ویزای استارتاپ | ویزای کارآفرینی

ویزای استارتاپ | ویزای کارآفرینی

آیا فردی خلاق و نوآور در زمینه کارآفرینی هستید؟آیا تمایل به مهاجرت و ایجاد یک کسب و کار استارتاپی دارید؟ اگر این طور است و نمی‌دانید که از چه طریقی باید برای مهاجرت به خارج از کشور اقدام کرده و از بین انواع ویزای استارتاپ کانادا، استرالیا، انگلیس، فرانسه، لیتوانی و استونی کدامیک بهتر بوده و مناسب شرایط فعلی شماست، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

نوع ویزا استارت آپ و کارآفرینی
شرایط زبان متوسط
مزایای ویزا همراهی خانواده، قابل تمدید
نیاز به سرمایه کم تا متوسط
دسترسی سریع

معرفی

برای اطلاع از اینکه ویزای استارتاپ چیست، تعریف ویزای کارآفرینی و ویزای استارتاپ کشورهای مختلف با سایت مهاجرتی نیلگام همراه شوید.

شاید خیلی از شما تا به حال نام ویزای استارتاپ (ویزای استارت آپ) یا start up visa به گوشتان نخورده باشد و ندانید که این نوع از مجوز ورود به کشورهای مختلف دنیا مختص چه اشخاصی است.

اگر به طور پیش فرض فکر می‌کنید که ویزای استارت آپ مثل ویزای توریستی یک مجوز کوتاه مدت بوده و کارایی خاصی ندارد و شرایط و مدارک مورد نیاز ویزای استارتاپ استرالیا با ویزای استارتاپ کانادا یکسان است، باید بگوییم که هیچ گونه آشنایی با این مجوز ارزشمند و بین‌المللی نداشته و بهتر است تا در ادامه با ماهیت کلی این ویزا، اینکه ویزای استارتاپ چیست، مدارک مورد نیاز آن شامل چه مواردی می شود و از چه کشورهای می‌توان برای ویزای استارت اپ اقدام کرد آشنا شوید.

چون ممکن است شما هم دارای شرایط لازم برای اپلای این نوع از ویزا از کشور محبوب خود بوده و بتوانید در مدت زمان نسبتاً کوتاهی مهاجرت از طریق ویزای استارت آپ را تجربه کنید.

ویزای استارتاپ

ویزای استارتاپ

ویزای استارت آپ یک مجوز اقامت است که توسط برخی از کشورهای دنیا برای دعوت از کارآفرینان واجد شرایط صادر می‌شود، افرادی که در حال جمع آوری و افزایش بودجه و سرمایه اولیه کار بوده و به دنبال اقامت دائم یک کشور از طریق کارآفرینی هستند.

در واقع، کشورهای توسعه یافته برنامه‌ای را تحت عنوان ویزای استارتاپ و کارآفرینی، با قواعد و شرایطی خاص به متقاضیان خارجی ارائه می‌دهند، تا این افراد به عنوان موسسان و کارآفرینان خوش آتیه آینده، ایده‌های کاری و مشاغل امیدوار کننده و مهم خود را در محیط و بستری مناسب، به سرانجامی ایده آل و سودآوری برسانند.

بر همین اساس، ویزای استارت آپ به کشورهای توسعه یافته و پیشرفته کمک می‌کند تا کارآفرینان بالقوه را برای آوردن علم و دانش، ایجاد کسب و کار جدید و توسعه اقتصاد کشور جذب نماید.

به عنوان یک مهاجر و شهروند تازه وارد، شما با موانع قانونی و فرهنگی مختلفی برای ایجاد کسب و کار جدید و حفظ آن در یک کشور خارجی روبرو می‌شوید، اما ویزای کارآفرینی موانع احتمالی را از پیش روی شما برداشته و در صورت داشتن شرایط لازم و اثبات کارآمدی کسب و کار پیشنهادی، امکان دریافت اقامت دائم برای متقاضی و اعضای نزدیک خانواده وی وجود خواهد داشت.

ویزای کارآفرینی

پیش از معرفی انواع ویزای استارت آپ معروف کشورهای معتبر دنیا، باید به این نکته اشاره کنیم که در برخی از طرح‌ها و برنامه‌های مجوز استارتاپ با ویزای کارآفرینی فرق داشته و در برخی مواقع دارای ماهیت و مفهوم مشابهی هستند.

این در حالی است که مجوز کارآفرینی و استارت آپ کاملاً با ویزای سرمایه گذاری در مشاغل و بیزینس‌های تجاری فعال در بازار کار فرق داشته و نیازمند سابقه مدیریتی، بیزینس پلن و تلاش فردی متقاضی برای راه اندازی کسب و کار و رشد و توسعه سریع آن در بازار کار بین المللی است.

اما برای اینکه درک کامل و همه جانبه‌ای از ویزای کارآفرینی و یا ویزای استارت آپ پیدا کنید، در ادامه بهترین مقاصد استارتاپی و طرح‌های قابل ارائه توسط کشورها را به شما معرفی می‌نماییم.

ویزای کارآفرینی و استارت اپ

ویزای استارت آپ کشور کانادا چیست؟

اکنون که جواب سوال ویزای استارتاپ چیست را گرفتید و با مفهوم کلی آن آشنا شدید، بهتر است در ادامه با انواع ویزای استارت آپ، کشورهای ارائه دهنده این نوع از ویزا و مدارک و شرایط مورد نیاز آن آشنا شوید.

در حال حاضر، یکی از محبوب‌ترین و بهترین نمونه‌های حال حاضر دنیا، ویزای استارتاپ کانادا است که برای مهاجرت به این کشور طراحی شده و مختص متقاضیان دارای شرایط زیر است:

  • توانایی رقابت با سایر بیزینس پلن ها و ایده‌های تجاری بین المللی را داشته باشد
  • موجب ایجاد موقعیت شغلی برای شهروندان کانادایی گردد
  • ایده تجاری وی نوآورانه و خلاقانه باشد

اگر تمایل دارید تا از طریق ویزای استارت آپ مهاجرت به کانادا را تجربه کنید، باید بیزینس پلن و یا همان ایده تجاری خود را به یکی از سازمان‌های مورد تائید دولت کانادا ارائه داده و موافقت آنها را دریافت کنید. این سازمان‌ها شامل موارد زیر می شوند:

  • Venture capital funds
  • Angel investor groups
  • Business incubators

این شرکت‌ها گروه‌های تجاری هستند که از ایده‌های تجاری و استارت آپ‌های دارای شرایط لازم پشتیبانی می‌کنند و در کسب و کار انها سرمایه گذاری لازم را انجام می‌دهند. در صورتی که پتانسیل پروپوزال شما مورد تائید شرکت‌های سرمایه گذاری در کشور کانادا قرار بگیرد، یک نامه تائیدیه به نام letter of support برای شما صادر می‌گردد.

اگر حمایت و پشتیبانی مالی شرکت‌های زیر مجموعه Venture capital fund شامل حال بیزینس پلن شما شود، امکان استفاده از حداقل سرمایه گذاری 200 هزار دلاری را با ویزای استارت اپ در کانادا خواهید داشت.

چنانچه مورد تائید و اسپانسرشیپ یکی از شرکت‌های زیرمجموعه Angel investor groups قرار بگیرید، از حداقل سرمایه گذاری 75 هزار دلاری برای کارآفرینی و ایجاد کسب و کار از طریق ویزای استارتاپ کانادا برخوردار شده و برای شرکت‌های زیر مجموعه Business incubators اطلاعاتی ارائه نشده است.

یکی از فاکتورهای مهم در رابطه با اخذ ویزای استارت آپ هر کشوری توجه به مدارک و شرایط مورد نیاز برای شرکت در این برنامه مهاجرتی است. بنابر جدیدترین اطلاعات ارائه شده در وب سایت Canada.ca، فاکتورهای اصلی متقاضی شرکت در برنامه ویزای استارت آپ کانادا شامل موارد زیر می‌شود:

  • از بودجه و تمکن مالی کافی برای اقامت در کانادا برخوردار باشید
  • از یکی از سازمان‌های مورد تائید کشور کانادا نامه پشتیبانی اسپانسرشیپ دریافت کنید
  • یک ایده تجاری و کسب و کار واجد شرایط و قابل قبول را ارائه دهید
  • دارای مهارت زبان مورد تائید این طرح باشید

باید به این موضوع توجه کنید که شرایط مورد نیاز در تمامی برنامه‌های ویزای استارتاپ با یکدیگر مشابه نبوده و تفاوت‌های اساسی دارند، برای مثال، برنامه ویزای کارآفرینی بریتیش کلمبیا کانادا دارای دو نوع اصلی و منطقه ای است و برای شرکت در هر یک از آنها به فاکتورهای معینی از تجربه کاری، حداقل میزان دارایی، حداقل میزان تحصیلات، ایده تجاری، درصد مالکیت از کسب و کار، حداقل سرمایه گذاری، تعداد موقعیت های شغلی ایجاد شده، محل سکونت، تسلط زبان، نوع بیزینس و غیره نیاز خواهد بود.

در صورتی که دارای شرایط اولیه شرکت در برنامه کارافرینی و ویزای کارآفرینی کانادا نباشید، درخواست شما مورد ارزیابی قرار نگرفته و امکان مهاجرت و دریافت کارت اقامت کانادا برای شما وجود نخواهد داشت.

با توجه به وجود جزئیات بسیار زیاد در مورد اخذ ویزای استارتاپ کانادا و انواع آن، توصیه می‌کنیم که در کنار تحقیقات شخصی، از مشاوره و خدمات تخصصی موسسه مهاجرتی نیلگام در این زمینه استفاده کنید.

ویزای استارت آپ کشور استرالیا چیست؟

کشور استرالیا یکی دیگر از مقاصد مناسب کارآفرینی و اقدام برای ویزای استارت آپ است که در قالب ویزای 188 استرالیا خدمات کارآفرینی را به متقاضیان واجد شرایط خارجی ارائه می‌دهد. این نوع از مجوز کشور استرالیا در دسته کارآفرینی و حوزه کسب و کار قرار گرفته و یک نوع از ویزای موقتی و استانی این کشور محسوب می‌شود.

بنابر اطلاعات ارائه شده در وب سایت دولتی استرالیا، ویزای استارت آپ این کشور مناسب متقاضیانی با سابقه مالکیت و مدیریت یک کسب و کار معتبر در 4 سال اخیر است که از توانایی و پتانسیل لازم برای راه اندازی و مدیریت یک کسب و کار جدید در این کشور سرسبز و زیبا برخوردار هستند.

عموماً اعتبار ویزای استارتاپ استرالیا 5 ساله بوده و می‌توان آن را برای دو سال دیگر تمدید کرد. چنانچه متعهد به ایجاد و توسعه کسب و کار در استرالیا باشید، اجازه درخواست ویزای دائم این کشور را خواهید داشت.

ویزای استارتاپ و یا همان 188 استرالیا به شما اجازه انجام کارهای زیر را می‌دهد:

  • اقامت در استرالیا برای یک بازه 5 ساله
  • همراه آوردن اعضای خانواده (همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال)
  • اجرا و راه اندازی یک کسب و کار جدید در کشور استرالیا
  • اپلای برای ویزای دائمی 888 کارافرینی و سرمایه گذاری

در این میان، شرایط کلی اقدام برای ویزای استارت آپ استرالیا نیز شامل موارد زیر می‌شود:

  • داشتن دعوت نامه استانی
  • داشتن سابقه مالکیت و مدیریت کسب و کار در 4 سال اخیر
  • برخورداری از حداقل سرمایه 1.250 هزار میلیون دلاری استرالیا
  • داشتن حداقل گردش مالی 500 هزار دلاری در یک بازه دو ساله
  • مالک حداقل 30 درصد از سهام کسب و کار
  • دریافت حداقل 65 امتیاز از فاکتورهایی نظیر میزان سن، مقدار سرمایه، گردش مالی، سابقه صادرات و واردات، ابتکار و سرمایه گذاری،نمره زبان، مدرک تحصیلی
  • داشتن حداقل 18 سال سن

این برنامه کارآفرینی یکی از روش‌های مهاجرت به استرالیا است که نسبتاً زمان‌بر و پیچیده بوده و نیازمند مشاوره تخصصی و تجربه فردی متقاضی است.

انواع ویزای استارتاپ

ویزای استارت آپ کشور انگلیس چیست؟

اگر تمایل به کسب ویزای استارتاپ انگلیس 2022 دارید، باید ایده کاری و تجاری شما خلاقانه باشد و با تمام موارد موجود در بازار کار این کشور فرق کند. همچنین باید پیش از اپلای و اقدام برای مجوز استارت آپ انگلیس، ایده و بیزینس پلن خود را در اختیار سازمان‌های مورد تائید دولت انگلستان قرار دهید، تا در صورت موافقت با طرح شما یک نامه تائیدیه endorsement letter صادر کنند.

به عنوان متقاضی ویزای استارت آپ Uk، شما باید دارای حداقل 18 سال سن و مهارت زبان انگلیسی در حد سطح B2 CEFR باشید. این در حالی است که نیاز به اثبات داشتن بودجه و تمکن مالی اولیه برای پوشش هزینه‌های زندگی در کشور انگلستان را نیز دارید.

متقاضی شرکت در برنامه کارآفرینی و ویزای کارافرینی انگلیس باید یک آزمایش مدیکال کامل انجام دهد و از فاکتورهای تعیین شده زیر، 70 امتیاز کسب کند:

  • ایده تجاری خلاقانه، قابل اجرا و مقیاس پذیر باشد
  • متقاضی پیش از درخواست این مجوز اقدام به راه اندازی کسب و کار و تجارت در انگلیس نکرده باشد
  • مهارت زبان انگلیسی وی حداقل در سطح  B2 باشد (سطح متوسط زبان)
  • دارای شرایط مالی تعیین شده اولیه باشد (داشتن حداقل 1270 پوند در حساب بانکی بین المللی برای حداقل 28 روز قبل از زمان اپلای ویزا)

مدت اعتبار ویزای استارت آپ انگلستان دو ساله بوده و قابل تمدید نیست. البته در صورتی که قادر به راه اندازی کسب و کار با استفاده از ویزای استارت آپ باشید، تجارت شما مورد تائید سازمان‌های دولتی قرار گیرد، یک تجارت فعال و قابل اتکا و در حال پیشرفت باشد، می توانید به ویزای خلاقانه innovator تغییر حالت داده و برای مدت زمان بیشتری در انگلیس اقامت داشته باشید.

ویزای استارت آپ کشور فرانسه چیست؟

گزینه بعدی استارت آپ و کارآفرینی در خارج از کشور مربوط به یکی از جذاب‌ترین طرح‌های موجود در قاره اروپا و حوزه شینگن یعنی ویزای استارت آپ فرانسه 2022 می‌شود.

اگر مایل هستید تا به عنوان یک کارآفرین واجد شرایط خارجی برای این طرح اپلای کرده و شرایط مهاجرت را برای خود و اعضای خانواده (یعنی همسر و فرزندان وابسته) فراهم کنید، نیاز به منابع مالی و یا داشتن حقوق ناخالص سالانه معادل دو برابر حداقل دستمزد این کشور یعنی چیزی در حدود 38.500 هزار یورو دارید.

در عین حال ملزم به ارائه بیزنس پلن و بیزینس مدل به یکی از انکوباتورها و یا سازمان‌های شتاب دهنده استارتاپی مورد تائید دولت فرانسه بوده و باید پذیرش رسمی از آنها دریافت کنید.

در نهایت چنانچه با درخواست ویزای استارتاپ فرانسه شما موافقت شود، مزایای زیر در انتظار شما خواهد بود:

  • دریافت ویزای 4 ساله و قابل تمدید تا 4 سال دیگر
  • اجازه سفر بدون ویزا به تمامی 26 کشور حوزه شنگن
  • امکان دریافت اقامت دائمی اروپا
  • اجازه همراهی همسر و فرزندان متقاضی
  • نبود الزام به داشتن سطح زبان بالا و ارائه مدرک آکادمیک
  • امکان فعالیت به صورت خوداشتغالی و فعالیت در سطح بین‌المللی

شما می‌توانید با رزرو وقت مشاوره از موسسه مهاجرتی نیلگام، از تمامی جزئیات کاربردی و مهم این طرح مهاجرتی استارتاپی مطلع شده و در صورت تمایل، با همراهی کارشناسان مجرب نیلگام برای این طرح جذاب اقدام کنید.

ویزای استارتاپ فرانسه 2022

ویزای استارت آپ کشور لیتوانی چیست؟

چنانچه تمایل به مهاجرت و فعالیت کارآفرینی در حوزه اروپا و شنگن داشته باشید، مقاصد و طرح‌های انتخابی شما محدود نبوده و می‌توانید به غیر از ویزای استارت آپ فرانسه به سراغ سایر گزینه‌های مطرح این قاره از جمله ویزای استارت آپ لیتوانی 2022 بروید.

یکی از مزایای اصلی این طرح کارآفرینی و استارتاپی اروپا در این است که برخلاف بسیاری از گزینه‌های مهاجرتی ویزای استارتاپ و کارآفرینی، دارای پیش شرط و الزام برای ارائه بودجه و سرمایه بالای اولیه نیست.

یعنی هیچ شرطی برای حد و حدود سرمایه، افتتاح شرکت در کشور لیتوانی و شرط استخدام نیرو وجود نداشته و متقاضی ملزم به ارائه مدرک تحصیلی تکمیلی دانشگاهی برای اپلای این ویزای استارتاپی نیست.

شما تنها ملزم به ارائه یک ایده کاری خلاقانه و بیزینس پلن موجه و جذاب به سازمان‌های استارتاپی لیتوانی بوده و باید این موضوع را اثبات کنید که از توانایی مالی کافی برای پوشش هزینه‌های اولیه راه اندازی کسب و کار و زندگی برای حداقل 12 ماه در کشور لیتوانی برخوردار هستید.

بر همین اساس، چنانچه دارای ایده نوآورانه در یکی از حوزه‌های بیوتکنولوژی، الکترونیک، فناوری لیزری، فناوری مالی، فناوری اطلاعات و ارتباطات ICT، مکاترونیک و نانوتکنولوژی هستید و می‌خواهید تا اطلاعات بیشتری در مورد این برنامه مهاجرتی کسب کرده و اپلای کنید، تنها کافیست تا کارشناسان موسسه مهاجرتی نیلگام در تماس باشید.

ویزای استارت آپ کشور استونی چیست؟

در نهایت نوبت به معرفی یکی از جدیدترین برنامه‌های مهاجرتی استارت آپی قاره اروپا و حوزه شنگن یعنی ویزای استارت آپ استونی 2022 می‌رسد.

طرحی که دارای اعتبار یک ساله بوده و برای حداکثر 183 روز قابل تمدید است. برای اپلای این ویزای ارزشمند کشور استونی شما نیاز به یک کسب و کار نوآورانه و مقیاس پذیر حوزه فناوری دارید، باید ایده کاری و بیزنس مدل شما از پتانسیل کافی برای رشد و توسعه در سطح جهانی برخودار باشد و در یک حوزه استارتاپی تکنولوژی محور فعالیت کنید.

خوشبختانه این نوع از ویزای استارتاپ و کارآفرینی کشور استونی نیز نیاز به حداقل سرمایه گذاری نداشته و تنها متقاضی نیاز دارد که داشتن حداقل توانایی مالی 2 هزار یورویی در هر سال را برای پوشش هزینه‌های اولیه زندگی اثبات کند.

اگر تا به حال به خاطر نداشتن مدرک زبان بین‌المللی، نداشتن سرمایه بالا و یا مدارک تحصیلی عالی دانشگاهی، از قدم گذاشتن در مسیر کارآفرینی و شروع یک کسب و کار استارتاپی سودده در خارج از کشور هراس داشته‌اید؛ اما توانایی ارائه ایده نوآورانه و بیزینس پلن و بیزینس مدل موجهی را به سازمان‌های استارتاپی خارجی دارید، دیگر نباید نگران چیزی باشید و لازم است که هر چه سریع‌تر برای طرح ویزای استارت آپ استونی 2022 اپلای کنید.

در یک نتیجه گیری کلی می توان این طور گفت که مبحث کارافرینی و استارت آپ پیچیدگی خاصی داشته و در برخی از کشورها با مقوله سرمایه گذاری ترکیب و ادغام شده است.

 ممکن است از متقاضی انتظار انجام امور مدیریتی و رسیدگی کامل به امور شرکت شود، ممکن است ددلاینی برای رسیدن به نتیجه اولیه ، ورود به بازار و سودآوری تعیین گردد و یا اینکه به متقاضی اجازه فعالیت در تجارتی فعال و از قبل پی ریزی شده داده شود.

در واقع ویزای استارت آپ هر کشور دارای قوانین و شرایط متفاوتی بوده و ممکن است شرایط مالی، تحصیلی و کاری شما تنها با یک برنامه کارآفرینی خارجی مطابقت داشته و مناسب شما باشد.

بر همین اساس، موسسه مهاجرتی نیلگام به شما توصیه می کند که پیش از اقدام برای درخواست ویزای استارتاپ و انتخاب مقصد احتمالی، از مشاوره و خدمات تخصصی کارشناسان ما در این حوزه بهره مند شده و برای دستیابی به بهترین نتیجه و بالا بردن شانس موفقیت‌تان در این حوزه، در ارزیابی دقیق شرایط مالی، تحصیلی، کاری و بیزینس پلن نیلگام شرکت کرده و ایده‌آل ترین گزینه مهاجرتی را برای خود و اعضای خانواده انتخاب کنید.

 

دیدگاه های خود را با ما به اشتراک بگذارید.
ثبت نظر
( 2
)
5/5