مهاجرت, مهاجرت کاری

زمان ارائه درخواست PEQ

به عنوان فارغ التحصیل آینده کبک، شما می توانید درخواست خود را برای گواهی گزینش کبک CSQ ارائه دهید و این درخواست نباید زودتر  از شش ماه قبل از تاریخی که منتظر دریافت گواهی اتمام موفقیت آمیز یا واجدشرایط دیپلم هستید، و یا ۳۶ ماه دیرتر از زمان دریافت دیپلمتان، انجام شود. به هرحال گواهی گزینش کبک به محض ارائه نسخه رونوشت نهایی تکمیل شده ، همرا با گواهی اتمام موفقیت آمیز یا دیپلمتان ، صادر می شود.

شما می توانید درخواستتان را برای برنامه PEQ کبک، از کبک یا خارج از کبک ارائه دهید.

اگر درخواست شما برگردانده شد، از شما خواسته می شود تا درخواستی تحت برنامه نیروی متخصص، بدون هزینه و براساس قوانین موثر بر ورود و مراحل درخواستتان، ارائه دهید.

اگر شما برنامه مطالعاتی جدیدی را شروع کرده اید، نمی توانید درخواست گواهی گزینش کبک را به عنوان نیروی کار متخصص ارائه دهید.

اگر شما فارغ التحصیل کبک هستید و به مدت حداقل ۱۲ ماه ، شغلی تخصصی داشته اید، به عنوان مثال، از طریق مجوز کار بعد از دیپلم، می توانید درخواست خود را تحت PEQ به عنوان فارغ التحصیل کبک و یا نیروی کار خارجی متخصص موقت ، بسته به شرایط گزینشی که برایتان سودمندترین است، ارائه دهید. در هرصورت ، اطمینان یابید که از فرم مناسب استفاده می کنید.

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *