مهاجرت

هزینه مهاجرت به کانادا و معرفی کم هزینه ترین روش

برای اطلاع از هزینه مهاجرت به کانادا، کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا و مهاجرت رایگان به کانادا با این مطلب همراه شوید. اگر به فکر مهاجرت کوتاه مدت و یا بلند مدت به کشور پیشرفته و مهاجرپذیر کانادا هستید، بهتر است علاوه بر تحقیق و اطلاع از جزئیات رزرو وقت سفارت، انتخاب روش مهاجرتی و آماده سازی مدارک مورد نیاز کنسولگری، به فکر هزینه مهاجرت به کانادا و همچنین کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا نیز باشید.

در واقع تمامی ارکان مهاجرت به کانادا از جمله اینکه این پروسه به چه صورت است و چقدر زمان می برد همگی اهمیت فراوانی دارند، اما اطلاع از هزینه مهاجرت به کشور کانادا جزو اولویت های اصلی اپلای ویزای این کشور بوده و موجب برنامه ریزی دقیق تر شما می شود.

بر همین اساس قصد داریم تا در این مطلب تنها بر روی مقوله های بسیار مهم هزینه مهاجرت به کانادا، کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا و مهاجرت رایگان به کانادا تمرکز کرده و جزئیات کاربردی و مهمی را در اختیار شما قرار دهیم.

هزینه مهاجرت به کانادا

همان طور که می دانید، برای مهاجرت به کشور کانادا نیاز به اخذ یکی از انواع ویزای کانادا داشته و باید مبالغ مختلفی را تحت عنوان هزینه مهاجرت به حساب آنلاین و اینترنتی سازمان مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کشور کانادا IRCC واریز نمایید.

هزینه مهاجرت به کشور کانادا که شامل هزینه های روند درخواست ویزای اقامت موقت و یا دائم کشور کانادا می شود به موضوعی نظیر تعداد متقاضیان همراه با شما (به عنوان اعضای خانواده همراه) بستگی داشته و کاملاً جدا از هزینه های جانبی مثل هزینه وکیل مهاجرتی محسوب می شود.مبالغی که در این مطلب به آنها اشاره می کنیم هر ساله در وب سایت رسمی کانادا cic.gc.ca تغییر کرده و اعداد ثابتی برای آن در نظر گرفته نشده است.

طبق اطلاعات ارائه شده در وب سایت رسمی Cic، فهرست جدید هزینه مهاجرت به این کشور شامل دسته بندی های زیر می شود:

  • اقامت موقت
  • اقامت دائم کشور کانادا
  • اسپانسرشیپ خانوادگی
  • شهروندی
  • عدم پذیرش
  • سایر درخواست ها و خدمات

در ادامه تک تک این دسته ها را به طور مختصر به شما توضیح داده و جزئیات هزینه مهاجرت به کانادا در هر بخش را به شما ارائه می دهیم.

هزینه اقامت موقت کانادا

این بخش به معنی صدور ویزا و جواز حضور موقتی و قابل تمدید در کشور کانادا بوده و شامل انواع زیر می شود:

  • مجوز سفر الکترونیکی (eTA): نوعی از ویزای موقت کانادا که کاملاً به صورت الکترونیکی بوده و برخلاف نوع سنتی و متداول ویزای معتبر این کشور که به حالت برچسب در داخل پاسپورت متقاضی پیوست می شود، دارای سند کاغذی و فیزیکی نیست، اما این نوع از مجوز سفر کانادا برای برخی از کشورهای تحت قرارداد مشترک در دنیا طراحی شده و متاسفانه شامل حال شهروندان ایرانی نمی شود. هزینه درخواست eTA 7 دلار کانادا است.
  • روش تجربه بین المللی کانادا: این گزینه مهاجرتی و اقامت موقت کانادا که به IEC معروف است اغلب برای متقاضیانی است که دارای تجربه تحصیل و سابقه کار در کشور کانادا بوده و قصد دریافت کارت اقامت موقت و قابل تمدید این کشور را دارند. هزینه مهاجرت به کشور کانادا برای این طرح و برنامه از تاریخ 1 دسامبر 2020 به اندازه 3 دلار بیشتر شده و 156 دلار کانادا هزینه دارد.
  • مجوز استادی پرمیت: اگر قصد مهاجرت تحصیلی به کشور کانادا را داشته باشید باید برای ویزای تحصیلی این کشور که به همراه استادی پرمیت است اقدام کنید، یعنی به عنوان یک متقاضی تحصیل در کانادا، باید یک هزینه 100 تا 200 دلاری برای ادمیشن فی دانشگاه پرداخت کنید، یک هزینه 200 تا 300 دلاری برای آزمون زبان و مواردی را نیز به آزمایش مدیکال، گواهی سوءپیشینه پلیس، ترجمه مدارک تحصیلی و بیمه سلامت بین المللی اختصاص دهید. در کنار این موارد، درخواست ویزای شما (به همراه مجوز تحصیلی) به ازای هر نفر 150 دلار هزینه خواهد داشت. البته یک هزینه بیومتریک و انگشت نگاری 85 دلاری نیز به هزینه مهاجرت به کانادا اضافه می شود. همچنین در صورت پایان اعتبار استادی پرمیت و درخواست بازیابی Restore و دریافت استادی پرمیت جدید، ملزم به پرداخت هزینه 350 دلاری در داخل کانادا هستید.
  • مجوز اقامت موقت: یکی دیگر از مواردی که باید در مبحث هزینه مهاجرت به این کشور به آن اشاره کنیم، هزینه مجوز و کارت اقامت موقت کانادا است که به ازای هر نفر در هر سال 200 دلار خواهد بود.
  • ویزای توریستی Visitor (شامل سوپرویزا می شود): با اینکه درخواست ویزای توریستی کانادا به دلیل اعتبار موقتی و محدود به معنی مهاجرت به این کشور محسوب نمی شود، اما باز هم در بخش هزینه مهاجرت به کانادا قرار می گیرد. در حال حاضر، هزینه درخواست ویزای سینگل و یا مولتی توریستی کانادا به ازای هر نفر 100 دلار است. این در حالی است که هزینه سوپرویزای 10 ساله کانادا (مخصوص والدین) هم دارای قیمت مشابهی است.
  • ویزای توریستی خانوادگی: اگر دارای یک خانواده 5 نفره یا بیشتر باشید، می توانید به طور همزمان یک هزینه برای تمامی اعضای خانواده پرداخت کنید (در صورتی که فرزندان وابسته و زیر سن قانونی باشند) که برای انواع ویزای سینگل و یا مولتی این کشور معادل 500 دلار است. تمدید اعتبار ویزای توریستی و یا بازیابی ویزا جزو مواردی است که قابل استفاده برای شهروندان ایرانی نبوده و در اغلب موارد شامل جریمه های سختی می شود، اما در هر حال، هزینه تمدید ویزای توریستی 100 دلار و هزینه بازیابی آن 200 دلار کانادا است.
  • در دسته بندی اقامت موقت، نوبت به معرفی هزینه مهاجرت به کشور کانادا برای مجوز های کار این کشور می شود. به صورت انفرادی ویزای کار به همراه مجوز ورک پرمیت برای هرنفر 155 دلار هزینه دارد. این در حالی است که هزینه درخواست مجوز کار برای گروه های هنری 3 نفره یا بیشتر معادل 465 دلار است. لازم به ذکر است که هزینه درخواست هر یک از این موارد معادل با هزینه تمدید آنها خواهد بود.
  • مجوز کار آزاد (open work permit): اگر برای مثال یک دانشجوی بین المللی در کشور کانادا متاهل و دارای همسر باشد، امکان درخواست مجوز کار اپن ورک پرمیت را از دولت این کشور دارد و هزینه آن به ازای هر نفر 100 دلار کانادا است.
  • اما اگر بخواهیم از جنبه تمدید و بازیابی به هزینه مهاجرت به کانادا نگاه کنیم، هزینه بازیابی و درخواست یک ورک پرمیت جدید از کشور کانادا در مجموع معادل 355 دلار کانادا خواهد بود.

اگر مایل به درخواست گروهی ویزا و مجوز کار در کشور کانادا هستید، باید حداقل از یک گروه سه نفر هنرمند واجد شرایط تشکیل شده و در یک مکان و به طور همزمان درخواست ویزای خود را ارائه دهید. در صورتی که نیاز به ویزای توریستی ویزیتور کانادا داشته باشید، شرایط اپلای شما به صورت مجزا و فردی خواهد بود. چون درخواست گروهی ویزای توریستی تنها شامل خانواده ها می شود.

هزینه اقامت دائم کانادا

در ادامه مبحث هزینه مهاجرت به کانادا نوبت به بخش مجوز اقامت دائم این کشور می رسد که شامل دسته بندی های زیر می شود:

مهاجرت بیزینس و تجاری: این بخش شامل سه دسته مهاجرت تجاری استان کبک، متقاضیان خویش فرما و ویزای استارت آپ می شود و هزینه های آن به شرح زیر است:

  • پرونده و درخواست متقاضی که شامل هزینه ارزیابی پرونده مهاجرت تجاری (1575 دلار) و هزینه حق اقامت دائم (500 دلار) می شود و در مجموع معادل 2075 دلار کانادا هزینه در بر دارد.
  • هزینه مهاجرت به کشور کانادا برای همسر متقاضی که با احتساب مبلغ ارزیابی پرونده و حق اقامت دائم معادل 1325 دلار کانادا است. این در حالی است که هزینه هر فرزند وابسته متقاضی اصلی معادل 225 دلار کانادا خواهد بود.

برنامه مهاجرتی Caregiver: این بخش از سه دسته برنامه مراقبتی Live-in Caregiver، طرح مراقبت از کودک Home Child Care Provider Pilot بدون احتساب هزینه مجوز کار و نیروی کار پشتیبانی خانه Home Support Worker Pilot بدون احتساب هزینه مجوز کار تشکیل می شود.

اگر تمایل به درخواست مجوز کار برای دو طرح Home Child Care Provider Pilot و Home Support Worker Pilot دارید باید به صورت مجزا هزینه مهاجرت به کانادا را به شرح زیر پرداخت کنید:

  1. هزینه های طرح caregiver را پرداخت کرده و رسید خود را دریافت کنید.
  2. سپس هزینه های مجوز کار را پرداخت کرده و یک رسید دیگر برای این کار اخذ کنید.

هزینه مهاجرت به این کشور در این طرح شامل موارد زیر می شود:

  • درخواست متقاضی: شامل هزینه ارزیابی و حق اقامت دائم کانادا می شود که در مجموع معادل 1050 دلار است.
  • هزینه همسر متقاضی: با در نظر گرفتن ارزیابی پرونده و حق اقامت دائم، هزینه همسر نیز معادل متقاضی اصلی یعنی همان 1050 دلار است.
  • هزینه فرزند وابسته متقاضی: به ازای هر فرزند فرد باید 150 دلار هزینه پرداخت نماید.

برنامه مهاجرت اقتصادی Economic (شامل طرح های اکسپرس اینتری):  هزینه مهاجرت به کشور کانادا در این بخش شامل طرح ها و برنامه های مهاجرت کاری و اقامت دائم زیر می شود:

  • طرح کشاورزی Agri-food pilot
  • برنامه مهاجرتی Atlantic immigration pilot
  • کلاس تجربه کانادایی CEC
  • اسکیل ورکر فدرال (نیروی کار ماهر)
  • اسکیل تریدز فدرال (تاجران ماهر)
  • نامزدی استانی
  • برنامه های مهاجرتی حومه و بخش های شمالی Rural and northern immigration pilot
  • اسکیل ورکر انتخابی استان کبک

این برنامه های دارای پیش نیازهای متفاوتی از یکدیگر هستند که نمی توان در این مطلب به جزئیات تک تک آنها پرداخت، بر همین اساس، اگر تمایل دارید تا فراتر از جزئیات هزینه مهاجرت به کانادا از جدیدترین روش های مهاجرتی کانادا و نحوه درخواست آنها مطلع شوید، پیشنهاد می کنیم که از مشاوره و خدمات تخصصی موسسه مهاجرتی نیلگام در این زمینه استفاده نمایید.

به طور کلی هزینه مهاجرت به کشور کانادا در این بخش به شرح زیر است:

  • هزینه درخواست: شامل هزینه ارزیابی و حق اقامت دائم کانادا می شود که به ترتیب 825 و 500 دلار بوده و در مجموع 1325 دلار هزینه خواهد داشت.
  • هزینه همسر متقاضی: با احتساب ارزیابی پرونده و حق اقامت دائم 1325 دلار کانادا می شود.
  • هزینه فرزند متقاضی: به ازای هر فرزند وابسته 225 دلار به هزینه مهاجرت شما اضافه می گردد.

برنامه های مهاجرتی انسان دوستانه دولتی: به طور کلی این بخش و دسته مهاجرتی شامل موارد زیر می گردد:

  • مسیر اقامت دائم کارکنان مراقبت های بهداشتی
  • اقامت دائم خانواده های قربانیان کانادایی سوانح هوایی اخیر
  • اجرای سیاست عمومی موقت برای ساکنان هنگ کنگی
  • اجرای سیاست عمومی موقت برای تسهیل بیشتر دسترسی به وضعیت اقامت دائم کارگران ساختمانی خارج از وضعیت، در منطقه تورنتو بزرگ (GTA)
  • مسیر تبدیل اقامت موقت به مقیم دائم (مسیر TR به PR) برای افراد واجد شرایط

هزینه مهاجرت به کشور کانادا برای این بخش به شرح زیر است:

  • هزینه درخواست: که شامل هزینه ارزیابی و حق اقامت دائم کانادا است و در مجموع 1050 دلار هزینه در بر دارد.
  • هزینه همسر متقاضی: با احتساب ارزیابی پرونده و حق اقامت دائم 1050 دلار کانادا می شود.
  • هزینه فرزند متقاضی: به ازای هر فرزند وابسته 150 دلار به هزینه مهاجرت به این کشور اضافه می گردد.

هزینه کارت اقامت دائم: در مبحث هزینه مهاجرت به موضوع هزینه کارت اقامت دائم یا همان کارت PR می رسیم که تنها قابل صدور و ارسال برای افرادی است که به صورت قانونی در کشور کانادا حضور داشته و دارای آدرس پستی هستند. چنانچه خارج از کانادا بوده و از یک کارت PR معتبر برخوردار نیستید و یا کارت شما گم و دزدیده شده است می توانید برای مدرکی به نام permanent resident travel document برای برگشت به کانادا درخواست دهید.

در حال حاضر هزینه صدور کارت اقامت دائم کانادا معادل 50 دلار است. چنانچه قصد دریافت permanent resident travel document را داشته باشید، باز هم ملزم به پرداخت هزینه 50 دلاری هستید.

دسته Permit Holders Classدر صورتی که به دلیل داشتن مشکل جدی سلامت و یا بیماری خود و همچنین اعضای خانواده به عنوان یک متقاضی غیرقابل قبول inadmissible در کشور کانادا محسوب شوید و برای حداقل 3 سال متوالی در این کشور اقامت داشته باشید، شامل این دسته می شوید. هزینه مهاجرت به کانادا برای این دسته از افراد شامل هزینه ارزیابی 325 دلاری و حق اقامت دائم 500 دلاری می شود.

سازمان اداره شهروندی و مهاجرت کشور کانادا ممکن است به دلایل بشر دوستانه، دلسوزانه و یا سیاست های عمومی، برخی از این متقاضیان را واجد شرایط دریافت وضعیت اقامت دائم کانادا تلقی کند.

فرد محافظت شده Protected person: اگر دارای شرایط پناهندگی مثل جنگ زدگی، خطرات جانی و یا سیاسی باشید می توانید از شرایط این بخش استفاده کنید؛ اما هزینه مهاجرت به کشور کانادا برای این دسته از متقاضیان شامل هزینه درخواست اقامت دائم 550 دلاری برای متقاضی اصلی، هزینه مشابه 550 دلاری برای همسر و هزینه 150 دلاری به ازای هر فرزند است.

هزینه حق اقامت دائم: در اغلب موارد درخواست های اقامت دائم این کشور شما ملزم هستید تا یک هزینه مهاجرت به کانادا به نام RPRF را در زمان بررسی پرونده و یا بعد از آن پرداخت کنید. وضعیت RPRF تنها هزینه ای است که در صورت منصرف شدن متقاضی و یا ریجکت درخواست وی از سوی کنسولگری به وی ارجاع داده می شود.

هزینه حق اقامت دائم 500 دلار بوده و شامل افراد زیر نمی شود:

  • فرزندان وابسته و تحت تکفل متقاضی اصلی و یا اسپانسر
  • درخواست های اسپانسرشیپ برای فرزند خوانده ها
  • درخواست های اسپانسرشیپ برای برادر، خواهر، خواهرزاده و برادرزاده و نوه یتیم
  • افراد محافظت شده که شامل متقاضیان واجد شرایط بخش های انسان دوستانه و دلسوزانه و پناهندگان کنوانسیون می شود

اسپانسرشیپ خانوادگی

یکی دیگر از گزینه های جنبی هزینه مهاجرت مربوط به طرح های اسپانسرشیپ و حمایت مالی خانوادگی می شود که شامل موارد زیر است:

فرزند خوانده ها و سایر اقوام

هزینه های قابل پرداخت در این بخش شامل موقعیت های زیر می گردد:

  • اسپانسر شدن اعضای خانواده (22 ساله یا بالاتر): این بخش از 3 هزینه 75 دلاری اسپانسرشیپ، هزینه 475 پردازش متقاضی اصلی و 500 دلاری حق اقامت دائم تشکیل می شود
  • اسپانسر شدن و یا شامل کردن فرزند خوانده، فرزند وابسته، فرزندی که قرار است فرزندخوانده شود و یا یک کودک فامیل یتیم: 150 دلار کانادا
  • اسپانسرشیپ اقوام (زیر 22 سال و فردی که فرزند وابسته شما محسوب نمی شود): این بخش از 3 هزینه 75 دلاری اسپانسرشیپ، هزینه 75 پردازش متقاضی اصلی و 500 دلاری حق اقامت دائم تشکیل می شود
  • شامل کردن همسر فامیل برای اسپانسرشیپ: هزینه مهاجرت به کانادا این دسته از متقاضیان از دو بخش هزینه پردازش 550 دلاری و حق اقامت دائم 500 دلاری تشکیل می شود

در صورتی که تحت برنامه Family Class و اسپانسرشیپ اپلای کرده باشید، می توانید زمانی که اسپانسر و حامی مالی شما درخواست اسپانسرشیپ را ارسال کرد هزینه های ذکر شده را پرداخت کنید.

والدین و پدربزرگ و مادربزرگ

اگر خواستار اسپانسرشیپ بزرگترهای خود برای حضور و زندگی در کشور کانادا باشید، هزینه مهاجرت به کشور کانادا برای این افراد به شرح زیر خواهد بود: البته باید این موضوع را یادآور شویم که تنها فرد دارای اقامت دائم و یا حق شهروندی کانادا اجازه اسپانسر شدن مالی این افراد را داشته و باید دارای ثبات و تمکن مالی قابل قبولی باشد.

  • اسپانسرشیپ والدین و پدربزرگ و مادربزرگ: هزینه 75  دلاری اسپانسرشیپ، هزینه 475 دلاری پردازش متقاضی اصلی و 500 دلاری حق اقامت دائم
  • لحاظ کردن همسر والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ: 1050 دلار
  • فرزند وابسته والدین و یا پدربزرگ و مادربزرگ: 150 دلار

همسر و یا فرزندان

  • اسپانسرشیپ همسر به همراه حق اقامت دائم: 1050 دلار
  • اسپانسرشیپ فرزند وابسته: 150 دلار
  • اسپانسرشیپ فرزند وابسته همسر: 150 دلار

حق شهروندی کانادا

در صورتی که موفق به دریافت کارت اقامت PR کانادا شده باشید و واجد شرایط اخذ حق شهروندی کشور کانادا محسوب شوید، هزینه پرداختی جزو هزینه های مهاجرت محسوب نشده و تنها برای تثبیت و ارتقاء وضعیت اقامتی به بالاترین سطح ممکن یعنی اخذ حق شهروندی، تابعیت و پاسپورت کانادایی خواهد بود. گزینه های حق شهروندی این کشور شامل 3 حالت زیر می شود:

  • متقاضیان بزرگسال 18 ساله یا بیشتر: با احتساب هزینه پردازش 530 دلاری و حق شهروندی 100 دلاری معادل 630 دلار کانادا می شود.
  • متقاضی بالغ بدون تابعیت (18 ساله یا بالاتر) که از والدین کانادایی متولد شده باشد: 100 دلار
  • متقاضی زیر 18 سال Minor: 100 دلار

سایر هزینه های حق شهروندی و خدمات این بخش به شرح زیر است:

  • مدرک Citizenship certificate (اثبات شهروندی): 75 دلار
  • جستجوی سابقه شهروندی: 75 دلار
  • ادامه و از سر گرفتن شهروندی (فرد 18 ساله یا بالاتر): 530 دلار
  • ادامه و از سر گرفتن شهروندی (فرد زیر 18 سال):100 دلار
  • دست کشیدن از حق شهروندی: 100 دلار
  • حق شهروندی: 100 دلار

متقاضیان دارای منع ورود Inadmissibility

این بخش شامل موارد زیر می شود:

  • مجوز بازگشت به کانادا: 400 دلار
  • بخش توانبخشی که شامل متقاضیان دارای منع ورود به دلیل ارتکاب به جرم می شود که ملزم به پرداخت هزینه 200 دلاری هستند و متقاضیانی که جرمی جدی مرتکب شده اند که ملزم به پرداخت 1000 دلاری هزینه مهاجرت به کشور کانادا خواهند بود
  • بازپرداخت هزینه های حذف removal expenses: 1500 دلار
  • مجوز اقامت موقت: 200 دلار

سایر درخواست ها و خدمات مهاجرتی کانادا

هزینه بیومتریک: بنابر تابعیت ایرانی، شما ملزم هستید تا برای انواع طرح های مهاجرتی و اخذ ویزای کانادا نظیر ویزای توریستی، استادی پرمیت و یا ورک پرمیت، اطلاعات اثرانگشت و عکس بیومتریک خود را ارائه دهید؛ این مرحله بعد از ارسال اینترنتی و پرداخت هزینه درخواست ویزا و انگشت نگاری به کنسولگری کانادا بوده و با رزرو وقت سفارت و حضور در محل کارگزاری قابل انجام است.

هزینه بیومتریک کانادا شامل حالت های زیر است:

  • بیومتریک برای یک نفر: 85 دلار
  • بیومتریک برای خانواده 2 نفره یا بیشتر (به شرط درخواست همزمان و در یک محل):  170 دلار
  • بیومتریک گروهی( گروه 3 نفره یا بیشترهنرمندان): 255 دلار

در واقع بیومتریک جزوی از هزینه مهاجرت به این کشور است و موارد زیر را پوشش می دهد:

  • گردآوری اطلاعات اثرانگشت و عکس دیجیتال
  • جا به جایی مدارک بین دفتر ویزا و مرکز خدمات ویزا VAC (جایی که شما اطلاعات بایومتریک را ارائه می دهید)

در صورتی که فرزند شما به عنوان فرزند وابسته شناخته شود و ملزم به ارائه اطلاعات بیومتریک باشد، شما امکان پرداخت هزینه خانوادگی را خواهید داشت.

هزینه پاسپورت کانادایی: این بخش نیز فراتر از هزینه مهاجرت به کانادا است و در واقع شما برای اخذ پاسپورت کانادایی از یک مهاجر به شهروند کانادایی تبدیل شده اید، اما برای تکمیل شدن این مطلب بد نیست اشاره ای به هزینه های آن داشته باشیم: لازم به ذکر است که امکان پرداخت اینترنتی این هزینه وجود نداشته و باید به صورت حضوری انجام شود.

  • پاسپورت 5 ساله (برای متقاضی 16 ساله یا بیشتر): 120 دلار
  • پاسپورت 10 ساله (برای متقاضیان 16 ساله یا بالاتر): 160 دلار
  • پاسپورت کودکان (افراد دارای میانگین سنی 0 تا 15 سال): 57 دلار

هزینه خدمات این بخش نیز شامل موارد زیر می گردد:

  • پیکاپ فوری (ظرف یک روز کاری): 110 دلار
  • پیکاپ اکسپرس(در بازه 2 تا 9 روزه کاری): 50 دلار
  • پیکاپ استاندارد (بازه 10 روزه یا بیشتر): 20 دلار
  • هزینه های جانبی پاسپورت گم یا دزدیده شده: 45 دلار
  • کپی برابر اصل صفحات پاسپورت (بین 1 تا 3 کپی): 45 دلار
  • جا به جایی مدارک از یک دفتر پاسپورت به دفتری دیگر: 45 دلار

هزینه انطباق کارفرما

این بخش مربوط به نیروی کار خارجی در کشور کانادا می شود و به شرح زیر است:

  • هزینه انطباق کارفرما: 230 دلار
  • هزینه انطباق کارفرما گروهی (3 نفر یا بیشتر): 690 دلار

انطباق گروهی مختص پیشنهادات شغلی گروه هنرمندان سه نفره یا بیشتر از نیروی کار خارجی است که قرار است درخواست خود را به طور همزمان ارائه دهند.

در نهایت آخرین گزینه مورد بحث در مورد هزینه مهاجرت به کشور کانادا شامل تائید وضعیت و یا جایگزینی سند مهاجرت است که شامل هزینه 30 دلاری می شود.

چنانچه کماکان در مورد جزئیات اخذ ویزا، زمان مهاجرت به کشور کانادا و هزینه مهاجرت به کانادا سوال دارید، پیشنهاد می کنیم که از مشاوره و خدمات تخصصی کارشناسان موسسه مهاجرتی نیلگام در جهت اهداف آینده خود استفاده کنید و در کمترین زمان ممکن، بهترین نتیجه را کسب نمایید.

کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا

از میان تمامی روش های قابل استفاده برای مهاجرت به کشور پیشرفته کانادا، بدون شک روش اسپانسرشیپ خانوادگی به عنوان کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا محسوب می شود. این بدین خاطر است که به استثنای داشتن اسپانسر (مقیم دائم و یا شهروند کانادا) نیاز به شرایط خاصی نداشته و موجب صدور ویزا و کارت اقامت برای شما در مدت زمان مناسبی می شود.

البته کم هزینه بودن روش مهاجرتی بستگی به شرایط شما نیز دارد، مثلاً اگر دارای رزومه تحصیلی درخشانی باشید و موفق به دریافت بورسیه فول فاند کانادا شوید، می توانید با هزینه بسیار کم به تحصیل در دانشگاه های کانادا پرداخته و ویزا و کارت اقامت خود را تمدید و یا به حالت دائمی در آورید که در این صورت، روش مهاجرت تحصیلی برای شما کم هزینه ترین راه مهاجرت خواهد بود.

چنانچه دارای شرایط اسپانسرشیپ و یا استفاده از امکانات بورسیه تحصیلی کانادا نیستید، می توانید به سراغ گزینه های مهاجرت کاری فدرال و یا نامزدی استانی بروید که هزینه چندانی را برای شما ندارد، اما در مقایسه با اغلب روش های مهاجرتی نسبتاً پیچیده و زمان بر است.

بنابر این می توان این طور گفت که کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا بستگی زیادی به شرایط شما داشته و نمی توان تنها به یک روش مهاجرتی اشاره کرد.

مهاجرت رایگان به کانادا

ممکن است دارای بودجه و تمکن مالی برای پرداخت هزینه مهاجرت به کشور کانادا نباشید و کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا نیز برای شما مناسب و جذاب نباشد، در این حالت شاید بخواهید به دنبال روشی برای مهاجرت رایگان به کانادا باشید؛ اما در حقیقت چنین چیزی وجود نداشته و در کمترین حالت انسان دوستانه و پناهندگی هم ملزم به پرداخت هزینه های مختلفی برای حق اقامت و ویزا خواهید بود.

در واقع عبارت مهاجرت رایگان به کانادا برای متقاضیان تحصیلی واجد شرایط دریافت بورسیه کامل کانادا می شود که امکان تحصیل رایگان، استفاده از خوابگاه دانشجویی و موارد جانبی را به طور رایگان در کشور کانادا دارند، اما در این موارد استثنایی هم پرداخت هزینه ویزا و انگشت نگاری، بیمه دانشجویی، هزینه کارت اقامت و مجوز کار و پرواز هواپیما برای شما وجود داشته و به طور کامل رایگان نیست.

امیدواریم توانسته باشیم در مطلب هزینه مهاجرت به کانادا و کم هزینه ترین راه مهاجرت به کانادا موسسه مهاجرتی نیلگام، به خوبی به تمامی موارد مهم و کاربردی مهاجرت اشاره کرده و شما را در این مسیر پر پیچ و خم راهنمایی کنیم.

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *