اخذ ویزای آمریکا چه مراحلی دارد؟ چه مدارکی برای اخذ ویزای آمریکا مورد نیاز است؟ ترجمه مدارک برای سفارت آمریکا شامل چه مواردی میشود؟ در صورتی که قصد سفر به آمریکا را دارید برای اخذ ویزای آمریکا باید اقداماتی را انجام دهید. از جمله اقداماتی که برای اخذ ویزای آمریکا مورد نیاز است گردآوری مدارک لازم و ترجمه برخی از آنها جهت ارائه به سفارت آمریکا است.
مراحل اخذ ویزای آمریکا
اخذ ویزای آمریکا به طور کلی دارای چند مرحله است که باید به صورت برنامهریزی شده و با زمانبندی درست انجام شود. در ادامه مراحل اخذ ویزای آمریکا به طور خلاصه توضیح داده خواهد شد.
تعیین نوع ویزای آمریکا
با توجه به اینکه ویزای آمریکا دارای انواع مختلفی است در مرحله اول باید مشخص کنید که به دنبال اخذ کدام یک از انواع ویزای آمریکا هستید. به عنوان مثال ممکن است شما به دنبال اخذ ویزای گرین کارت آمریکا از طریق خانواده باشید. البته در حال حاضر انواع مختلف گرین کارت وجود دارد و مراحل اخذ گرین کارت نیز بر اساس نوع آن متفاوت است اما در اینجا قصد پرداختن به آن را نداریم. همچنین ممکن است بخواهید برای تحصیل یا کار به آمریکا مهاجرت کنید که دارای ویزای مخصوص به خود هستند. هر کدام از انواع ویزای آمریکا دارای شرایط و روند خاص خود بوده و فرمها و مدارک آنها با هم دارای تفاوت است. بنابراین قبل از هر چیزی باید نوع ویزای مورد نظر خود را انتخاب کنید.
درخواست ویزای آمریکا
بعد از این که نوع ویزای مناسب را انتخاب کردید نوبت به تکمیل فرم درخواست ویزا خواهد رسید. بعد از دانلود این فرم نسبت به تکمیل فیلدهای مختلف آن اقدام نمایید. در تکمیل این فرم دقت زیادی داشته باشید تا ایراد و اشکالی در آن وجود نداشته باشد زیرا وجود ایراد در این فرم ممکن است در روند اخذ ویزا مشکل ایجاد کند. در صورتی که زبان انگلیسی شما به اندازه کافی خوب نیست از شخص دیگری که به زبان انگلیسی تسلط دارد بخواهید تا در این زمینه به شما کمک کند.
تعیین وقت سفارت آمریکا
با توجه به این موضوع که کشور آمریکا در ایران سفارتخانهای ندارد ایرانیها مجبور هستند تا برای اخذ ویزای آمریکا به کنسولگری آمریکا در کشورهای همسایه مانند ترکیه، امارات متحده عربی و ارمنستان مراجعه نمایند. تعیین وقت سفارت آمریکا شامل چند مرحله از جمله ثبت نام آنلاین و پر کردن فرم مربوطه میشود. برای تسریع در روند اخذ ویزا این امکان را دارید تا تعیین وقت سفارت آمریکا را به متخصصان مجموعه نیلگام بسپارید.
انجام مصاحبه
مرحله بعدی در روند اخذ ویزای آمریکا مراجعه به کنسولگری آمریکا در یکی از سه کشور مذکور و انجام مصاحبه است. در مصاحبه سوالات شخصی از شما پرسیده خواهد شد و به طور معمول مشکلی در این زمینه وجود ندارد. همچنین کارهای مربوط به انگشتنگاری هم در همین زمان انجام خواهد شد. این نکته را به یاد داشته باشید که مدارک لازم را در روز مصاحبه همراه داشته باشید. مدارک لازم برای سفارت آمریکا شامل موارد زیر میشود:
- پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار همراه با پاسپورتهای قبلی
- شناسنامه و کارت ملی
- فرم دعوتنامه، فرم I-134 یا رزرواسیون هتل
- مدارک شغلی
- اسناد مالکیت
- اسناد مربوط به هر نوع سرمایهگذاری
- پرینت شش ماهه حساب بانکی
- کارت پایان خدمت یا معافیت
- سند ازدواج یا طلاق
- ایمیل تاییدیه وقت سفارت
- صفحه تاییدیه مصاحبه
- دو عدد عکس رنگی ۵*۵
- مدارک تحصیلی برای متقاضیان ویزای تحصیلی
دریافت ویزا
پس از این که مصاحبه را انجام دادید باید مدتی منتظر بمانید تا بررسیهای لازم صورت بگیرد و نتیجه به شما اعلام شود. نتیجه بررسی اخذ ویزا طی نامهای به شما اعلام خواهد شد و در صورت تایید ویزا باید به صورت حضوری به کنسولگری آمریکا در کشور مورد نظر مراجعه نموده و پاسپورت خود را تحویل بگیرید. البته این امکان برای شما وجود دارد تا با استفاده از خدمات پیکاپ مجموعه نیلگام بدون مراجعه مجدد به کنسولگری آمریکا ویزای خود را دریافت کنید. خدمات پیکاپ ویزا باعث صرفهجویی در زمان و هزینه شما خواهد شد.
ترجمه مدارک برای سفارت آمریکا
همانطور که گفته شد در هنگام مراجعه به سفارت آمریکا برای انجام مصاحبه باید یک سری مدارک را همراه خود داشته باشید. اما تعدادی از مدارک مذکور نیاز به ترجمه رسمی دارند و در غیر این صورت فاقد اعتبار خواهند بود. بنابراین لازم است تا ترجمه مدارک برای سفارت آمریکا را از طریق دارالترجمههای رسمی کشور انجام داده و این ترجمهها را در هنگام مصاحبه همراه خود داشته باشید.
احتمالا این سوال برایتان پیش آمده که کدام یک از مدارک باید برای سفارت آمریکا ترجمه شوند. در ادامه لیستی از مدارکی که نیاز به ترجمه دارند را ارائه میکنیم:
- ترجه رسمی شناسنامه
- ترجمه رسمی کارت ملی
- ترجمه رسمی سند ازدواج و طلاق
- ترجمه رسمی کارت پایان خدمت یا معافیت
- ترجمه رسمی سند مالکیت
- ترجمه رسمی گردش حساب بانکی
- ترجمه رسمی گواهی سرمایهگذاری
- ترجمه نامه تمکن
- ترجمه رسمی مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، پروانه مطب یا نظام مهندسی، گواهی شورای اصناف، جواز کسب، کارت بازرگانی و پروانه بهرهبرداری
البته با توجه به شرایط مختلف و نوع ویزای درخواستی ممکن است ترجمه برخی از این مدارک نیاز نباشد. ضمن این که به طور معمول در سفارت تنها ترجمه برخی مدارک اصلی مانند کارت ملی بررسی میشود. اما با توجه به این که قطعیتی در این رابطه وجود ندارد بهتر است ترجمه تمام مدارک مورد نیاز را همراه خود داشته باشید.
بهترین زمان ترجمه مدارک برای سفارت آمریکا
همانطور که گفته شد بهتر است در گردآوری مدارک خود سریع عمل نمایید اما در مورد ترجمه مدارک بهتر است عجله نکنید. با توجه به این موضوع که مدارک ترجمه شده تنها شش ماه اعتبار دارند در صورت ترجمه زودهنگام ممکن است مجبور شوید مجددا برای ترجمه مدارک هزینه کنید. بنابراین بهتر است ترجمه مدارک را به بعد از تعیین زمان مصاحبه موکول نمایید. ضمن این که هزینه ترجمه مدارک برای سفارت آمریکا با توجه به نوع و تعداد مدارک متغیر خواهد بود. شما این امکان را دارید تا ترجمه مدارک برای سفارت آمریکا را به دارالترجمه رسمی نیلگام بسپارید. دارالترجمه نیلگام ترجمه انواع مختلف مدارک را به طور معمول در سه روز کاری انجام داده و تحویل میدهد.
امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
سلام من و خانمم برای آذر 403 وقت سفارت داریم. با توجه به موارد فوق بایستی از شهریور ماه برای ترجمه مدارک اقدام کنیم. ثانیا ترجمه سند ازدواج باید تمامی صفحات باشد یا صفحات خاصی مد نظر است؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید. ضمنا ما تقاضای ویزای توریستی برای دیدار اقوام داده ایم.
سلام و احترام؛
بله میتونین از الان مدارکتون بدین برای ترجمه، ترجمه مدارک 6 ماه اعتبار دارند.