا
برنامه نیروی کار ماهر فدرال کانادا به افراد متخصص و دارای تجربه این امکان را میدهد تا از طریق مهاجرت کاری بتوانند اقامت دائم کانادا را به دست بیاورند. از سال ۲۰۱۵ میلادی تمامی فرآیندهای مربوط به این برنامه از طریق سیستمی تحت عنوان اکسپرس اینتری Express Entry انجام میشود. در واقع برای شرکت در این برنامه باید یک پروفایل اکسپرس اینتری ایجاد کنید. اما شرکت در این برنامه دارای شرایطی است که شخص متقاضی حتما باید واجد این شرایط باشد. این الزامات شامل موارد زیر میشود:
سابقه کار
شخص متقاضی باید حداقل یک سال سابقه کاری در زمینه مربوطه را داشته باشد. دقت کنید که این یک سال سابقه باید به صورت پیوسته و در یک شغل مشخص باشد. در ضمن زمینه شغلی شما حتما باید در سطح صفر یا A یا B طبقهبندی مشاغل ملی NOC کانادا آمده باشد.
طرح طبقهبندی مشاغل ملی کانادا به منظور دستهبندی مشاغل مختلف در ۵ سطح صفر، C ،B ،A و D توسط دولت این کشور ایجاد شده است.
مهارت زبان
یکی دیگر از الزامات این است که مهارت خود را در یکی از زبانهای انگلیسی یا فرانسوی اثبات کنید. رسیدن به سطح ۷ معیار زبان کانادایی CLB الزامی است اما ارائه مدارک زبان دیگر از جمله آیلتس نیز قابل قبول خواهد بود.
تحصیلات
حداقل تحصیلات شما باید معادل دیپلم دبیرستان باشد تا بتوانید در این طرح شرکت کنید.
کسب حداقل امتیاز
بعد از ایجاد پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری، متقاضیان بر اساس معیارهایی نظیر سن، تحصیلات، سابقه کار، مهارت در زبان و… امتیازبندی خواهند شد. حداقل امتیازی که باید در این سیستم به دست بیاورید امتیاز ۶۷ از ۱۰۰ است.
تمکن مالی
متقاضی باید دارای حداقل تمکن مالی مورد نیاز جهت ساکن شدن در کشور کانادا باشد. در صورتی که تمامی این الزامات را داشته باشید میتوانید برای شرکت در طرح اسکیل ورکر فدرال کانادا در سیستم اکسپرس اینتری ثبتنام کنید. البته دقت داشته باشید که ایجاد پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری به معنی پذیرفته شدن به عنوان نیروی کار ماهر کانادا نبوده و تنها افرادی انتخاب خواهند شد که بیشترین امتیازات را کسب کرده باشند.
در صورتی که موفق شوید امتیازات بالایی به دست بیاورید یک دعوتنامه برای شما ارسال خواهد شد که با استفاده از آن میتوانید برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام نمایید. دقت داشته باشید که تنها تا دو ماه بعد از دریافت دعوتنامه مذکور فرصت دارید تا درخواست خود را برای اقامت کانادا ارائه دهید.
مهاجرت کاری به کانادا با برنامه استانی
این برنامه نیز جزو برنامههای نیروی کار ماهر کانادا است با این تفاوت که برخلاف طرح فدرال این برنامه مختص هر استان بوده و مناسب افرادی است که یک استان خاص را برای مهاجرت در نظر دارند. هر یک از استانهای کانادا دارای چندین دسته مختلف برنامه نامزدی هستند و تقریبا همه استانها یکی از دستههای برنامه خود را با سیستم اکسپرس اینتری سازگار کردهاند. به این ترتیب، متقاضیان این امکان را دارند تا از طریق دسته اکسپرس اینتری اقدام کرده و یک پروفایل کاربری را در این سیستم ایجاد نمایند. در غیر این صورت امکان شرکت در سایر دستههای برنامه نامزدی استانی را نیز خواهید داشت.
روال شرکت در طرح نامزدی استانی طی دو مرحله انجام میشود. در مرحله اول باید از طریق استان مربوطه اقدام کرده و گواهی تایید نامزدی استانی را دریافت نمایید. در صورت اقدام از طریق اکسپرس اینتری و تایید شدن نامزدی استانی میتوانید تا سقف ۶۰۰ امتیاز را کسب نمایید که کمک بزرگی در راه انتخاب شدن شما خواهد بود. در صورت انتخاب به عنوان نامزد برتر باید فرآیند اخذ اقامت دائم کانادا را از طریق دولت فدرال این کشور طی نمایید.
برنامه اسکیل ورکر کبک
کبک تنها استانی است که طرح اسکیل ورکر خود را در یک سیستم جداگانه تحت عنوان Arrima به اجرا درآورده است. در صورتی که علاقهمند هستید تا در این استان به عنوان نیروی کار ماهر مشغول به کار شوید میتوانید در طرح اسکیل ورکر کبک شرکت کنید. الزامات و معیارهای کبک تا حدی متفاوت با برنامههای فدرال و نامزدی استانی بوده و شیوه امتیازبندی آن نیز دارای تفاوتهایی است. برای شرکت در برنامه نیروی کار ماهر کبک ابتدا باید یک پروفایل را در سیستم Arrima ایجاد کرده و درخواست خود را برای اخذ گواهی انتخابی کبک ارسال نمایید.
در صورتی که بر اساس سیستم امتیازبندی کبک موفق به اخذ گواهی مذکور شوید با استفاده از این گواهی میتوانید برای اخذ اقامت دائم کانادا اقدام نمایید. انجام این کار از طریق دولت فدرال کانادا انجام خواهد شد و در این فرآیند مواردی نظیر سوابق کیفری و موضوعات پزشکی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
نحوه امتیازبندی اسکیل ورکر کبک بسته به مجرد یا متاهل بودن متقاضی دارای تفاوت خواهد بود.
مهاجرت کاری به کانادا برنامه تاجران ماهر
تاجران با تجربه و واجد شرایط از سرتاسر جهان میتوانند با استفاده از این برنامه راهی کانادا شوند. از جمله الزامات این برنامه داشتن حداقل دو سال سابقه کار و همچنین مهارت در زبان است. ضمن این که تجربه کاری شخص باید در فهرست طقهبندی مشاغل کانادا آمده باشد. زمانی که از واجد شرایط بودن برای برنامه تاجران ماهر اطمینان پیدا کردید میتوانید اقدامات بعدی را برای شرکت در این برنامه انجام دهید. اولین کاری که باید انجام دهید ایجاد یک پروفایل در سیستم اکسپرس اینتری است.
این کار به صورت آنلاین انجام شده و در آن برخی اطلاعات شخصی را ثبت خواهید کرد. ضمن این که برخی موارد از جمله اثبات مهارت در زبان انگلیسی یا فرانسوی باید حتما با ارائه مدارک مربوطه انجام شود. بعد از ایجاد پروفایل وارد فرآیند امتیازبندی خواهید شد و بر اساس معیارهای مربوطه یک امتیاز مشخص به شما تعلق خواهد گرفت. در صورت کسب امتیازات بالا یک دعوت نامه برای شما ارسال خواهد شد که پس از دریافت آن ۶۰ روز زمان خواهید داشت تا برای اقامت دائم خود اقدام نمایید. در نهایت نیز باید امور مربوط به معاینات پزشکی و اخذ گواهی سوءسابقه را انجام دهید. بعد از بررسی کلیه مدارک اجازه اقامت دائم شما در کانادا صادر شده و بعد از مدتی میتوانید کارت اقامت دائم خود را دریافت نمایید.
مهاجرت کاری به کانادا با تجربه کانادایی
کلاس تجربهٔ کانادایی یک شیوه محبوب برای گرفتن اقامت دائم توسط مهاجرانی است که دارای سابقه کار در کانادا هستند. از جمله این افراد میتوان به دانشجویان بینالمللی اشاره داشت که در طول دوران تحصیل خود به صورت پارهوقت کار میکنند. شخص متقاضی این برنامه باید در طول سه سال منتهی به درخواست حداقل ۱۲ ماه سابقه کار داشته باشد. علاوه بر این شخص باید مهارت خود را در زبان از طریق آزمونهای معتبر به اثبات رسانده باشد. ضمن این که تجربه کاری شخص متقاضی باید در یکی از سه سطح صفر (مدیریتی) یا A (حرفهای) یا B (فنی) باشد.
در صورت برخورداری از شرایط یاد شده باید یک پروفایل اکسپرس اینتری ایجاد نموده و برای مواردی نظیر مهارت در زبان مدارک مربوطه را بارگذاری کنید. در صورتی که امتیاز لازم را کسب نکردهاید میتوانید از روشهایی مانند بهبود سطح زبان و اخذ دعوتنامه کاری میزان امتیازات خود را بالا ببرید. یکی از مواردی که باعث عدم موفقیت در کسب امتیازات برای کلاس تجربهٔ کانادایی میشود عدم ارائه مدارک تحصیلی است. اگرچه متقاضیان این برنامه ملزم به ارائه مدارک تحصیلی نیستند اما انجام این کار باعث افزایش امتیازات خواهد شد.
در صورتی که توسط سیستم امتیازبندی اکسپرس اینتری به عنوان نامزد برتر انتخاب شوید یک دعوتنامه دریافت خواهید کرد که با استفاده از آن قادر خواهید بود سایر اقدامات مربوط به اقامت دائم کانادا را پیگیری نمایید. در نهایت نیز پس از تایید دولت فدرال کانادا مجوز اقامت دائم شما در کانادا صادر خواهد شد. آیا با کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا آشنا هستید؟
مهاجرت کاری به کانادا با ویزای کارآفرینی
این نوع ویزا ویژه افراد کارآفرینی است که میتوانند با راهاندازی کسبوکارهای نوآورانه برای کاناداییها شغل ایجاد کنند. برای اخذ این نوع ویزا باید الزاماتی مد نظر قرار داده شود که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
- مورد تایید بودن کسبوکار مورد نظر در کانادا
- وجود یک نامه حمایتی از سازمانها و گروههای سرمایهگذاری مبنی بر علاقه آنها به حمایت از کسبوکار مورد نظر
- مهارت شخص متقاضی در زبان انگلیسی یا فرانسوی
- داشتن تمکن مالی لازم جهت سکونت در کانادا
در صورتی که شرایط اولیه ویزای استارتآپ کانادا را داشته باشید باید در گام اول فرمهای مربوط به درخواست مهاجرت را پر نموده و تمامی مدارک لازم را گردآوری نمایید. پس از پرداخت هزینهها باید درخواست خود را ارسال کرده و منتظر اعلام نتیجه بمانید. در صورت تایید مدارک و قبول درخواست، امکان اخذ ویزای کانادا و سپس اقدام برای گرفتن اقامت این کشور را خواهید داشت.
مهاجرت کاری به کانادا با ویزای خوداشتغالی
یکی دیگر از شیوههای مهاجرت کاری به کانادا اقدام برای اخذ ویزای خوداشتغالی کانادا است. متقاضیان این ویزا باید توانایی ایجاد شغلی را داشته باشند که به واسطه آن حداقل خودشان مشغول به کار شوند. البته گرفتن این ویزا شامل الزاماتی میشود که در زیر آمده است:
- حداقل دو سال سابقه کار در فعالیتهای فرهنگی یا ورزشی و یا خرید و اداره کردن یک مزرعه
- برخورداری از تمکن مالی کافی برای حمایت از خانواده در موقع حضور در کانادا
- کسب امتیازات لازم بر اساس فاکتورهایی نظیر سن، تحصیلات، تجربه کاری، مهارت در زبان و سازگاری
برنامههای سرمایهگذاری و کارآفرینی کبک
علاوه بر اینها، استان کبک نیز در حوزه سرمایهگذاری و کارآفرینی دارای چندین برنامه مختلف از جمله برنامه سرمایهگذاران مهاجر، برنامه کارآفرینی کبک و برنامه خوداشتغالی کبک است. هر یک از این برنامهها دارای معیارها و الزاماتی هستند که در صورت برخورداری از آنها میتوانید درخواست خود را به این استان ارسال نمایید. به عنوان مثال برای شرکت در طرح سرمایهگذاران مهاجر باید حداقل ۲ میلیون دلار کانادا سرمایه داشته باشید و در صورت انتخاب شدن برای این طرح باید حداقل ۱٫۲ میلیون دلار در یکی از بخشهای اقتصادی تعیینشده در کبک سرمایهگذاری کنید.
ضمن این که برخورداری از سابقه کار در حوزههای مورد نظر استان کبک از دیگر الزامات این برنامه به حساب میآید. همچنین برای طرح کارآفرینی کبک نیز شخص متقاضی باید حداقل ۳۰۰ هزار دلار کانادا سرمایه داشته و دارای دو سال سابقه کار در اداره یک بیزنس طی ۵ سال گذشته باشد. متقاضیان طرح خودشتغالی نیز باید حداقل سرمایه ۱۰۰ هزار دلار کانادا را داشته و در زمینهای که مایل به فعالیت هستند حداقل دو سال تجربه داشته باشند. افرادی که برای این نوع از طرحهای کبک اقدام میکنند امکان گرفتن اقامت کانادا برای اعضای خانواده خود را نیز خواهند داشت. برای اطلاعات بیشتر مطلب صفر تا صد مهاجرت به کانادا را مطالعه بفرمایید.
مهاجرت کاری به کانادا با طرح آتلانتیک
طرح ایالات آتلانتیک کانادا (شامل نیوفاندلند و لابرادور، نیوبرانزویک، نوا اسکوشیا و جزیرهٔ پرنس ادوارد) هم یکی دیگر از روشهای مهاجرت کاری به کاناداست. این طرح که به عنوان برنامهٔ مهاجرتی آتلانتیک هم شناخته میشود، بر اساس فاکتورهایی مثل جمعیت سالخورده و کمبود نیروی متخصص در این استانها تدوین شده و میتواند در بین راه های مهاجرت به کانادا راهگشای برخی از متقاضیان باشد. مهاجرت کانادا از مسیر برنامه آتلانتیک، نیاز به مکاتبه با کارفرما و دریافت جاب آفر دارد و خوبی ماجرا اینجاست که کلیهٔ کارفرمایان شرکت کننده در طرح آتلانتیک از طریق پلتفرم معتبر این طرح معرفی شده و هیچ نیازی به داشتن کد LMIA ندارند.
یکی از تفاوتهای مهم اقدام از طریق برنامهٔ مهاجرتی آتلانتیک، عدم نیاز به بررسی گردش حساب متقاضی است و به جرأت میتوان گفت که این روش از لحاظ هزینه مهاجرت کاری به کانادا، جزو مقرون به صرفهترین راههای موجود است. نکتهٔ دیگر اینکه در این برنامه تمکن مالی لازم بر اساس تعداد اعضای خانواده – مستقل از اینکه همراه متقاضی مهاجرت کنند یا خیر – تعیین میشود.
- یک نفر ۲۳۴۰ دلار کانادا
- خانواده دو نفره ۴۰۳۴ دلار کانادا
- خانواده سه نفره ۴۹۵۹ دلار کانادا
- خانواده چهار نفره ۶۰۲۱ دلار کانادا
- خانواده پنج نفره ۶۸۲۹ دلار کانادا
- خانواده شش نفره ۷۷۰۲ دلار کانادا
- خانواده هفت نفره و بیشتر ۸۵۷۵ دلار کانادا
در این برنامه علاوه بر جاب آفر طرحی موسوم به برنامه اسکان یا Settlement Plan نیز وجود دارد که موجب سهولت در اسکان و جا افتادی خانوادهٔ مهاجر در محل زندگی تازهاش میشود و کلیهٔ اطلاعات لازم را در اختیارش میگذرد. برنامه اسکان رایگان است و به کارفرمای متقاضی این امکان را میدهد که نیروی کار بالقوهاش را به یکی از سازمانهای مربوطه معرفی کند و پروسهٔ پیدا کردن محل سکونت را تسریع نماید. از این جا به بعد سازمان مربوطه با متقاضی تماس میگیرد و با طرح سوالات و بررسی شرایط و خصوصیات آنها، مناسبترین پلن سکونت را تدوین و آن را برای متقاضی ارسال مینماید. آیا با شرایط مهاجرت به کانادا بدون مدرک تحصیلی آشنایی دارید؟
متقاضی پس از دریافت برنامه، یک کپی از آن را به کارفرما میفرستد تا کارفرما از طریق نهاد رسمی استانی اقدام کند و برای دعوتنامه متقاضی تأییدیه بگیرد. پس از دریافت گواهی تأییدیه که با عنوان Certificate of Endorsement شناخته میشود، امکان درخواست اقامت دائم برای متقاضی فراهم میشود. بنابراین توصیهٔ اکید میکنیم که در این مرحله از کار و پیش از درخواست اقامت دائم، از اخذ تاییدیه مذکور توسط کارفرما اطمینان حاصل شود. مدارک زیر برای دریافت اقامت دائم از طریق طرح مهاجرت آتلانتیک ضروری میباشند. برای اطلاعات تکمیلی به مطلب مهاجرت به کانادا با دعوتنامه کاری مراجعه بفرمایید.
- مدارک شناسایی
- پاسپورت معتبر
- گواهی تمکن مالی
- مدرک معادل آیلتس با حداقل نمرهٔ ۵
- داشتن تحصیلات مرتبط با کار
- دعوتنامه شغلی تمام وقت از طرف کارفرمای کانادایی
- گواهی اعتبارسنجی و معادلسازی مدارک آموزشی از طریق WES
- مدارک سابقه کار همچون حکم استخدام، فیش حقوقی و غیره
- حداقل سابقه شغلی یک ساله در بازهٔ سه سال گذشته در یکی از گروههای شغلی A یا B و یا 0
- کپی تاییدیه استانی که از طرف کارفرما برای متقاضی ارسال شده
- گواهی عدم سوء پیشینه
- پرداخت هزینه ۱۳۲۵ دلار کانادا برای بررسی درخواست و 85 دلار برای پروسه بیومتریک
- گواهی معاینات پزشکی که ۱۴۰ دلار کانادا برای افراد بزرگسال و ۱۰۰ دلار کانادا برای زیر پانزده سال
مهاجرت کاری به کانادا با ویزای Work Permit
ویزای کاری کانادا یا مجوز کار کانادا اصطلاحاتی هستند که هر از گاهی به جای یکدیگر استفاده میشوند. اما در این بخش به بررسی مجوز کار یا همان ورک پرمیت work permit کانادا میپردازیم و با زیر و بم آن بیشتر آشنا میشویم. مجوز کار در کانادا مدرکی است که فرد کارجو پیش از ورود به خاک کانادا باید باید آنرا در اختیار داشته باشد تا بتواند با اقامت موقت به فعالیت اقتصادی در این کشور بپرازد. از اعداد و ارقام اینطور برمیآید که در کانادا سالانه بیش از ۳۰۰ هزار مجوز کار برای مهاجرین صادر میشود و این نشانگر چیزی جز بازار کار گسترده و مزایای قابل توجه برای مهاجران نمیباشد.
دریافت مجوز کار کانادا و استخدام در بازار کار این کشور پیامدهای مثبت زیادی دارد که شاید مهمترین آنها امکان تغییر اقامت موقت به اقامت دائم کانادا باشد و موارد دیگرش شامل درآمد خوب و به دلار و امکان رفت و آمد به نقاط مختلف کشور و سایر مزایای یک نیروی کار در این کشور برمیگردد. اما دریافت مجوز کار کانادا به چه شرایط و آیتمهایی نیاز دارد؟ شاید اولین چیزی که باید مد نظر داشت، اتصالات و وابستگیهای متقاضی به کشورش باشد.
یعنی اگر آفیسر مربوطه، با مطالعهٔ پرونده قانع نشود که متقاضی بعد از اتمام مهلت ویزای کار کانادا، دلایل کافی برای بازگشت به وطنش دارد، پرونده به خیل عظیم پروندههای ریجکت شده فرستاده میشود و به جایی نمیرسد. و این قانع کردن کار چندان دشواری نیست و فقط چم و خم خاصی دارد و با یک سری ملاحظات ساده قابل انجام است. بر همین اساس به مراجعین توصیه میکنیم که حتما از مشورت با وکیل مهاجرت به کانادا بهره ببرند و یا تا جای ممکن و از منابع موثق اطلاعات کسب کنند.
موارد دیگر تقریباً سرراست هستند و شامل مواردی چون مدارک تمکن مالی و گواهی سوء پیشینه و گواهی سلامت پزشکی و دو مورد تعهدنامه برای عدم فعالیت در مشاغل غیرقانونی در کانادا و ارائهٔ کلیهٔ مدارک خواسته شده توسط سفارت میشوند. مدارک لازم برای دریافت مجوز کار هم یک سری آیتم مرسوم به شرح زیر هستند اما احتمال این هم باید در نظر داشت که آفیسر سفارت مدارک بیشتری را از متقاضی درخواست کند.
- دو قطعه عکس پاسپورتی
- پاسپورت با اعتبار دست کم شش ماهه از موعد سفر
- مدارک تحصیلی
- مدارک شغلی
- گواهی تمکن مالی
- مدارک دورهها و کورسهای گذرانده شده
- رسید هزینههای ثبت درخواست در سفارت
مهاجرت کاری به کانادا با خانواده
خوشبختانه برای همراهی خانواده با فرد متقاضی تسهیلات و شرایط معقولی وجود دارد و دارندگان ویزای کاری یا همان work permit کانادا نه تنها مانعی برای زندگی در کنار خانواده نخواهند داشت، بلکه همسر و فرزندانشان از مزایای ویژهای برخوردار خواهند بود. مثلاً همسر فرد میتواند با دریافت مجوزی موسوم به open permit مشغول کار شود و یا فرزندان بدون نیاز به مجوز تحصیلی در کانادا تحصیل کنند. اما ببینیم که از نظر دولت کانادا، چه کسانی به عنوان خانوادهٔ مستقیم فرد به شمار میروند و میتوانند دارندهٔ ویزای کاری کانادا را همراهی کنند.
به جز همسر دارنده ویزا که به صورت خودکار و با ارائهٔ مدارک معتبر تأهل امکان همراهی با متقاضی را دارد، پدر و مادر و یا پدربزرگ و مادربزرگی که تحت تکفل فرد هستند، میتوانند به خاک کانادا وارد شوند. در مرتبهٔ بعدی فرزند یا فرزندخواندگان متقاضی هستند که باید زیر ۲۲ سال و مجرد باشند و در مورد فرزندخوانده، ارائه مدارک سرپرستی لازم است. در شرایطی که فرزند/فرزندخوانده بیش از بیست و دو سال سن و بیماری و وضعیت جسمانی خاصی داشته باشد امکان همراهی با دارندهٔ ویزا برقرار است. مورد آخر خواهرزاده و برادرزادهٔ فرد هستند که باید یتیم بوده، مجرد و تحت حمایت فرد باشند و سنشان پایینتر از ۱۸ سال باشد.
امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.