مهاجرت

پاسپورت فرانسه | راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه

اگر مایل به اخذ پاسپورت فرانسه و حق شهروندی این کشور هستید، با آخرین اطلاعات راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه، با موسسه مهاجرتی نیلگام همراه شوید. همواره بسیاری از ایرانیان تمایل زیادی به سفر توریستی و حتی مهاجرت به کشور فرانسه و گشت و گذار در شهر معروف پاریس دارند و برای اخذ ویزای شنگن این کشور تلاش زیادی می کنند.

اما اخذ یکی از انواع مختلف ویزای فرانسه مثل ویزای تحصیلی و یا ویزای کاری این کشور تفاوت بسیار زیادی با اخذ پاسپورت فرانسه و حق شهروندی این کشور داشته و به هیچ عنوان قابل قیاس نیست. یعنی اینکه فکر کنید با موفقیت در دریافت ویزای توریستی، تحصیلی و یا کاری کشور فرانسه، می توانید به راحتی و به سرعت به سراغ پاسپورت دوم یعنی پاسپورت فرانسه بروید، سخت در اشتباه هستید و پروسه این کار به این سادگی ها نیست.

برای این که بتوانید به خوبی در مورد جزئیات گذرنامه فرانسه اطلاعات کسب کنید و بفهمید که به عنوان یک ایرانی با چه روندی روبرو هستید، قصد داریم تا در ادامه با راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه، تمامی احتمالات ممکن را برای شما بازگو کرده و به ارزیابی جامع شرایط اخذ پاسپورت ارزشمند فرانسه برای یک شهروند ایرانی بپردازیم.

پاسپورت فرانسه

برای این که بفهمید تا چه اندازه دریافت پاسپورت فرانسه می تواند برای پیشرفت زندگی شما ارزشمند باشد، بد نیست تا نگاهی به آمار قوی ترین و معتبرترین پاسپورت های جهان بیاندازید که در آن پاسپورت فرانسه در کنار کشورهای نظیر مالت، جمهوری چک، یونان، لهستان، مجارستان و کانادا جایگاه بسیار ویژه پنجم در سراسر دنیا را کسب کرده و از لحاظ اعتبار بالاتر از کشورهایی مثل نروژ، اسلوونی، اسلوواکی و ژاپن قرار گرفته است.

این آمار هر ساله تغییر کرده و ممکن است رنکینگ پاسپورت های جهان در وب سایت های مختلف متفاوت باشد. در حال حاضراگر به دو وب سایت معروف رنکینگ جهانی گذرنامه یعنی Passport index و یا henleyglobal مراجعه کنید، می بینید که در هر دو وب سایت، رتبه و رنکینگ جهانی پاسپورت فرانسه در مقام پنجم قرار دارد.

اما جزئیات ارائه شده درباره گذرنامه فرانسه در دو وبسایت ذکر شده کمی با هم متفاوت است که در ادامه به هر دوی آنها اشاره می کنیم.

قدرت پاسپورت فرانسه در وب سایت Passport index

  • امکان سفر آزادانه و بدون ویزا به 102 کشور دنیا
  • امکان سفر با ویزای فرودگاهی به 36 کشور در جهان
  • داشتن قرارداد ویزای الکترونیکی ETA با 5 کشور
  • الزام به اخذ ویزا برای سفر به 55 کشور دنیا

این در حالی است که جزئیات قدرت پاسپورت فرانسه در وب سایت henleyglobal به گونه دیگری بوده و به شرح زیر است:

  • امکان سفر آزادانه (بدون ویزا، با ویزای فرودگاهی و یا الکترونیکی) به 187 کشور دنیا
  • الزام به دریافت ویزا برای 39 کشور جهان

پاسپورت فرانسه از سال 2009 به صورت بایومتریک عرضه می شود، این بدین معنی است که گذرنامه های این کشور دارای چیپ مخصوص بوده و اطلاعات هویتی دارنده آن از جمله عکس دیجیتال و اثرانگشت وی را شامل می شود که مطابق با استانداردهای اتحادیه اروپا است.

نسخه استاندارد و نرمال شهروندی پاسپورت فرانسه به رنگ قرمز تیره (بوردو) و دارای 32 صفحه مجزا است و همانند خیلی از پاسپورت ها، اطلاعات کلیدی و مهم دارنده آن از جمله، عکس جدید، امضا، اطلاعات شخصی از جمله قد، رنگ چشم، محل و تاریخ تولد، تاریخ صدور پاسپورت، تاریخ انقضا گذرنامه، شماره اختصاصی پاسپورت و موارد دیگر در صفحه اصلی اولیه گذرنامه با قابلیت آیریس اسکنر چاپ شده است.

شاید دانستن این موضوع برای ایرانی ها جالب باشد که یکی از تفاوت های عمده گذرنامه فرانسه با ایران، در اعتبار آن است. به بیانی دیگر، اعتبار پاسپورت فرانسه برای متقاضیان بالای 18 سال 10 ساله بوده و برای متقاضیان کمتر از 18 سال برابر با 5 سال است.

این در حالی است که اعتبار پاسپورت ایرانی برای تمامی متقاضیان با دامنه سنی مختلف یکسان بوده و حداکثر 5 سال است.

شهروندی فرانسه

موضوعی که لازم است پیش از موضوع راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه به آن بپردازیم این است که دریافت گذرنامه و یا همان پاسپورت فرانسه برای شهروندان خارجی دارای سلسله مراتب است و از ویزا و کارت اقامت شروع شده و بعد از طی کردن پروسه ای مشخص به دریافت حق شهروندی و در نهایت پاسپورت فرانسه ختم می شود.

پاسپورت فرانسه یکی از دو مدرک مهمی است که در کنار کارت ملی فرانسه Carte Nationale d’Identite این موضوع را نشان می دهد که فرد دارنده این مدرک مهم دارای حق شهروندی و تابعیت کشور فرانسه است.

بنابر توافق نامه کشورهای حوزه شنگن که مابین 26 کشور معتبر اروپایی از جمله آلمان، اسپانیا، ایتالیا، سوئد و سوئیس شکل گرفته، فرد دارنده کارت ملی و کارت اقامت فرانسه می تواند به راحتی و بدون نیاز به دریافت ویزا به تمامی کشورهای این حوزه سفر کرده و در آنها اقامت داشته باشد. اما برای کشورهای خارج از حوزه شنگن، نظیر اتحادیه اروپا و یا سایر کشورهای دنیا در قاره های دیگر مثل کانادا و یا آمریکا، فرد نیاز به ارائه پاسپورت و ویزای معتبر خواهد داشت.

بگذارید با ذکر چند مثال کوتاه، شرایط سفر با حق شهروندی و گذرنامه فرانسه و سایر گزینه های ممکن را به شما شرح دهیم.

فرض کنید که به عنوان یک ایرانی تنها موفق به اخذ ویزای شنگن کوتاه مدت توریستی مولتی فرانسه شده اید، شما می توانید تا پیش از پایان اعتبار ویزای خود( برای مثال 2 هفته)، به غیر از فرانسه به چندین کشور حوزه شنگن از جمله سوئد، سوئیس، بلژیک و آلمان نیز (بدون نیاز به اخذ ویزای مجدد) سفر کرده و در نهایت قاره اروپا را به سمت کشور مبدا ترک کنید.

اگر تحت شرایطی که در ادامه به توضیح آنها می پردازیم، دارای کارت اقامت موقت و قابل تمدید فرانسه باشید، کماکان تابعیت و شهروندی شما ایرانی بوده و دارای مدرک موقت اقامت کشور فرانسه هستید، از این رو، سطح شما با فرد دارنده حق شهروندی و پاسپورت فرانسه فرق می کند و آزادی ها و مزایای چنین فردی را نخواهید داشت.

اما با این حال، باز هم می توانید بدون نیاز به ویزا، مادامی که کارت اقامت اروپای شما اعتبار دارد، به سایر کشورهای حوزه شنگن سفر کنید.

در واقع استثناً اعتبار و قدرت کم پاسپورت ایران در این زمینه تاثیری نداشته و داشتن کارت اقامت فرانسه، می تواند امکان سفر به کشورهای اروپایی شنگن را برای شما فراهم کند. البته، اعتبار ویزا و کارت اقامت در این بخش تاثیرگذار بوده و نمی توان بدون توجه به اعتبار این دو مدرک، برای همیشه از این مزیت استفاده کرد.

در نهایت، فردی که دارای حق شهروندی و پاسپورت فرانسه است، به جای کارت اقامت موقتی دارای کارت اقامت دائمی و کارت ملی این کشوراست و از گذرنامه قدرتمند فرانسوی بهره می برد. این بدین معنی است که دیگر نیازی به داشتن ویزا برای حضور در کشورهای حوزه شنگن و اغلب کشورهای اتحادیه اروپا نداشته و می تواند بدون ویزا و یا با ویزای فرودگاهی به حداقل 156 کشور دنیا سفر کند.

راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه

اکنون که با کلیت گذرنامه کشور فرانسه آشنا شدید، نوبت به راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه می رسد، این که به عنوان یک شهروند ایرانی، چه روش ها و گزینه هایی در پیش روی شماست و بهترین انتخاب برای اخذ گذرنامه فرانسه برای یک ایرانی چه خواهد بود.

در وهله اول باید این موضوع را برای شما روشن کنیم که نمی توان با دریافت یک ویزای موقتی مثل ویزای توریستی فرانسه، توقع اقامت دائم و اخذ گذرنامه و حق شهروندی کشور فرانسه را داشت. یعنی اگر به فکر این هستید تا به نحوی مجوز ورود به این کشور را گرفته و ویزای توریستی یا تجاری را به ویزای بلند مدت تایپ D و اقامت دائم و در نهایت حق شهروندی و پاسپورت تبدیل کنید، باید بگوییم که این امکان وجود نداشته و مسیر اشتباهی را انتخاب کرده اید.

این موضوع برای آن دسته از افرادی که به صورت قانونی و یا غیرقانونی خود را به فرانسه رسانده و درخواست پناهندگی می کنند نیز صدق کرده و در اغلب موارد باید سختی های زیادی را تحمل کنند، احتمال برگشت دادن شان به کشور مبدا (با توجه به نبود مشکل جدی جنگ زدگی و یا داشتن امنیت جانی و سیاسی) زیاد است و در نهایت به کارت اقامت مشروط این کشور منتهی می شود.

در اینجا سوالی که برای خیلی از افراد مطرح می شود این است که چگونه می شود به عنوان یک ایرانی و به صورت قانونی پاسپورت فرانسه را دریافت کرد و آیا اصلاً این مهم قابل دستیابی است یا یک رویا و آرزوی دست نیافتنی برای ایرانیان محسوب می شود؟

در جواب باید به شما بگوییم که چند روش قانونی در پیش روی شما قرار دارد که با طی کردن صحیح آنها می توانید به خواسته خود یعنی اخذ پاسپورت فرانسه برسید، از این رو، جزئیات راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه را در ادامه به دقت بخوانید.

اخذ پاسپورت فرانسه با روش تحصیلی

به طور کلی، دریافت پاسپورت و حق شهروندی کشور فرانسه برای شهروندان خارجی و غیراروپایی دارای مراحل و سلسله مراتب است و نمی توان بدون داشتن هیچگونه شرایط و مقدمه چینی قانونی از همان ابتدا گذرنامه ارزشمند این کشور را دریافت کرد.

اولین گزینه پیشنهادی راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه که مورد نظر بسیاری از متقاضیان جوان ایرانی قرار دارد، روش مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه و ادامه تحصیل در مقاطع دانشگاهی این کشور است.

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که چطور یک دانشجوی بین المللی در فرانسه می تواند از طریق ادامه تحصیل در اروپا به شهروندی و گذرنامه فرانسوی دست پیدا کند. در جواب بهتر است که به روند و مراحل پیش روی متقاضی تحصیل در کشور فرانسه توجه کنید:

  • درخواست نامه پذیرش تحصیلی از موسسه آموزشی و دانشگاه فرانسوی
  • دریافت تائیدیه دانشگاه و درخواست ویزای تحصیلی از سفارت فرانسه
  • اخذ نامه پذیرش و ویزای تحصیلی و ثبت نام در ترم دانشگاهی در کشور فرانسه
  • دریافت کارت اقامت یک ساله دانشجویی (اعتبار کارت موقتی و قابل تمدید بوده و با ثبت نام دانشجو در ترم بعدی دانشگاه و تمدید اعتبار ویزای شنگن تمدید می گردد)
  • فارغ التحصیلی از دانشگاه بعد از یک بازه زمانی معین (بنابر رشته و سطح تحصیلی دانشجو ممکن است بین 2 تا 6 سال دوره آموزشی طول کشیده و در نهایت فرد از موسسه آموزشی این کشور فارغ التحصیل شود)
  • اقدام برای ویزای جستجوی کار 6 تا 9 ماهه از سوی دانشجوی بین المللی فارغ التحصیل در کشور فرانسه
  • اخذ ویزا و جستجو برای موقعیت کاری تمام وقت در بازار کار این کشور
  • ، دریافت جاب آفر، عقد قرارداد کاری و تبدیل ویزای جستجوی کار به ویزای کار فرانسه
  • در این حالت، متقاضی می تواند کارت اقامت فرانسه را برای چند سال دیگر تمدید کند و به کار و زندگی قانونی در این کشور بپردازد
  • طبق قوانین دولتی فرانسه، با گذشت 5 سال از حضور قانونی در این کشور، متقاضی مجاز به درخواست کارت اقامت دائم و 10 ساله فرانسه خواهد بود
  • یعنی با در نظر گرفتن بازه زمانی 2 تا 4 ساله دانشگاه و بازه حداقل 2 ساله کار تمام وقت، دانشجوی ایرانی می تواند کارت اقامت موقت خود را به کارت اقامت دائم تبدیل کند
  • در صورتی که مجموع زمان حضور قانونی شهروند خارجی در این کشور برابر با 10 سال باشد، می تواند در صورت داشتن مهارت بالای زبان فرانسوی و هماهنگی کامل با اجتماع و فرهنگ مردم این کشور برای حق شهروندی و گذرنامه فرانسه درخواست دهد.

در صورتی که فرد متقاضی با شهروند فرانسوی ازدواج کند و یا دارای والدین فرانسوی باشد، زمان های اعلام شده در بالا برای وی کاهش پیدا خواهد کرد.

صرف نظر از قدرت بالای پاسپورت فرانسه، اگر چندان در مورد کیفیت زندگی، تحصیل و یا کار در کشور فرانسه مطمئن نیستید، بهتر است نگاهی به مطلب ” چرا فرانسه را برای تحصیل و زندگی انتخاب کنیم ” بیاندازید.

اخذ پاسپورت فرانسه با روش کاری

گزینه بعدی راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه مهاجرت کاری به این کشور اروپایی حوزه شنگن است. اگر دارای شرایط ادامه تحصیل کم هزینه و رایگان در دانشگاه های با کیفیت کشور فرانسه نیستید، می توانید به سراغ گزینه مهاجرتی رفته و از طریق طی کردن مراحل ذکر شده در این بخش از راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه، موقعیت حضور موقت خود را به دائم تبدیل کرده و حتی به شهروند فرانسوی و دو تابعیتی تبدیل شوید.

مراحل مورد نیاز برای مهاجرت کاری به کشور فرانسه شامل موارد زیر می شود:

  • جستجوی موقعیت های کار متناسب با مهارت های شغلی شما در کشور فرانسه (این کار می تواند به صورت شخصی و یا از طریق یک موسسه مهاجرتی مثل نیلگام انجام شود)
  • ارسال رزومه، سوابق و مدارک کاری و درخواست جاب آفر از کارفرمای فرانسوی
  • در صورت موافقت شرکت و کارفرمای اروپایی با شرایط کاری شما، دعوتنامه کاری و یا همان جاب آفر به صورت اینترنتی برای شما ارسال می شود.
  • سپس باید با اخذ جاب آفر، به سراغ اخذ ویزای کار بلند مدت فرانسه (شنگن تایپ D) از سفارت و کنسولگری این کشور بروید
  • اولویت جذب نیروی کار در کشور فرانسه با شهروندان بومی، افراد دارای اقامت دائم و شهروندان سایر کشورهای اروپایی است، تنها در صورت مواجه شدن با کمبود نیروی بومی و یا نبود نیروی متخصص در حوزه و موقعیت شغلی مورد نظر، اجازه صدور جاب آفر به متقاضی خارجی داده می شود
  • به طور معمول، اعتبار ویزای کار اروپا بین 1 تا 2 سال بوده و با تمدید قرارداد کاری در این کشور، قابل تمدید خواهد بود
  • در صورتی که فرد موفق به جلب رضایت کارفرما و تمدید قرارداد کاری بلند مدت خود در کشور فرانسه شود، می تواند برای سالهای بعدی نیز کارت اقامت اروپا و مجوز کار در این کشور را تمدید کرده و به زندگی و کار قانونی در فرانسه بپردازد
  • بنابر قوانین دولتی فرانسه، چنانچه نیروی کار خارجی برای مدت 5 سال متمادی موفق به کار، زندگی و یا تحصیل قانونی در کشور فرانسه شود، می تواند کارت اقامت موقتی یک ساله خود را (Carte de séjour temporaire) به کارت اقامت دائم ده ساله این کشور تغییر دهد
  • مرحله بعدی نیز مشابه شرایط تحصیلی در فرانسه بوده و با گذشت 5 سال از دریافت کارت اقامت دائمی، امکان درخواست حق شهروندی و گذرنامه فرانسه برای شما(همسر و فرزندان زیر 18 سال) وجود دارد. البته شرط درخواست این امتیاز تنها منوط به مدت زمان اقامت نبوده و به شرایط پرداخت مالیات، توانایی مالی، نبود جرایم، مهارت بالای زبان فرانسوی و انطباق کامل با شرایط اجتماعی و فرهنگی این کشور بستگی دارد

اخذ پاسپورت فرانسه با روش تمکن مالی

بعد از گزینه های متداول و البته زمان بر مهاجرت تحصیلی و کاری کشور فرانسه، نوبت به یکی از روش های سریع و کم دردسر دریافت پاسپورت فرانسه و اقامت در این کشور به نام اقامت تمکن مالی فرانسه می رسد.

در این روش، مهارت بالای زبان، سوابق و مدارک تحصیلی و یا مهارت های کاری متقاضی اهمیتی نداشته و تنها توانایی و تمکن مالی فرد در اولویت اصلی قرار دارد. از این رو، چنانچه بتوانید این موضوع را اثبات کنید که از حداقل 1300 یورو درآمد ماهانه از منابع خارجی مثل حقوق بازنشستگی، سهام، اجاره خانه و یا مغازه در کشور مبدا برخوردار هستید، شرایط استفاده از این طرح را خواهید داشت.

البته باید به این نکته توجه کنید که به ازای حضور همسر و فرزند زیر 18 سال، مبلغ مورد نیاز درآمد ماهانه شما به مراتب بیشتر شده و نمی توان با مبلغ پایه برای چند نفر اقدام کرد.

به طور کلی، شرایط مورد نیاز برای شرکت در برنامه تمکن مالی و اخذ پاسپورت فرانسه به شرح زیر است:

  • اصل و کپی مدارک هویتی
  • ارائه گواهی ازدواج در صورت وجود
  • گواهی سوءپیشینه
  • داشتن سابقه سفر شنگن
  • نداشتن سابقه ریجکتی ویزای شینگن
  • ارائه نامه تمکن مالی بانکی جدید 3 ماه گذشته
  • داشتن اجاره نامه معتبر یک ساله و یا ارائه یک سند شش دانگ ملکی در کشور فرانسه
  • ارائه پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار یک سال و یک ماه
  • داشتن حداقل درآمد ثابت 1300 یورویی در ماه (معادل 19.074 هزار یورو در سال) پیش از کسر مالیات
  • ارائه بیمه درمانی بین المللی خصوصی یا دولتی
  • نامه تعهد کار نکردن در بازار کار کشور فرانسه
  • اثبات برخورداری از شرایط حقیقی یا حقوقی در کشور مبدا

در این روش، شما می توانید بدون الزامی به انتقال سرمایه و دارایی های خود از کشور مبدا و اثبات داشتن توانایی مالی لازم برای پوشش هزینه های فردی و همسر و فرزندان زیر 18 سال در کشور فرانسه (بدون نیاز به انجام کار قانونی)، برای ویزای شنگن و کارت اقامت قابل تمدید اروپا به همراه اعضای خانواده اقدام نمایید.

خوبی این طرح در مقایسه با سایر روش های مهاجرتی این است که پروسه دریافت ویزا و کارت اقامت موقت و قابل تمدید اروپا بین 3 تا 6 ماه کاری زمان می برد و سختی چندانی مثل روش تحصیلی و یا ویزای کاری این کشور ندارد.

موضوع مهم این روش این است که متقاضی شرکت کننده برنامه تمکن مالی، به طور پیش فرض یک فرد بازنشسته و یا فردی که دارای نیاز مالی و نیاز به کار نیست محسوب می شود و درخواست مجوز کار و استخدام در بازار کار کشور فرانسه این روند را نقض کرده و برای متقاضی مشکل آفرین می شود.

بر همین اساس، فرد می تواند با این روش (با همراهی همسر و فرزندان وابسته زیر 18 سال) به کشور فرانسه مهاجرت کرده و به زندگی در این کشور بپردازد. مزایای کلی این طرح به شرح زیر است:

  • دریافت سریع کارت اقامت موقت اروپا
  • امکان افتتاح حساب بانکی
  • امکان درخواست وام بانکی در صورت ثبت شرکت تجاری
  • توانایی اقدام برای اخذ گواهینامه بین المللی
  • بهره مندی از خدمات درمانی رایگان دولتی
  • اجازه سفر نامحدود و بدون ویزا به 26 کشور حوزه شنگن
  • امکان تحصیل رایگان فرزندان در موسسات آموزشی فرانسه
  • اجازه اجاره و یا خرید ملک در کشور فرانسه
  • نبود الزام به حضور دائم در این کشور
  • توانایی اقدام برای پاسپورت فرانسه و حق شهروندی

در این روش نیز، با اقامت قانونی و 5 ساله در کشور فرانسه، اجازه درخواست کارت اقامت 10 ساله به شما داده می شود. این کارت اقامت اروپایی حکم اقامت دائم را داشته و با گذشت 5 ساله از دریافت آن، متقاضی و اعضای خانواده همراه می توانند برای حق شهروندی و پاسپورت فرانسه درخواست دهند.

باید این نکته را به خاطر داشته باشید که دانش زبان فرانسوی، انطباق کامل با اجتماع و فرهنگ مردم فرانسه جزو الزامات امتیاز شهروندی و مدرک ارزشمند گذرنامه فرانسوی است و بدون داشتن توانایی مالی، پرداخت منظم مالیات و رعایت قوانین مدنی، امکان درخواست تابعیت فرانسوی برای شما وجود نخواهد داشت.

در تکمیل مطلب راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه بد نیست به این موضوع نیز اشاره کنیم که گذرنامه این کشور حالت دو تابعیتی را به رسمیت می شناسد، از این رو شهروندان ایرانی می توانند از دو پاسپورت و تابعیت ایرانی و فرانسوی به طور همزمان بهره مند شوند.

نکته مهم دیگر در این زمینه این است که حضور دائم شما برای تمدید کارت اقامت فرانسه الزامی نیست، اما اگر برای دو سال متمادی کشور فرانسه را ترک کنید، کارت اقامت دائم شما از اعتبار ساقط می شود.

در صورتی که خواستار دریافت حق شهروندی و پاسپورت کشور فرانسه باشید، حضور مستمر شما جزو الزامات و موارد مورد نیاز درخواست این مدرک مهم است و در صورتی که در یک بازه ده ماهه، برای 6 ماه مستمر در این کشور حضور نداشته باشید، شرایط حضور دائم شما به عنوان پیش نیاز درخواست حق شهروندی و پاسپورت فرانسه به اصطلاح ریست شده و از بین می رود.

تنها در صورت ارائه دلایل قابل توجیه و اضطراری مثل بیماری جدی و یا بارداری، امکان قبول غیبت شما در کشور فرانسه وجود داشته و در غیر این صورت دوباره باید زمان لازم برای درخواست حق شهروندی و گذرنامه این کشور تکمیل گردد.

در صورتی که دارای عضو خانواده دارای شهروندی فرانسه باشید، مدت زمان مورد نیاز برای دریافت کارت اقامت دائم فرانسه به 3 سال تقلیل پیدا می کند، این در حالی است که در صورت ازدواج با شهروند فرانسوی، نیاز به گذراندن 3 تا 5 سال زمان حضور و زندگی در کشور فرانسه نبوده و می توانید به صورت آنی برای کارت اقامت دائم این کشور درخواست دهید.

در انتهای مطلب راهنمای دریافت پاسپورت فرانسه، اگر باز هم سوالی درباره این پروسه و گزینه های موجود دارید و یا مایل به اقدام برای این مدرک ارزشمند کشور فرانسه هستید، می توانید از مشاوره و خدمات تخصصی کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی نیلگام استفاده کرده و در مدت زمان کمی، به هدف دلخواه تان برسید.

قیمت پاسپورت فرانسه

بنابر جدیدترین اطلاعات وب سایت رسمی اداره شهروندی و مهاجرت کشور فرانسه، هزینه پاسپورت این کشور شامل موارد زیر می شود:

  • هزینه ویزای شنگن بزرگسال : 80 یورو
  • هزینه ویزای شنگن متقاضیان 6 تا 12 سال: 40 یورو
  • خدمات بیومتریک کارگزاری ویزا: 25 تا 40 یورو
  • هزینه درخواست پاسپورت استاندارد: 86 یورو
  • هزینه تعویض و تمدید پاسپورت فرانسه: 96 یورو
  • هزینه پاسپورت فرانسه برای متقاضیان 0 تا 14 سال: 27 یورو
  • هزینه پاسپورت فرانسه برای متقاضیان 15 تا 17 سال: 52 یورو

برای دریافت راهنمایی تخصصی از مشاوران سایت نیلگام، میتوانید وقت مشاوره رزرو نمایید.

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *