مهاجرت

کانادا | کشور کانادا | زندگی در کانادا

کشوری که بیش از ۸۲ درصد جمعیت آن از شرایط زندگی خود رضایت کامل دارند، کمترین میزان گزارش جرم و جنایت در دنیا را داراست و سیاست‌های جمعیتی خود را بر اساس مهاجرت نیروی انسانی متخصص و کارآمد چیده است، شاید بهترین مقصد برای زندگی، کار و تحصیل باشد.

شاید شما هم به فکر انتخاب کشور کانادا برای زندگی و ارزیابی شرایط زندگی در کانادا باشید.

اما به راستی زندگی در کشور کانادا چگونه است؟ مزایای زندگی در کانادا چیست و آیا هزینه زندگی در کانادا با استاندارهای جهانی همخوانی دارد؟ آیا واقعا کشور کانادا برای زندگی مناسب است؟ آیا می‌توان اقامت کشور کانادا را در کوتاه‌ترین زمان بدست آورد؟ فرهنگ و رفتار مردم کانادا با مهاجران و تازه‌واردان به چه صورت است و خیلی از سوالات ریز و درشت دیگر…

در این که کشور کانادا یکی از مرفه‌ترین، آرام‌ترین، امن‌ترین و آزادترین کشورهای دنیا به شمار می‌رود شکی نیست، اما به عنوان کسی که قصد مهاجرت موقتی و یا حتی دائمی به این کشور پهناور آمریکای شمالی را دارد، اطلاع از جزئیات کامل شرایط زندگی در کانادا امری بسیار حیاتی است.

با ما همراه شوید تا در ادامه به جوانب مختلف کشور کانادا برای زندگی بپردازیم.

 

مطلب خواندنی:

خرید سیم کارت مجازی کانادا

کانادا

کانادا جایی است که درآن متوسط عمر و امید به زندگی 82 سال است و بیش از ۶۷ درصد مردم این کشور به دولتشان اعتماد دارند.

هر کانادایی به طور متوسط ۶/۲ اتاق در اختیار دارد، در طول سال تنها ۱۷۰۲ ساعت کار می‌کند و بیش از ۸۰ درصد مردم این کشور اذعان دارند که لحظات خوب و مثبت زندگی ‌شان در روز بیش از لحظات منفی است.

اما این تنها اطلاعات جالب دومین کشور پناور دنیا نیست، بلکه بنابر آمار، قریب به ۷۳ درصد از کانادایی‌ها به خاطر دریافت خدمات درمانی رایگان (health care)، ۷۰ درصد به خاطر اعتبار بالای پاسپورت کانادایی، ۶۵ درصد به خاطر منشور حقوق و آزادی‌های فردی و اجتماعی و ۵۰ درصد به خاطر سیستم آموزشی کانادا به این کشور افتخار می‌کنند.

شاید باور این موضوع سخت باشد، اما براساس همین آمار، ۶۴ درصد از آمریکایی‌ها به خاطر وجود یکی از دلایل زیر قصد مهاجرت به کانادا را دارند:

  • خدمات درمانی منطقی و مقرون به صرفه ( ۶۳ درصد)
  • ثبات سیاسی بیشتر (۳۸ درصد)
  • امنیت (۳۸ درصد)
  • سیستم آموزشی مناسب و مقرون به صرفه (۳۶ درصد)
  • حقوق برابر (۳۵ درصد)
  • فرصت‌های کاری (۳۳ درصد)

کشور کانادا که در قاره آمریکای شمالی واقع شده، قریب به ۹میلیون کیلومتر مربع خشکی و ۸۹۱هزار کیلومتر مربع از آب‌های زمین را در اختیار دارد و با مجموع مساحت ۹٫۹۸۴٫۶۷۰ میلیون کیلومتر مربع، دومین کشور بزرگ و پهناور دنیا پس از روسیه محسوب می‌شود.

این یعنی کانادا حدود دو پنجم قاره آمریکای شمالی را در بر می‌گیرد.

در مبحث کشور کانادا برای زندگی بد نیست بدانید که این کشور پس از کسب حق حاکمیت و قدرت از بریتانیای کبیر در سال ۱۸۶۷، مستقل شد. طبق آمار رسمی سال ۲۰۱۲، جمعیت کشور کانادا کمی بیش از ۳۴میلیون نفر برآورد شده و نسبت تراکم جمعیت به مساحت کشور ۴ نفر در هر کیلومترمربع است!!!

ارز رایج کانادا دلار کانادایی با علامت اختصاری CAD و پیش‌شماره تلفن آن عدد ۱ است و (.ca.) به عنوان دامنه اینترنتی وب‌سایت‌های کانادایی شناخته می‌شود.

لازم به ذکر است که کشور کانادا تنها با ایالات متحده آمریکا دارای مرز مشترک است، در ادامه نظر شما را به حقایق جذاب کانادا و اطلاعات اجمالی این کشور جلب می‌کنیم:

جمعیت38.010.000
تراکم3.8 کیلومتر مربع km2
زبانانگلیسی/ فرانسوی
سال استقلال1867
پایتخت اتاوا
ارز رایجدلار کانادایی
تولید ناخالص ملی1.736.000.000.000 (اطلاعات 2014)
سرانه تولید ناخالص ملی52.186
محدوده خشکی9.093.507 کیلومتر مربع km2
محدوده آبی891.163 کیل.متر مربع km2
کشور هم‌مرزایالات متحده آمریکا
حداقل طول جغرافیایی-141.000
حداکثر طول جغرافیایی-52.620
حداقل عرض جغرافیایی41.710
حداکثر عرض جغرافیایی83.210

 

شهر اتاوا Ottawa به عنوان پایتخت کشور کانادا دارای جمعیت تقریبی 944.837 نفر و ۷۱ متر بالاتر از سطح دریا واقع شده است. اتاوا پایتخت و مرکز سیاسی کانادا نیز محسوب می‌شود و به عنوان یک حکومت مشروطه براساس قانون اساسی و خانه تشریفات دولتی به شمار می‌رود.

طبق آمار ارائه شده در وب‌سایت canadim، بیش از 80 درصد از شهروندان کانادایی در شهرهای مختلف این کشور زندگی می‌کنند و بیش از دو سوم جمعیت حال حاضر کانادا در محدوده 100 کیلومتری مرزهای جنوبی این کشور مستقر هستند.

اما مطمئناً اطلاعات مرتبط با بهترین شهرهای کانادا برای ایرانیان بیشتر به کار شما خواهد آمد.

بیشتر بخوانید:

مجوز سفر الکترونیکی کانادا

همچنین بنابر آمار وب‌سایت worldatlas ، محبوب‌ترین شهرهای کشور کانادا به شرح زیر هستند:

رتبهشهرجمعیت
#1تورنتو2.930.000
#2ونکوور675.218
#3مونترال1.780.000
#4کلگری1.336.283
#5اتاوا994.837
#6ادمونتون981.280
#7میسیساگا828.854
#8نورث یورک869.401
#9وینیپگ749.534
#10اسکاربرو632.098
#11کبک8.485.000
#12همیلتون579.200
#13برمپتون603.346
#14سوری394.976
#15لاوال437.413
#16هلیفکس431.479
#17اتوبیکوک365.143
#18لندن404.699
#19اوکانگان362.258
#20ویکتوریا92.141

کشور کانادا برای زندگی

به طور کلی کشور کانادا از ۱۰ استان و ۳ قلمرو در بخش شمالی تشکیل شده است که به ترتیب حروف الفبا شامل موارد زیر می‌شوند:

  • استان آلبرتا
  • استان بریتیش کلمبیا
  • استان منیتوبا
  • استان نیوبرانزویک
  • استان نیوفاندلند و لابرادور
  • استان نوا اسکوشیا
  • استان انتاریو
  • استان جزیره پرینس ادوارد
  • استان کبک
  • استان ساسکاچوان
  • قلمروی شمال غربی
  • قلمروی نوناووت
  • قلمروی یوکان

شاید از خودتان بپرسید که چه تفاوتی بین استان و قلمرو در کشور کانادا برای زندگی وجود دارد؟

در جواب باید بگوییم که تفاوت بین این دو در نوع حکمرانی و قوانین آنها است. اختیار ۳ قلمروی کانادا به پارلمان این کشور واگذار شده و توسط دولت فدرال کنترل و حکمرانی می‌شود. اما سیستم قانون اساسی در تمامی استان‌های کشور کانادا جریان داشته و هر یک از آن‌ها دارای قوانین مختص به خود هستند.

پیش از پرداختن به جزئیات شرایط زندگی در کانادا بد نیست بدانید که این کشور مستقر در آمریکای شمالی است که از اقیانوس اطلس در شرق تا اقیانوس آرام در غرب و قطب  Arctic  در شمال گسترده شده و عمدتاً با دشت، جنگل، دریاچه و کوهستان در غرب پوشیده شده است.

سیستم دولت کانادا بر مبنای دموکراسی پارلمانی، فدراسیون، قانون اساسی و حکومت مشروطه چیده شده است. شاید برایتان عجیب باشد اما هم‌چنان بالاترین مقام مملکتی و رهبر اصلی کانادا، ملکه انگلستان (با فوت او پرنس چارلز جانشین وی شده است) و بالاترین مقام دولتی، نخست وزیر کانادا محسوب می‌شود.

کانادا دارای یک سیستم اقتصادی بازار market economic system است که در آن قیمت محصولات و خدمات در یک سیستم قیمت‌گذاری آزاد تعیین می‌شوند. این کشور عضو مجمع همکاری اقتصادی آسیا- اقیانوسیه APEC، توافق‌نامه تجارت آزاد آمریکای شمالی NAFTA و هم‌چنین مجمع مشارکت فی مابین اقیانوس آرام TPP است.

اگر آلاسکا را بخشی از کانادا حساب کنیم، این کشور نسبت به آمریکا ۱۰ درصد بزرگ‌تر است، اما با این حال آلاسکا تنها قریب به ۱۰ درصد از جمعیت کل کشور را در بر می‌گیرد.

در ادامه مبحث کشور کانادا برای زندگی باید به این موضوع مهم اشاره کنیم که انگلیسی و فرانسوی دو زبان رسمی کانادا هستند و این کشور به طور معمول به عنوان کشوری دوزبانه محسوب می‌‎شود.

البته تنها ۱۶ درصد از جمعیت کل این کشور دوزبانه هستند. این بدین معنی است که در حدود ۶۰ درصد از این افراد به انگلیسی مکالمه کرده و تنها ۲۴ درصد به زبان فرانسوی صحبت می‌کنند. این در حالی است که در میان اقوام بومی کانادایی بین ۵۰ تا ۶۰ زبان مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

قریب به ۹۰درصد از شهروندان کانادایی مسیحی هستند و به طور مساوی به 2 فرقه کاتولیک و پروتستان تقسیم شده‌اند.

مهم‌ترین تعطیلی رسمی و ملی این کشور روز کانادا Canada Day (با نام قبلی Dominion Day) در اولین روز از ماه جولای (تیرماه) است و به مناسبت بزرگداشت استقلال کانادا در سال ۱۸۶۷ میلادی یک روز تعطیل محسوب می‌شود.

در این روز، کانادایی‌ها در کنار انواع مهاجران از سراسر دنیا با مراسم و جشن‌های ملی و میهنی، پیک‌نیک و گشت و گذار و آتش‌بازی تولد کشورشان را جشن می‌گیرند.

سیستم آموزش و پرورش در هر یک استان‌های این کشور به طور مستقل عمل کرده و کنترل می‌شود.

عموماً تحصیل از سن ۶ تا ۱۶ سالگی اجباری است. بودجه بخش اعظم تحصیلات عالیه دانشگاهی توسط دولت کانادا تامین می‌شود و دانشگاه‌های تورنتو و مک‌گیل مونترال به ترتیب مشهورترین دانشگاه‌های این کشور محسوب می‌شوند. (البته ممکن است در هر سال این رنکینگ تغییر کند، ولی همواره دانشگاه تورنتو برترین موسسه آموزشی این کشور به شمار رفته است)

به طور میانگین دو نفر از هر ۳ کانادایی صاحب خانه هستند و از این میان تعدادی از کانادایی‌ها خانه خود را با چوب گرم می‌کند! میانگین سن ازدواج بین ۲۰ تا ۳۰ سال است. اغلب زوج‌ها دارای سطح تحصیلات، اعتقادات، مذهب و قوم و نژاد یکسانی هستند و نزدیک به نیمی از ازدواج‌ها در نهایت به طلاق منتهی می‌شود. خانم‌ها در حدود ۴۵ درصد از نیروی کار این کشور را تشکیل می‌دهند و در عین حال متوسط درآمد آن‌ها دوسوم درآمد مردان است.

در همین زمینه بد نیست نگاهی به مطلب مقایسه میزان درآمد کانادا و ایران در مشاغل مختلف بیاندازید.

آب و هوای کانادا

در راستای بررسی شرایط زندگی در کانادا بد نیست اشاره مختصر و کوتاهی به وضعیت آب و هوای کشور کانادا نیز داشته باشیم. برخلاف تصور عموم در خصوص آب و هوای کانادا، این کشور در بسیاری از مساحت ۱۰ میلیون کیلومتر مربعی خود، اقلیمی تقریبا معتدل دارد.

شرایط آب و هوای کانادا استان به استان و منطقه به منطقه با یکدیگر فرق دارد. به طور کلی زمستان‌های کانادا در بسیاری از بخش‌های این کشور خصوصاً استان‌های داخلی و دشتی که دارای آب و هوای قاره‌ای است، سخت و سهمگین است.

میانگین دما در زمستان‌ها در حدود منفی 15 درجه سانتیگراد است، اما ممکن است در بعضی مواقع این دما به منفی 40 همراه با بادهای سرد و شدید برسد.

در مناطق غیرساحلی، شرایط به گونه‌ای است که برف تا تقریباً 6 ماه بر روی زمین می‌نشیند، این در حالی است که در برخی از مناطق شمالی کانادا، امکان مشاهده برف در تمام طول سال نیز وجود دارد.

اگر از جنبه آب و هوا در حال بررسی کشور کانادا برای زندگی هستید، باید به این موضوع توجه داشته باشید که بخش ساحلی استان بریتیش کلمبیا دارای آب و هوای معتدل و زمستان‌های نرمال و همراه با باران است.

در سواحل شرقی و غربی کشور کانادا نیز میانگین بالاترین دما در حدود کمتر از 20 درجه سانتیگراد در طول سال است، این در حالی است که در بین سواحل و مناطق ساحلی این کشور، بالاترین درجه دما در فصل تابستان به چیزی در حدود 25 تا 30 درجه سانتیگراد نیز می‌رسد.

اگر مایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد آب و هوای کانادا هستید، به مطلب گرمترین شهرهای کانادا مراجعه کنید.

حتما بخوانید:

حداقل دستمزد جدید انتاریو

شرایط زندگی در کانادا

شرایط زندگی در کانادا برای هر فردی با دیگری فرق دارد و نمی‌توان اطلاعات خیلی دقیقی در این رابطه ارائه کرد. اما با توجه به وجود انواع روش‌های مهاجرتی قانونی، امکان تبدیل مجوز تحصیل به کار، ثبت و یا انتقال شرکت تجاری و در دسترس بودن گزینه‌های متعدد اقامتی، می‌توان این طور گفت که فرصت ایده‌آلی برای حضور در یکی از ده کشور برتر دنیا برای متقاضیان مهاجرت به کانادا ایجاد شده است.

مهاجران کانادایی و افرادی که از طرق مختلف نظیر تحصیل و یا کار در کانادا در این کشور حضور دارند، باید برای برخورداری از تمامی مزایای شهروندی کانادا برای حداقل ۵سال در این کشور اقامت داشته و در صورت فارغ‌التحصیلی و داشتن کار تمام‌وقت در بازار کار این کشور نسبت به دریافت اقامت دائم (PR) و سپس حق شهروندی کانادا اقدام نمایند.

در واقع می توانند اقامت موقت کانادا را بعد از چند سال به دائم تبدیل کنند. البته این موضوع به طور مستقیم شامل دارندگان ویزای توریستی کانادا نمی‌شود، اما باز هم راهکارهایی برای تبدیل این مجوز و حضور بلندمدت در کانادا وجود دارد.

مدارس، کالج‌ها و دانشگاه‌های کانادا از بالاترین استانداردهای آموزشی در سطح جهان برخوردار هستند و دورنمایی شغلی به اندازه‌ای مثبت است که هر محصل و دانشجو پیش از پایان دوران تحصیل، شغل آینده خود را انتخاب کرده و به خوبی می‌داند قرار است چه افقی را برای خود متصور باشد.

کشور کانادا یکی از ۱۰مقصد برتر تحصیلی و با کیفیت‌ترین سیستم‌های آموزشی در دنیاست و شرایط و مزایای متعدد و چشمگیری را بر سر راه مهاجران متقاضی ادامه تحصیل درکانادا قرار می‌دهد.

امنیت در کشور کانادا به اندازه‌ای بالاست که بر اساس شاخص صلح جهانی GPI، این کشور یکی از پایین‌ترین نرخ‌های جرم و جنایت در جهان را داراست و در رتبه هشتم امن‌ترین کشور دنیا قرار گرفته است. این امنیت، تنها به امنیت اجتماعی محدود نمی‌شود! بلکه نشانه‌های امنیت را می‌توان در اقتصاد، سرمایه‌گذاری، شغل، مسکن، تولید و صنعت این کشور به خوبی مشاهده کرد.

این موضوع به تنهایی پیام بسیار خوبی برای متقاضیان مهاجرت به کانادا محسوب می‌شود و این امید را ایجاد می‌کند که شرایط زندگی در کانادا در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد(تنها کافیست کمی تلاش و کوشش و ممارست را چاشنی زندگی روزمره خود در این کشور زیبا کنید)

شهرهای ونکوور، کلگری، ساسکاچوان، وینیپگ، برندون، سنت کاترینز انتاریو و اتاوا همگی در فهرست بهترین شهرهایی قرار دارند که نشریه Money Sense از آنها به عنوان بهترین شهرها برای تازه واردها نام برده است.

البته باید به شهر ساگنای استان کبک نیز به عنوان یکی از مقاصد برتر زندگی و مهاجرت به کشور کانادا اشاره کرد و به این موضوع توجه داشت که قریب به ۹۵ درصد از مردم این شهر و استان کبک به فرانسوی صحبت می‌کنند و زندگی در این بخش از کانادا نیازمند مهارت و شناخت کامل زبان فرانسوی خواهد بود

این در حالی است که هم‌جواری با آمریکا و امکان دریافت حق شهروندی و پاسپورت قدرتمند کانادا که آزادی سفر به 184 کشور جهان را مهیا می‌سازد نیز می‌تواند انگیزه خوبی برای دریافت ویزا و مهاجرت به این کشور محسوب شود.

اگر از جنبه یک دانشجوی بین‌المللی در پی درک شرایط زندگی در کانادا هستید، باید از این موضوع مطلع باشید که اغلب مناطق این کشور دارای امکانات اختصاصی و شهرهای دانشجویی بسیار عالی برای دانشجویان بومی و بین‌المللی هستند و از جو بسیار صمیمی و دوستانه‌ای برای پذیرش مهاجران تازه‌وارد برخوردار هستند. (البته در اغلب موارد شما نیاز به بودجه اولیه معقولی برای پوشش هزینه‌های تحصیل و زندگی دانشجویی در این کشور را دارید)

اگر از جنبه مهاجرت کاری بخواهید به شرایط زندگی در کانادا نگاه کنید، دانستن این موضوع خالی از لطف نیست که کشور کانادا با داشتن اندازه و مساحتی بسیار وسیع و بازارهای کاری بین‌المللی پویا و پردرآمد، از کمبود نیروی انسانی ماهر و متخصص رنج می‌برد و به همین خاطر هرساله متقاضیان واجد شرایط زیادی را از گوشه و کنار دنیا جذب می‌کند.

این موضوع تسهیل کننده شرایط زندگی در کانادا برای مهاجران تازه‌وارد است و به دلیل فضای صمیمی چندفرهنگی و حضور گسترده مردمی با ملیت‌‎های مختلف، هماهنگی و تطبیق با شرایط جدید زندگی در این کشور آمریکای شمالی کار چندان سختی به نظر نمی‌رسد.

به طور کلی، از آنجایی که شرایط زندگی در کانادا بستگی به سبک زندگی فردی و موقعیت شما در این کشور دارد، لازم است تا اطلاعات مختصر و مفیدی را در رابطه با فاکتورهای مختلفی مثل هزینه‌ها، مالیات و موارد این چنینی ارائه دهیم و براساس آنها، شرایط فرضی زندگی خود در این کشور جذاب را محک بزنید و به قول معروف، عزم خود را برای اپلای ویزا و مهاجرت به کانادا ( به صورت شخصی و یا از طریق کارشناسان نیلگام) جزم کنید.

هزینه زندگی در کانادا

اگر باز هم این سوال برای شما باقی مانده است که زندگی در کشور محبوب آمریکای شمالی چگونه است بهتر است نگاهی به هزینه‌های زندگی در کانادا بیاندازید.

در مبحث کشور کانادا برای زندگی می‌توان این طور گفت که هزینه اقامت در کانادا در مقایسه با کشورهایی همچون آمریکا، انگلیس و استرالیا به مراتب کمتر است.

هزینه خرید خانه و خورد و خوراک نیز در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر جهان کمتر بوده و به احتمال زیاد مناسب حال شما خواهد بود. یعنی در واقع موازنه خوبی بین میزان درآمد، مقدار مالیات و قدرت خرید مردم در این کشور وجود دارد و وجود چنین فاکتورهایی شرایط زندگی در کانادا را برای مردم کانادا (بومی و مهاجر) تسهیل می‌کند.

در کشور کانادا هزینه صرف غذا در خارج از خانه در مقایسه با اروپا و آمریکا کمتر است و قیمت خودرو و بنزین نیز همین شرایط را دارد.

حراجی‌‌های واقعی و متنوعی که در کانادا برپا می‌شود خود یکی از بهترین فرصت‌ها برای کاهش هزینه‌هاست.

هزینه زندگی در کانادا وابستگی زیادی به lifestyle و شهر و استان محل سکونت شما در این کشور دارد. یعنی اگر مایل به زندگی در مرکز شهر معروف تورنتو هستید و مشتاق به تجربه انواع غذاهای رستورانی در طول هفته هستید، نباید توقع پایین بودن هزینه زندگی در کانادا را برای خود داشته باشید.

اما در نقطه مقابل، اگر مشکلی با زندگی در حومه شهر ندارید، می‌توانید سیستم حمل و نقل خود را با وسایل عمومی هماهنگ کنید و زمانی را صرف خرید از بازارهای محلی و پخت و پز غذاهای خانگی می‌کنید، به طور حتم، هزینه زندگی در کانادا برای شما بسیار معقول و به صرفه خواهد بود.

برای درک بهتر موضوع هزینه زندگی در کانادا بد نیست تا نگاهی به آمار جدید وب‌سایت numbeo در پایین بیاندازیم:

هزینه رستوران در کانادا

  • یک وعده غذای ارزان در کانادا: 20 دلار کانادایی
  • وعده غذا برای 2 نفر در یک رستوران متوسط: 85 دلار
  • غذای فست فودی مک دونالد: هزینه تقریبی 12 دلار
  • آبجوی بومی: 6.50 دلار
  • آبجوی وارداتی: 8 دلار
  • کاپوچینو سایز متوسط: 4.60 دلار
  • قوطی پپسی: 2.41 دلار
  • بطری آب کوچک: 2 دلار

هزینه اقلام خوراکی در کانادا

  • شیر متوسط: 9.94 دلار
  • یک تکه نان سفید 400 گرمی: 2.81 دلار
  • برنج سفید 450 گرمی: 1.84
  • تخم مرغ 12 عددی: 3.97
  • پنیر محلی 450 گرمی: 6.48
  • فیله مرغ نیم کیلویی: 6.48
  • گوشت قرمز گوساله نیم کیلویی: 7.97
  • سیب نیم کیلو: 2.12
  • موز نیم کیلو: 0.83
  • پرتقال: 2.03
  • گوجه: 2.13
  • سیب زمینی: 1.39
  • پیاز: 1.36
  • کاهو: 2.92
  • آب یک و نیم لیتری: 2.26
  • یک بسته سیگار مارلبورو: 16

هزینه حمل و نقل در کانادا

  • بلیط یک طرفه حمل و نقل عمومی: 3.25
  • بلیط ماهانه: 100 دلار
  • ورودی تاکسی: 4 دلار
  • هر یک مایل تاکسی: 3.22
  • هر یک ساعت انتظار تاکسی: 34
  • یک گالن بنزین: 7.47 دلار (هر لیتر 1.97 دلار)
  • قیمت خرید خودرو نو تویوتا کرولا سدان: 25.488 دلار

هزینه قبوض مصرفی در کانادا

  • قبوض مصرفی (برق، گرمایش، سرمایش، آب، زباله) برای یک آپارتمان 85 متری: 180 دلار
  • یک دقیقه هزینه موبایل: 0.34 دلار
  • هزینه ماهانه اینترنت ADSL کابلی نامحدود: 82.55 دلار

هزینه ورزش و سرگرمی در کانادا

  • هزینه ماهانه باشگاه: 54 دلار
  • اجاره یک ساعته زمین تنیس: 22.24 دلار
  • بلیط سینما: 14.97 دلار

مراقبت از کودکان در کانادا

  • هزینه ماهانه مهدکودک: 1093 دلار
  • هزینه سالانه مدرسه ابتدایی: 17.249 دلار

هزینه پوشاک و کفش در کانادا

  • شلوار جین: 67.84 دلار
  • لباس تابستانی: 46.85
  • یک جفت کفش ورزشی نایکی: 106.56
  • یک جفت کفش چرمی مردانه: 133

اجاره ماهانه خانه در کانادا

  • آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر: 1.583 دلار
  • آپارتمان تک خوابه در حومه شهر: 1341
  • آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر: 2587
  • آپارتمان 3 خوابه حومه شهر: 2.246

هزینه خرید خانه در کانادا

  • قیمت هر فوت مربع در مرکز شهر: 822 دلار
  • قیمت هر فوت مربع در حومه شهر: 607

اگر بنا بر صرفه‌جویی مطلق نباشد و هزینه یک زندگی متوسط در کشور کانادا را در نظر بگیریم، هر فرد حداقل باید ماهانه به طور میانگین 1209 دلار کانادا را برای مخارج خود کنار بگذارد. (بدون اجاره)

این در حالی است که هزینه تقریبی زندگی در کانادا برای هر خانواده ۴ نفره بدون احتساب اجاره ماهانه در حدود 4.352 هزار دلار کانادا است.

 

در این رابطه توجه به آمارهزینه زندگی در کانادا از نگاه وب‌سایت transferwise  خالی از لطف نیست:

آمار ارائه شده در ماه نوامبر 2022 وب‌سایت numbeo این طور نشان می‌دهد که هزینه زندگی در کانادا 88.61 درصد بالاتر از ایران است و به طور میانگین میزان اجاره در کانادا 128 درصد بالاتر از ایران است.

مجموع هزینه‌های زندگی در تورنتومیانگین هزینه
1نفر، برای هر ماه بدون احتساب اجاره1.127 دلار
1نفر، برای هر سال بدون احتساب اجاره13.524 دلار
دانشجو، برای هر ماه بدون اجاره879.95 دلار
خانواده 4نفره، برای هر ماه بدون اجاره3.146 دلار
خانواده 4نفره، برای هر سال بدون اجاره45.490.92 دلار
هزینه‌های زندگی در مونترالمیانگین هزینه
1نفر، برای هر ماه بدون احتساب اجاره944.66 دلار
1نفر، برای هر سال بدون احتساب اجاره11.335.92 دلار
دانشجو، برای هر ماه بدون اجارهبین 600 تا 800  دلار
خانواده 3نفره، برای هر ماه بدون اجاره3.481.98 دلار
خانواده 3نفره، برای هر سال بدون اجاره41.783.76 دلار

میانگین درآمد در کانادا چقدر است؟

طبق آمار ارائه شده در وب‌سایت nationwidevisas، میانگین درآمد یک نیروی کار تمام وقت در کشور کانادا برابر با 54.630 هزار دلار در سال و یا 1050.59 دلار در هفته است.

اگر به دنبال مهاجرت به کشور کانادا برای زندگی و کار هستید، این آمار می‌تواند برای شما بسیار خوشحال کننده باشد.

خوشبختانه وجود تعادل میان درآمد و هزینه‌های ماهانه در این کشور موجب تسهیل شرایط زندگی در کانادا شده است.

اگر بخواهیم به طور جزئی‌تر به مقوله میانگین درآمد مردم کانادا نگاه کنیم، باید بگوییم که مقدار درآمد افراد بومی و مهاجران در استان‌هایی نظیر آلبرتا، بریتیش کلمبیا، انتاریو و کبک بیش از سایر استان‌ها است.

طبق جدیدترین آمار بدست آمده، میانگین درآمد مردم کانادا در استان‌های مختلف این کشور به شرح زیر است:

  • نوناووت: سالانه 87.355 هزار دلار کانادا
  • قلمروهای شمال غربی: 77.670
  • آلبرتا: 61.865
  • یوکان: 61.812
  • انتاریو: 55.524
  • نیوفاندلند و لابرادور: 55.508
  • ساسکاچوان: 54.371
  • بریتیش کلمبیا: 53.516
  • کبک: 51.735
  • منیتوبا: 49.661
  • نیوبرانزویک: 49.511
  • نوا اسکوشیا: 48.470
  • پرینس ادوارد آیلند: 45.912

در این رابطه بد نیست تا نگاهی به میانگین درآمد سالانه مردم کانادا در مشاغل و حوزه‌های کاری مختلف بیاندازیم:

  • حوزه خدمات غذایی و اقامتی: 22.877 هزار دلار
  • حوزه اجرایی و پشتیبانی: 47.369
  • هنر، سرگرمی و تفریح: 40.241
  • ساخت و ساز: 68.374
  • آموزش: 58.343
  • امور مالی و بیمه: 76.843
  • جنگلداری و چوب: 58.739
  • خدمات درمانی و مددکار اجتماعی: 52.888
  • صنایع فرهنگی و اطلاعات: 71.634
  • مدیریت شرکت‌ها و سازمان‌ها: 74.560
  • ساخت و ساز و تولید: 59.250
  • معدن، استخراج نفت و گاز: 113.506
  • خدمات فنی، تخصصی و علمی: 76.077
  • مدیریت دولتی: 75.799
  • املاک: 58.623
  • خرده فروشی: 34.503
  • حمل و نقل و انبارداری: 61.011
  • خدمات رفاهی: 101.531
  • تجارت عمده فروشی: 67.456

 

هزینه تحصیل در کانادا

بر اساس آخرین آمار منتشر شده از اداره آمار کانادا در خصوص هزینه تحصیل در سال 2022-2021، میانگین شهریه دانشجویان بین‌المللی به طور سالانه 29.714 دلار کانادا (22.500 دلار آمریکا) است.. در این میان هزینه تحصیل در رشته‌های هنر و انسانی ارزان‌تر بوده و در عین حال رشته‌های مهندسی و پزشکی برای مقطع کارشناسی دانشجویان غیر بومی (دانشجویان خارجی) جزو گران‌ترین رشته‌ها هستند و شهریه سالانه آنها به طور میانگین ۳۰٫۷۴۲ دلار کانادا یا مبلغ تقریبی ۲۳٫۳۰۰ دلار آمریکا است.

هزینه تحصیل در رشته‌های کسب و کار و مدیریت MBA در این کشور به نسبت میانگین بین‌المللی پایین‌تر بوده و به طور سالانه چیزی در حدود 30 تا 40 هزار دلار کانادا است. اما با این حال هر دوی این رشته‌ها از دوره‌های گران تحصیل در کانادا محسوب می‌شوند.

در واقع، رشته مدیریت اجرایی یکی از گران ترین رشته های تحصیلی با شهریه سالانه 56.328 دلار کانادا محسوب می شود.اما هزینه تحصیل در مقطع ارشد به طور معمول کمتر از مقطع کارشناسی است و بنابر رشته تحصیلی و دانشگاه انتخابی شما در کشور کانادا کاملا متغیر است.

بنابر اطلاعات ارائه شده توسط سازمان آمار کانادا، به طور میانگین شهریه سالانه مقطع ارشد در سال 2022-2021 بین 9705 تا 27296 هزار دلار کانادا است و درصد کمی نسبت به سالهای پیش افزایش داشته است.

در این مقطع تحصیلی به طور معمول رشته اجرایی MBA با میانگین هزینه 56.328 دلار کانادا، جزو گران‌ترین دوره های دانشگاهی برای تحصیل در کانادا محسوب می‌شود، این در حالی است که هزینه تحصیل در سایر رشته‌های نرمال MBA کانادا چیزی در حدود 27.397 دلار کانادا (20.747 دلار آمریکا) است 

در تکمیل این بخش از شرایط زندگی در کانادا باید به این موضوع اشاره کنیم که شهریه تقریبی سالانه مقاطع ارشد رشته‌های تحصیلی مختلف در این کشور به شرح زیر است:

  • آموزش و پرورش: 15.764
  • هنرهای بصری، اجرایی و فناوری ارتباطات: 14.737
  • علوم انسانی: 13.667
  • علوم اجتماعی و رفتاری: 15.032
  • حقوق و قانون: 17.237
  • مدیریت تجاری و عمومی: 24.693
  • مدیریت اجرایی MBA: 66.665
  • مدیریت MBA: 38.950
  • فیزیک و علوم زیستی: 15.421
  • ریاضیات و علوم کامپیوتری: 16.647
  • مهندسی: 19.301
  • معماری: 23.992
  • کشاورزی و منابع طبیعی: 14.452
  • دندانپزشکی: 22.472
  • پرستاری: 16.168
  • چشم‌پزشکی: 14.014
  • داروسازی: 12.876
  • دامپزشکی: 10.099

بنابر اطلاعات اخیر وب‌سایت معتبر topuniversities ، دانشگاه‌های کانادا هر یک به صورت مجزا شهریه‌ و سایر هزینه‌های تحصیل را تعیین می‌کنند و این موضوع به چندین فاکتور مختلف زیر وابسته است:

  • اینکه یک دانشجوی بومی و شهروند کانادا باشید و یا یک دانشجوی بین‌المللی
  • قصد تحصیل در مقطع کارشناسی را داشته باشید و یا مقاطع عالی ارشد و دکتری
  • میزان شهرت و رنکینگ جهانی دانشگاه کانادایی
  • نوع رشته انتخابی متقاضی ادامه تحصیل در کشور کانادا

این اعداد مربوط به هزینه‌های مربوط به شهریه دانشگاه و فوق برنامه‌های تحصیلی می‌شود و برای برآورد دقیق هزینه تحصیل در کشور کانادا باید مابقی مخارج همچون مسکن، غذا، کتاب، رفت و آمد، تلفن و سایر هزینه‌ها را نیز اضافه کرد.

برای مثال، هزینه زندگی دانشجویی (فارغ از شهریه دانشگاه یا مدرسه) در دانشگاه مونترال سالانه حدود ۱۵۰۰۰ هزار دلار کانادا تخمین زده می‌شود که این عدد در بیشتر دانشگاه‌های این کشور ثابت است. هزینه‌های زندگی دانشجویی در این کشور ارتباط مستقیمی با محل اقامت و عادت‌های خرج کردن دانشجو دارد و هزینه‌های جانبی در شهرهای بزرگ بالطبع بیشتر است.

البته باید این موضوع را یادآوری کنیم که هزینه بیمه سلامت اجباری نیز به شهریه و هزینه زندگی دانشجویی اضافه می‌‎شود و در حدود ۸۶۴ دلار کانادا هزینه دارد. ۳ نوع اقامتگاه دانشجویی در کشور کانادا ( خوابگاه دانشجویی، اقامتگاه خصوصی و اقامت در خانه) از لحاظ هزینه سالانه تفاوت‌های اساسی با یکدیگر دارند. بر همین اساس، دانشجوی بین‌المللی متقاضی ادامه تحصیل در کشور کانادا باید چیزی در حدود ۳۰۰۰ تا ۷۵۰۰ دلار کانادا (۲٫۵۵۰ تا ۵۶۴۰ دلار آمریکا) سالانه برای خوابگاه درون دانشگاه کانادایی پرداخت کند.

در عین حال، اقامتگاه‌های خصوصی اشتراکی چیزی در حدود ۸۴۰۰ دلار کانادا (۶٫۳۲۰ دلار آمریکا) در کنار قبوض برق و تلفن و غیره به طور سالانه هزینه دارند.معمولا اقامتگاه‌های دانشجویی کانادا نسبت به سایر اقامتگاه‌ها ارزان‌تر بوده و اغلب امکان خرید و صرف غذا در محوطه دانشگاه را به دانشجویان می‌دهد. اگر به دنبال مهاجرت تحصیلی به کشور کانادا هستید، می‌توانید از مشاوره تخصصی کارشناسان موسسه مهاجرتی نیلگام در این زمینه استفاده کنید و اجازه دهید که پرونده شما به طور تخصصی توسط کارشناسان ما بررسی شود.

هزینه بیمه و درمان در کانادا

تقریباً خدمات پزشکی و درمانی در همه جای کانادا برای شهروندان و دارندگان اقامت دائم این کشور رایگان است! به بیانی دیگر بیمه خدمات درمانی دولتی بوده و بودجه آن از محل مالیات دولت فدرال و استانهای این کشور تامین می‌شود.

این در حالی است که دانشجویان بین‌المللی نیز امکان استفاده از این خدمات را تحت عنوان بیمه دانشجویی کانادا دارند و حتی می‌توانند از سایر مزایای حضور و تحصیل نظیر کار دانشجویی، دریافت بورسیه تحصیلی و اقامت دائم پس از فارغ‌التحصیلی در این کشور برخوردار شوند.

یکی از حقایق شرایط زندگی در کانادا این است که هزینه‌‎های خدمات درمانی در این کشور در مقایسه با ایران بیشتر و گران‌تر است و باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

برهمین اساس، اگر به استانی در کشور کانادا برای زندگی نقل مکان می‌کنید که دارای زمان انتظار نسبتاً طولانی برای دریافت بیمه درمانی استانی است، بهتر است برای چندماه اول حضور خود در کشور کانادا به فکر دریافت یک بیمه درمانی خصوصی باشید.

به طور خلاصه، اقدامات مورد نیاز در رابطه با خدمات درمانی در کشور کانادا شامل موارد زیر می‌شود:

  • درخواست یک کارت بیمه درمانی استانی
  • کسب اطلاعات کامل در رابطه با میزان پوشش درمانی بیمه، خدمات اورژانسی و رایگان و موارد این چنینی در کشور کانادا
  • انتخاب یک دکتر خانوادگی در کشور کانادا
  • کسب جزئیات و اطلاعات کامل در رابطه با خدمات بیمه درمانی دولتی و استانی کانادا

طبق اطلاعات ارائه شده در وب‌سایت internationalinsurance، به طور تقریبی هزینه بیمه درمانی در کانادا در هر سال برابر با 3162 هزار دلار به ازای هر نفر است که ممکن است بنابر فاکتورهایی مثل سن متقاضی و میزان پوشش هزینه‌های درمانی متغیر باشد.

این در حالی است که هزینه بیمه دانشجویی در کشور کانادا در هر استان و دانشگاه متفاوت است و نمی‌توان عدد دقیقی برای آن تعیین کرد. برای مثال، هزینه بیمه دانشجویی دانشجویان بریتیش کلمبیا معادل 264 دلار برای یک سال است.

اما این مقدار برای دانشجویان مستقر در استان آلبرتا از 650 دلار برای هر سال شروع می‌شود. بهترین کار این است که برای اطلاع از جزئیات کامل هزینه بیمه درمانی و شرایط زندگی در کانادا، به جزئیات ارائه شده در وب‌سایت رسمی دانشگاه خود مراجعه کنید.

کار دانشجویی در کانادا

با توجه به اینکه درصد زیادی از متقاضیان زندگی در کانادا از طریق دریافت پذیرش و ویزای تحصیلی کانادا قدم به این کشور می‌گذارند، لازم است اشاره‌ای نیز به کار دانشجویی در هنگام تحصیل و پس از فارغ‌التحصیلی در کانادا برای پوشش بخشی از هزینه‌ها داشته باشیم.

پیش از این چنانچه می‌خواستید به کار دانشجویی در هنگام تحصیل در کانادا بپردازید، می‌توانستید به مدت حداکثر ۲۰ ساعت در هفته انواع کارهای پاره‌وقت داخل دانشگاه on-campus و یا خارج از دانشگاه off-campus را انجام دهید. اما طبق تغییرات جدید قوانین اداره مهاجرت و شهروندی کشور کانادا، محدودیت زمانی کار دانشجویی برداشته شده و شما می‌توانید برای ساعات بیشتری به کار پاره‌وقت در خلال تحصیل بپردازید.

البته شما می‌توانید در بازه تعطیلات تابستانی و زمستانی، بدون نیاز به مجوز کار به کار تمام‌وقت در داخل و یا خارج از فضای دانشگاه بپردازید.

برای اینکه واجد شرایط انجام کار دانشجویی در کشور کانادا شوید باید:

  • مجوز معتبر تحصیل در کشور کانادا داشته باشید
  • یک دانشجوی تمام‌وقت باشید
  • در یک موسسه آموزشی تعیین‌شده توسط آموزش و پرورش کانادا در مقاطع کارشناسی، ارشد و دکترا ثبت‌نام کرده باشید
  • در حال تحصیل در یک دوره حداقل ۶ماهه آکادمیک، فنی و حرفه‌ای و یا آموزش تخصصی باشید که به دریافت مدرک، دیپلم و یا گواهی در کانادا منجر شود

شما همچنین نیازمند دریافت شماره بیمه تامین اجتماعی SIN از سازمان Service Canada برای کار در کشور کانادا و یا دریافت مزایا و خدمات طرح‌های دولتی خواهید بود.

در صورت فارغ‌التحصیلی از هر یک از دانشگاه‌های کانادا امکان دریافت مجوز کار PGWP با اعتبار حداکثر 3 ساله برای شما وجود دارد .

در راستای جزئیات کاربردی کشور کانادا برای زندگی باید به این موضوع اشاره کنیم که با دریافت این مجوز می‌توانید به کار تمام‌وقت در بازار کار کانادا پرداخته و در نهایت با کسب حداقل یک سال تجربه کاری تمام وقت در خاک کانادا، برای دریافت کارت اقامت دائم کانادا PR اقدام کنید.

نکات مهم ورود به کانادا

در صورتی که قصد مهاجرت به کانادا را دارید و کشور کانادا را برای زندگی موقتی و یا دائمی خود انتخاب کرده‌اید، بهتر است تا حد امکان از تجارب سفر و زندگی سایر شهروندان ایرانی در این کشور استفاده کنید و به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • حتماً اصل و ترجمه رسمی مدارکی مثل پاسپورت، شناسنامه، گواهی ازدواج، گواهینامه و مدارک تحصیلی خود را به همراه داشته باشید.
  • پیش از حضور در کشور کانادا از طریق وب‌سایت‌های خارجی مثل airb&b و یا booking یک محل موقتی اقامت برای خود رزرو کنید. (انجام این کار معمولاً نیاز به ارسال اسکن پاسپورت، شماره تماس بین‌المللی و کردیت کارت جهت پرداخت هزینه اقامت دارد)
  • به محض ورود به کشور کانادا برای دریافت شماره بیمه اجتماعی یا همان SIN اقدام کنید. برای این کار باید به یکی از شعبات محلی Service Canada مراجعه کنید و با ارائه گواهی مثل مجوز تحصیل و یا کار، از شماره SIN برخوردار شوید. این شماره برای بهره‌مندی از مزایای دولتی، انجام کار قانونی، امور بانکداری و تمام کارهای مهم زندگی در این کشور مورد نیاز است.
  • افتتاح حساب بانکی بین‌المللی: بهتر است قبل از انتخاب بانک موردنظر و نوع حساب خود به خوبی در مورد تفاوت‌ها و مزایای هر یک در کشور کانادا تحقیق کنید. اغلب مردم کانادا دارای دو نوع حساب بانکی هستند؛ یکی حساب  checkings و دیگری حساب پس‌انداز savings. حساب اولی یعنی Checking به دبیت کارت بانکی شما وصل می‌شود و حساب پس انداز هم یک حساب بانکی دارای بهره است که برای مواقع اورژانسی زندگی، خریدهای بزرگ بعدی و موارد این چنینی ایجاد می‌شود.البته امکان افتتاح حساب اعتباری یا credit card هم برای شما وجود دارد که شامل امتیاز می‌شود و می‌تواند مزایای جانبی برای خرید خانه و یا خودروی اعتباری را در آینده برای شما به همراه داشته باشد.
  • دریافت گواهینامه بین‌المللی که نیازمند شرکت در آزمون کتبی و رانندگی در این کشور است.
  • تطبیق کامل کاور لتر و رزومه شغلی با استانداردهای قاره آمریکا و کشور کانادا و استفاده از ابزارهای مجازی و یا فیزیکی برای پیدا کردن شغل مناسب شرایط زندگی در کانادا
  • پیدا کردن محل اقامت دائمی، عقد اجاره نامه بلندمدت و هماهنگی برای زمان پرداخت اجاره، قوانین و مفاد اجاره‎‌نامه مثل شرایط پرداخت قبوض مصرفی و غیره
  • دریافت بیمه درمانی خصوصی و یا دولتی در کشور کانادا (این موضوع برای دانشجویان بین‌المللی متفاوت است و اغلب توسط موسسه آموزشی به این بخش رسیدگی می‌شود)
  • اطلاع از جزئیات پرداخت مالیات برای مردم کانادا که برای افراد بومی و مهاجران متفاوت است. شما باید هرساله تا پیش از ددلاین 30 آپریل یک اظهارنامه مالیاتی tax return را تکمیل کنید و به دولت این کشور تحویل دهید. موارد اشاره شده در مالیات شامل درآمد کسب شده در داخل و خارج از کشور کانادا می‌شود.
  • شما این امکان را دارید تا از طریق لینک newcomer services از خدمات متنوع و رایگانی مثل شرکت در کلاسهای تقویت زبان انگلیسی یا فرانسوی، جستجوی کار، اجاره خانه، دریافت بیمه و خدمات درمانی، خدمات اختصاصی بانوان مهاجر، تنظیم برگه مالیاتی برخوردار شوید.

مزایای زندگی در کانادا

اگر روی کشور کانادا برای زندگی، کار و یا تحصیل حساب ویژه‌ای باز کرده‌اید، بهتر است به خوبی از مزایا و معایب زندگی در این کشور باخبر شوید.

کانادا کشوری پهناور با منابع سرشار، جمعیت بسیار کم در مقایسه با مساحت، فرصت‌های بسیار و دورنمایی روشن برای پیشرفت در کار و تحصیل است و به عنوان مقصدی مهاجرپذیر و چند فرهنگی، روند انطباق برای مهاجران را تا حد زیادی ساده کرده است.

به طور خلاصه، مهمترین مزایای کشور کانادا برای زندگی شامل موارد زیر می‌شود:

  • آرامش و امنیت
  • اقامت قانونی و اجازه کار
  • اقتصاد پویا و بازار کار پر رونق
  • حمایت دولت از شهروندان
  • احترام به حقوق شهروندی منطبق بر استاندارهای جهانی
  • نظام آموزشی به روز و با کیفیت
  • مدارس رایگان دولتی کانادا و هزینه تحصیل مناسب دانشجویی
  • احترام به مهاجران
  • آزادی بیان، اندیشه و اجتماعی
  • سطح بالای بهداشت و درمان (پوشش خدمات درمانی سراسری)
  • اقلیم جذاب و تنوع جغرافیایی
  • فرصت های اقامتی در کانادا و پاسپورت کانادایی
  • امکان همراهی خانواده با متقاضی ادامه تحصیل در این کشور (ویزای همراه کانادا)
  • امکان اسپانسرشیپ والدین – ویزای اسپانسرشیپ کانادا

اگر مبنای انتخاب مقصد براساس اصل هزینه و فایده (Cost & Benefit) باشد، وضعیت کار، تحصیل و شرایط زندگی در کانادا برای مهاجران یک فرصت استثنایی محسوب می‌شود.

مشکلات زندگی در کانادا

شرایط زندگی در کانادا برای ایرانیان هم‌چون بسیاری دیگر از کشورهای پیشرفته دنیا با دشواری‌هایی همراه است.

البته ریشه بسیاری از مشکلات زندگی در کانادا به نوع فرهنگ مردم و عادات اجتماعی آنها باز می‌گردد.

برای مثال، اگر به زندگی قانون‌مند و احترام به قوانین عادت ندارید، حتماً در کشور کانادا با مشکل مواجه خواهید شد. همچنین اگر قوانین احترام به حقوق دیگران و حریم شخصی افراد آنچنان برایتان جا نیافتاده باشد ، بی‌تردید با دشواری‌های بسیاری در کانادا روبرو خواهید شد.

البته به این موارد باید قوانین سختگیرانه و کاملا متفاوت مالیات بر درآمد و همچنین قوانین راهنمایی و رانندگی را نیز اضافه کرد. به استثنای مواردی مثل شرایط آب و هوا و مهارت زبان، عمده مشکلات کشور کانادا برای زندگی به سبک زندگی یا اصطلاحا Life Style مهاجران باز می‌گردد.

به طور خلاصه، مهمترین مشکلات زندگی در کانادا عبارتند از:

  • عدم تسلط کافی به یکی از زبان‌های انگلیسی و یا فرانسه
  • نداشتن تخصص لازم کاری(برحسب تجربه کاری مورد تائید در کانادا)
  • هزینه‌های زندگی
  • نداشتن مهارت کافی در ارتباطات اجتماعی و دوستی با مردم کانادا
  • سختی نسبی یافتن شغل مناسب
  • بروکراسی پیچیده و دشواری اخذ ویزای کانادا
  • مسافت طولانی بین ایران و کشور کانادا و مشکلات مربوط به غربت
  • مالیات نسبتاً بالا
  • تفاوت اقلیم و آب و هوا(سرد بودن هوا در مقایسه با کشور مبدا)

سایر موارد مهم مشکلات زندگی در کانادا شامل گزینه‌های زیر می شود:

  • زمان انتظار زیاد برای ویزیت دکتر و خدمات درمانی غیر اورژانسی (در صورت استفاده از بیمه و کلینیک‌های درمانی خصوصی، زمان انتظار به طرز چشمگیری کاهش می‌یابد)
  • هزینه بالای ویزا و طرح‌های اقامتی
  • نیاز به درک زبان فرانسوی در محدوده‌های کبک و اتاوا
  • موقعیت‌های کاری نابرابر و پایین‌تر از سطح توقع مهاجر (در صورت نداشتن تجربه و رزومه کاری در کشور کانادا)
  • زمان‌بر بودن هماهنگی مهاجران با سبک زندگی در کانادا

پاسخ به این پرسش که زندگی در کانادا چگونه است شاید تنها یک جواب داشته باشد و آن اینکه: باید در این کشور زندگی کنید تا از شرایط زندگی در آن تخمینی درست و منطقی بدست آورید.

قول معروفی در خصوص شرایط زندگی در کانادا وجود دارد که می‌گوید: “زندگی درکانادا همچون نوشیدن یک لیوان آب از رودخانه‌ای زلال است.”

در نهایت، چنانچه قصد دریافت ویزای کانادا و یا مهاجرت به این کشور پیشرفته و وسیع آمریکای شمالی را دارید، می‌توانید از مشاوره و خدمات تخصصی آژانس مهاجرتی نیلگام برای انجام امور اپلای ویزا و مهاجرت خود و اعضای خانواده استفاده کنید و با اطمینان بیشتری در این مسیر قدم بگذارید.

مشاوره رایگان اخذ ویزای کانادا۰۲۱-۷۵۲۳۷

امکان پرداخت هزینه خدمات با ارز دیجیتال امکان پذیر است. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

75237 – 021 

 

2 دیدگاه در “کانادا | کشور کانادا | زندگی در کانادا

  1. نثار منیری گفت:

    سلام من اهل افغانستان استم
    کانادا با در نظر داشت معیار زندگی بالای که دارد میتواند بهترین کشور برای مهاجرت باشد
    ولی مشکلات چون عدم تکلم به زبان انگلیسی و سرد بودن زیاد آب و هوا میتواند مشکلات زیاد را به بار بیاورد
    همچنان برای یک تازه وارد کشور بیگانه چون کانادا میتواند خیلی مشکلات های سخت را فرا راه انسان بگذارد
    ولی امیدوارم روزی بتوانم در کشور کانادا زندگی کنم

    1. نیلگام سفر گفت:

      سلام و احترام؛
      با آرزوی موفقیت برای شما
      تنها در صورت داشتن اقامت قانونی در ایران میتونیم کمکتون بکنیم دوست عزیز. در این صورت لطفا با ما تماس بگیرید تا بسته به شرایطتون روش مناسب رو بهتون پیشنهاد کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *