مهاجرت, مهاجرت با کارآفرینی, مهاجرت کاری

تفاوت کارآفرینی و استارتاپ چیست؟

تفاوت کارآفرینی و استارتاپ در چیست؟ اگر قصد دارید کسب و کار نوآورانه خود را در خارج ایجاد کنید بهتر است از تفاوت استارتاپ و کارآفرینی آگاه باشید. در مقوله مهاجرت کاری به خارج از کشور، یکی از گزینه‌های در دسترسی که به دلیل وجود برخی پیچیدگی ها کمتر کسی به سراغ آن رفته و از طریق آن اقدام به اپلای و مهاجرت می کند، گزینه ویزای استارتاپ و روش کارآفرینی در خارج از کشور است؛ خیلی از متقاضیان چندان با تفاوت کارآفرینی و استارتاپ آشنایی نداشته و به دلیل نداشتن اطلاعات و تجربه کافی در مورد شرایط ایجاد یک کسب و کار جدید و کارآفرینی در خارج از کشور، به سراغ سایر گزینه‌ها رفته و به راحتی از روش‌های کارآفرینی و استارت آپ گذر می‌کنند.

اگر در داخل کشور روحیه و سابقه کاری شما به گونه ای است که ترجیح می‌دهید به صورت انفرادی و یا شراکتی یک کسب و کار و ایده تجاری را راه انداخته و امور مربوط به آن را مدیریت کنید و به هیچ وجه علاقه ای به کارمندی و کار برای شرکت و یا فرد دیگری ندارید، ویزای استارتاپ گزینه مناسب مهاجرتی شما بوده و بهتر است تا در ادامه با ما همراه شوید تا شما را با تفاوت کارآفرینی و استارتاپ و جزئیات مفید استارتاپ کانادا، استرالیا و موارد دیگر آشنا کنیم.

تفاوت کارآفرینی و استارتاپ

اگر می‌خواهید درک کاملی از تفاوت کارآفرینی و استارتاپ پیدا کرده و با آگاهی قدم در مسیر مهاجرت کارافرینی و ویزای استارت آپ بگذارید باید به خوبی با مبحث کارآفرینی و استارت آپ آشنا شده و از جزئیات آن باخبر شوید.

در یک توضیح ساده، واژه استارت آپ startup به شرکتی ارجاع داده می‌شود که در اولین مراحل پایه ریزی و شروع خود قرار دارد. معمولاً استارتاپ ها توسط یک یا چند فرد کارآفرین تاسیس می‌شوند که دارای قصد و فکری مشترک برای توسعه یک محصول یا خدماتی هستند که به باور آنها تقاضای زیادی در بازار برای آن وجود دارد.

یکی از تفاوت‌های بسیار مهم بین استارت آپ با مشاغل و کسب و کارهای کوچک در وجود نوآوری و خلاقیت در ارائه محصول یا خدمات شرکت استارت آپی است. یعنی مشاغل کوچک در اغلب موارد ادعایی برای ارائه خدمتی متمایز و خاص نداشته و ممکن است کاری را انجام دهند که شرکت های دیگر با ظرفیت و قدرت بیشتر در حال انجام آنها هستند.

اما خلاقیت و نوآوری جزء اصلی و شالوده شرکت های استارت آپی بوده و ماهیت آنها را تشکیل می‌دهد. به بیانی دیگر، استارت آپ ها با هدف خلق محصول یا خدمتی جدید و ارتقاء مواردی که از قبل وجود داشته قدم به عرصه تجارت و بازار کار می‌گذارند.

اکنون نوبت به تعریف واژه کارآفرینی یا همان entrepreneurship می رسد، در یک تعریف ساده، کارافرین همان بیزینس من و فرد شاغل در تجارت است، با این تفاوت که بیزینسمن با استفاده از انرژی، منابع و زمان، یک کسب و کار موجود در بازار را  با استفاده از مدل های تعریف و ثابت شده تجاری هدایت می‌کند، اما یک فرد کارآفرین کسی است که با استفاده از سرمایه گذاری، انرژی، منابع در دسترس و زمان برای ساخت یک مدل و نوع جدیدی از کسب و کار تلاش می کند که متمایز بوده و دارای الگوی مشابهی در بازار نیست.

البته براساس داده‌های ارائه شده در وب سایت معتبر فوربز، این موضوع پیچیده تر از این حرفهاست، یعنی این امکان وجود دارد که افراد کارآفرین به سراغ مدل های تجاری و کسب و کارهای سنتی با شکل و شمایلی جدید بروند و با استخدام نیرو و اجرای بهینه امور، به سودآوری و نتیجه مطلوب برسند.

اما وقتی می‌خواهید به خودتان برچسب موسس یک استارتاپ یا (startup founder) را بزنید، قرار است کسب و کاری جدید و کوچک و تشکیل شده از چند نیروی محدود را شروع کنید که احتمالاً سرمایه چندانی نداشته و نیازمند جذب سرمایه از خارج از شرکت است و قرار است با آزمون و خطا و تلاش فراوان (شکست های زیاد) به نتیجه مطلوبی در بازار رسیده و جایگاه خود را در بازار پیدا کند.

البته به دلیل نبود مدل تجاری دقیق و مقیاس پذیر نبودن استارت آپ ها و وجود سرمایه گذاری شخصی و اطلاع نداشتن از میزان اقبال متقاضیان از سرویس و خدماتی که قرار است ارائه گردد، ریسک شرکت های استارت آپی به مراتب بیشتر از کارهای معمول و تجارت های شناخته شده در بازار است و به همان اندازه که امکان شکست در آن وجود دارد، در صورت موفقیت، سود فراوانی را به همراه خواهد داشت.

استارت آپ ها برای پر کردن خلاء های احتمالی بازار قدم به عرصه تجارت می‌گذارند و با داشتن ایده تجاری جدید سعی می‌کنند تا مشکلات موجود در بازار و زمینه تجاری مورد نظر را حل کرده و با پیشتازی و نوآوری در عرصه کاری، موجب جذب مشتری و سودآوری شوند.

ولی برای اینکه زیاد از مبحث تفاوت کارآفرینی و استارتاپ فاصله نگیریم، آنچنان وارد جزئیات تعاریف تعیین شده برای هر یک از این موارد نمی‌شویم. چون می‌خواهیم با ایجاد درک درستی از تفاوت کارآفرینی و استارتاپ به موضوع و هدف مهم تری یعنی اخذ ویزای استارت آپ و مهاجرت به خارج از کشور بپردازیم.

اگر بخواهید از جنبه مهاجرت به موضوع تفاوت کارآفرینی و استارتاپ نگاه کنیم، باید بگوییم که کارآفرین، یک متقاضی درخواست ویزای استارت آپ است و می‌خواهد تا با ایجاد یک کسب و کار جدید در خارج از کشور، شرایط اقامت بلند مدت، زندگی و کار را برای خود و اعضای خانواده فراهم نماید.

اگر متقاضی کارآفرین قصد ایجاد کسب و کاری جدید را در خارج از کشور داشته باشد، نیاز به بیزینس پلن قابل اتکا و ایده تجاری جدید دارد. اما این امکان وجود دارد که فرد به فرض مثال با ارائه بودجه و سرمایه لازم، اقدام به خرید بیزینس در کانادا و برنامه های استارتاپی کرده و تحت عنوان ویزای استارت آپ به کار و فعالیت و انجام امور مدیریتی در آن تجارت بپردازد.

پس در یک توضیح ساده می‌توان اینطور گفت که استارت آپ و کارآفرینی حالت علت و معلول داشته و به همدیگر وابسته و مرتبط هستند، از این رو اگر برای مهاجرت به دنبال درک تفاوت کارآفرینی و استارتاپ هستید، باید بگوییم که نباید تفاوت چندانی برای این دو قائل شوید.

این بدین معنی نیست که کارآفرینی و استارتاپ در تمامی موقعیت‌ها یکسان و هم معنی هستند و نمی توان به تفاوت کارآفرینی و استارتاپ در موقعیت‌های کاری و تجاری مختلف اشاره کرد، ولی در اغلب روش ها و طرح‌های مهاجرتی ارائه شده کشورهای معتبر خارجی،معمولاً نام ویزای استارت آپ با استریم کارآفرینی در یک ردیف و دسته بندی بوده و از یکدیگر جدا نیستند.

استارتاپ کانادا چیست

بعد از بررسی موضوع تفاوت کارآفرینی و استارتاپ بد نیست تا کمی در مورد طرح مهاجرتی استارتاپ کانادا صحبت کنیم. چون ممکن است که دارای پتانسیل و استعداد تجاری بالقوه برای راه اندازی یک کسب و کار جدید و یا مدیریت یک کسب و کار فعال در کشور کانادا باشید و بتوانید با استفاده از شرایط فردی، مالی، تحصیلی و کاری خود، تفاوت های زیادی را در این کشور پیشرفته رقم زده و از کارت اقامت دائم کانادا و زندگی و کار در کنار خانواده بهره‌مند شوید.

بنابر اطلاعات ارائه شده در وب سایت Canada.ca، ویزای استارت آپ کانادا یکی از روش‌های مهاجرتی این کشور است که هزینه اپلای آن از 2075 دلار شروع شده و ارزیابی و بررسی هر پرونده درخواستی بین 12 تا 16 ماه کاری زمان می برد.

از این رو اگر دارای شرایط زیر هستید، می توانید مدارک خود را ترجمه و آماده کرده و برای این طرح مهاجرتی کانادا اپلای کنید:

  • فردی خلاق و نوآور باشید
  • امکان ایجاد کار برای شهروندان و افراد مقیم دائم کانادا داشته باشید
  • از توانایی رقابت در سطح بین المللی و بازار کار جهانی بهره مند باشید
  • دارای یک بیزینس پلن جدید بوده و یا از بودجه کافی برای یک شغل فعال و موجود در کانادا برخوردار باشید
  • یک تجارت و کسب و کار واجد شرایط داشته باشید
  • دارای یک نامه پشتیبان مالی مورد تائید کانادا باشید
  • از مهارت زبان انگلیسی یا فرانسوی کافی برخوردار باشید
  • دارای بودجه و تمکن مالی کافی برای پوشش هزینه های زندگی شخصی و اعضای خانواده در کانادا باشید

اگر مایل هستید تا در مورد تفاوت کارآفرینی و استارتاپ و جزئیات انواع برنامه های استانی کار آفرینی مثل برنامه کارآفرینی انتاریو کانادا، بریتیش کلمبیا و نیوبرانزویک اطلاعات بیشتری کسب کرده و با آگاهی کامل در یکی از این برنامه های مهاجرتی کشور کانادا اپلای کنید، می‌توانید از خدمات و مشاوره تخصصی موسسه مهاجرتی نیلگام در این زمینه نهایت استفاده را ببرید.

کارآفرینی کانادا چیست

اقامت با کارآفرینی در کانادا در واقع همان مهاجرت از طریق ویزای استارت آپ است، در حقیقت اگر به وب سایت‌های استانی کشور کانادا مراجعه کرده و بخواهید از طریق ویزای استارت آپ برای اقامت دائم این کشور اپلای کنید، متوجه این موضوع می‌شوید که در این طرح چندین واژه و عملکرد کارآفرینی، استارتاپ و سرمایه‌گذاری با یکدیگر ادغام شده و نمی‌توان تنها با داشتن سرمایه، ایده تجاری و یا تجربه مالکیت یک کسب و کار و یا داشتن موقعیت کاری مدیریتی، به فکر اپلای استارت آپ کانادا بود، بلکه وجود تمامی شرایط برای دریافت تائیدیه از سازمان‌های ناظر و ارزیابی پرونده های درخواستی اهمیت فراوانی داشته و در موفقیت شما تاثیر فراوانی دارد.

بر همین اساس، این نکته را بخاطر داشته باشید که گزینه‌های سرمایه‌گذاری در بخش کسب و کار و تجارت در کشور کانادا با روش استارت آپ و کارآفرینی در این کشور عجین بوده و نمی‌توان به صورت مجزا در یکی از آنها ورود کرد.

استارتاپ استرالیا چیست

در بخش پایانی مبحث تفاوت کارآفرینی و استارتاپ، بد نیست تا اشاره کوتاهی نیز به ویزای 188 استرالیا و کارآفرینی در این کشور خوش آب و هوای قاره اقیانوسیه بیاندازیم.

طبق اطلاعات ارائه شده در وب سایت رسمی این کشور، ویزای 188 استرالیا برای متقاضیانی است که دارای سابقه مالکیت تجاری و مدیریت کسب و کار در 4 سال گذشته بوده و آماده راه‌ اندازی و مدیریت یک تجارت جدید و نوپا را در کشور استرالیا دارند.

عموماً اعتبار ویزای 188 این کشور 5 ساله بوده و از قابلیت تمدید دو ساله برخوردار است. شما همچنین می توانید از همراهی اعضای خانواده (همسر و فرزندان مجرد زیر 21 سال) خود در این کشور بهره‌مند شوید.

ولی باید به این موضوع توجه داشته باشید که این نوع از ویزای مهاجرتی استرالیا برحسب فاکتورهای دارای امتیاز بوده و حداقل امتیاز مورد نیاز متقاضی برای اپلای، 65 امتیاز است. یعنی شما موظف هستید تا از فاکتورهای متعددی نظیر سن، مهارت زبان، سوابق تحصیلی، سوابق کاری، میزان دارایی فردی و همسر، گردش مالی، تجربه کاری و موارد دیگر امتیازات لازم را کسب کرده و برای این طرح مهاجرتی اپلای کنید.

با توجه به وجود جزئیات فراوان در هر یک از برنامه‌های استانی کارآفرینی و یا فدرالی کشور کانادا و یا ویزای 188 استرالیا، توصیه می‌کنیم که به خوبی در زمینه انواع طرح های مهاجرتی کارآفرینی تحقیق کرده و از مشاوره تخصصی در این زمینه استفاده کنید و متناسب با شرایط خود، بهترین گزینه را برای خود و اعضای خانواده انتخاب نمایید.

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *